Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 август 2010
Мислења
39.608
Поени од реакции
115.082
До некаде и ти си во прав :smir:
Да те поправам игравме со два играчи помалку Амбро и Антонини кој што е во тимот само заради тоа што треба да се почне со 11 играчи.
лани ми беше омилен играч антонини али баш оваа сезона со еден другар што навива за Милан го пратиме и стварно е најслаба карика у Милан... а не знам зошто...

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.308
Поени од реакции
14.663
Не сте вие подобри. Конкуренцијата е послаба.
bokio, мислам дека грешиш, сезонава Италијанската лига е појака... Да го тргнеме Милан на страна... Имаш многу посилен Јувентус од лани, Наполи кој најверојатно ќе игра ЛШ, Лацио сега се бори за ЛШ место (а, лани за опстанок, не мислиш дека толку паднала лигата :)), Рома е подобра од лани.., Според мене, од екипите од горната табела само Интер и Сампдорија се послаби од лани. Но, лани Милан и Јувентус беа послаби од сегашниов Интер, така да не си баш во право...

Pupone, се останува на индивидуалните впечатоци... :)

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Само да ве информирам дека веќе не го сакам ич Бориело!!! :icon_lol:

Овој дава 2 гола во годината и баш нас ни даде. Пууу мамата.
Али слаба игра на нашиве. Уште па бунењето на Роналдињо за последната минута бараше пенал :pos:
Ама моравме да кикснеме некаде. Еве го тоа. Рома не киксна....

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Antonini: "We will restart with a sure victory"

хахаххахахахаха... Ех шо сакам да не си дел од тој тимот што ќе започни со победа во 2011 ама тешко тоа:/
да се повреди на тренинг и да не заигра оваа сезона веќе,тоа ќе ни биде најдобриот трансфер за 2010/11 ,нема после да купуваат дефанизвец .

Не сте вие подобри. Конкуренцијата е послаба.
кога сме веќе кај конкуренција...вие имате многу,една Барса и ете сеа последици од таа барса,петка носиш на чело.. :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Антонини принудно игра лев бек, природна позиција му е десен у случај да сте заборавиле.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.849
Поени од реакции
50.237
Антонини принудно игра лев бек, природна позиција му е десен у случај да сте заборавиле.
па втора година принудно да сум кардиолог ќе научам да оперирам срца...

Уосталом, тоа кога му избега Менез нема врска со позицијата што ја игра, тоа е незнаење во најчиста форма :) . Он кога иде напред дури е и подобар него кога е позади, него дефанзивата му е ужас. Додека го чуваа Абате и Гатузо Менез не можеше да мрдне, после ја смени страната, се префрли кај Антонини и од прва намести гол.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
па втора година принудно да сум кардиолог ќе научам да оперирам срца...

Уосталом, тоа кога му избега Менез нема врска со позицијата што ја игра, тоа е незнаење во најчиста форма :) . Он кога иде напред дури е и подобар него кога е позади, него дефанзивата му е ужас. Додека го чуваа Абате и Гатузо Менез не можеше да мрдне, после ја смени страната, се префрли кај Антонини и од прва намести гол.
Незнам стварно шо да речам, ми се чини Јанкуловски ни во најлошите денови не беше толку слаб. Ама незнам шо ќе беше ова и со Сампдорија и со Рома, се приме гол од никаква ситуација без ниедна ни полушанса да има противникот. Јас во животот значи не сум дочекал Милан да изигра натпревар да нема шут на голот и да победи, кога ќе го дочекаме ние то незнам.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
А да не заборавиме дека и ти беше росоњер пред 5-6 месеци. Шо сега вака Барса?

--- надополнето ---

Претседателот на Гремио бил во контакт со Дињо

@rossonerka Тоа што Дињо глумеше на крајот пенал беше од чиста немоќ. Не верувам дека ако имаше водство Милан ќе направеше такво нешто Дињо. А Бориело оваа сезона игра каде каде подобро отколку кај нас. Мислам дека има постигнато 11 гола ако не се лажам.

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
^
А кај пишува дека не сум росоњер веќе? :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Значи колку среќа имаше Рома неверојатно нешто, Робињо да постигнеше погодок на почетокот кога го исфрли Мексес ќе беше многу поинаку Ибрахимовиќ можеше да ја реши утакмицата на 2 пати али тоа е тоа јебига, фудбал, не победува подобриот секогаш, а да стават некое дете од 15 години подобро ќе изигра од она дрвоно Антонини. Како и да е остануваме први.:)

^Capo^

Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Робињо е р'га пред гол, ко Бориело е му требаа 5 шанси за гол да даде. Незнам со кој памет некој тука пишуваше кога ке се врати Пато да си седел на клупа,а Робињо прва постава да игра. No fucking way

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
^
А кај пишува дека не сум росоњер веќе? :)
Аватарот :)

Робињо е р'га пред гол, ко Бориело е му требаа 5 шанси за гол да даде. Незнам со кој памет некој тука пишуваше кога ке се врати Пато да си седел на клупа,а Робињо прва постава да игра. No fucking way
Па да ти кажам право дека и ќе седи зошто така ќе сака Алегри и ќе чека некој да се повреди или пак на решена утакмица да го клај пато :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Еден месец пауза за Пирло, би можел да се врати на 16ти Јануари против Лече

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom