Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
абе неможеш да бараш покрај толку промашаи на ибра ,Гатузо да даде гол,да не беше тој на средина на терен ќе беше ептен лошо,ние вечерва игравме со играч помалку ( Амброзини) леелее колку сум накурчен..
До некаде и ти си во прав :smir:
Да те поправам игравме со два играчи помалку Амбро и Антонини кој што е во тимот само заради тоа што треба да се почне со 11 играчи.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
До некаде и ти си во прав :smir:
Да те поправам игравме со два играчи помалку Амбро и Антонини кој што е во тимот само заради тоа што треба да се почне со 11 играчи.
Мислам дека овој е најслабиот и нај неписмениот играч што заиграл како лев бек од 1899 година па се до денес и далје..

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
QUOTE=Forza 22';3966332]Мислам дека овој е најслабиот и нај неписмениот играч што заиграл како лев бек од 1899 година па се до денес и далје..[/QUOTE]
:pos2::pos:[ не си арен жими се.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мислам дека овој е најслабиот и нај неписмениот играч што заиграл како лев бек од 1899 година па се до денес и далје..
Уште минатиот викенд кога се повреди Замброта знаев дека ќе примиме гол против Рома заради грешка од левата страна.Можеби затоа и ич не се нервирам за поразов од кога почна утакмицава ја чекав само таа грешка и ете ја стигна.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ништо кога ке се врати Пато ке треба да се игра со формацијата
.................Абијати
Абате.....неста......силва........замбро (хитно треба да реагира со лев бек)
... Гатузо.....Пирло ...Боатенг
...............Робинјо...........
......Пато .........Ибра.....
Боатенг ке си игра подефанзивно како лани што играше во Портсмут.
Фламини и Амбро ке со чекаат (75.мин се надевам дека Алегри ке научи за поимот ЗАМЕНА).

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Ако зимава не се најде асолен лев бек,Бејл ќе си играт курташак........

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кога ќе ми текне на Сисоко ми се плаче :nerv::nerv::nerv:

--- надополнето ---

Ако зимава не се најде асолен лев бек,Бејл ќе си играт курташак........
Бејл ќе напаѓа од страната на Абате :smir:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
grev e da se zbori loso za gatuzo i nesta.Deneska stvarno dadoa se od sebe.Tolku li be nema podobar bek od toj Antonio,trup e ,nema so
Кој е овој Антонио?:pos: nVm сигурно е подобар од нашиов
Имал кариес дечкото бе, тешка и пренеслива болест...оправдано :)
Ахх бе златен Фавали... или Панкаро :pos:

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48

--- надополнето ---

Бејл ќе напаѓа од страната на Абате :smir:
Знеав дека згрешив,ама реков ај да се пробам :).Сепак и со Ленон,тешко дека ќе излезе на крај...мое мислење...:toe:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Знеав дека згрешив,ама реков ај да се пробам :).Сепак и со Ленон,тешко дека ќе излезе на крај...мое мислење...:toe:
Тогаш најверојатно ќе игра Замброта таму а тај би можел да излезе со Ленон на крај според мене :smir:

Џек

Мастер!?
Член од
8 март 2009
Мислења
84
Поени од реакции
2
Ништо кога ке се врати Пато ке треба да се игра со формацијата
.................Абијати
Абате.....неста......силва........замбро (хитно треба да реагира со лев бек)
... Гатузо.....Пирло ...Боатенг
...............Робинјо...........
......Пато .........Ибра.....
Боатенг ке си игра подефанзивно како лани што играше во Портсмут.
Фламини и Амбро ке со чекаат (75.мин се надевам дека Алегри ке научи за поимот ЗАМЕНА).
Убава замисла, ама не заборавај дека Амброзини е капитен и не може биде замена :)

Не знам колку е успешна комбинацијава на млади играчи со поискусни пензионери во Милан...Колку што памтам Боатенг им е едно од ретките засилувања во средина што уствари играл во последниве неколку години. Како да им е страв да ги сменат тие постари играчи кои веќе станале икони во клубот као Гатузо, Пирло...Си го заслужија поразот.

п.с Искрено се сомневам дека Берлускони би дал повеке од 10М за играч..така да заборавете на Бејлл :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Тогаш најверојатно ќе игра Замброта таму а тај би можел да излезе со Ленон на крај според мене :smir:
Неможе ни он ама нема да игра Бонера тогаш да му поминува топка низ нозе. Silva will be back soon :)

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Со ваква игра во второто полувреме дури и да победевме ќе бев незадоволен...На што личеше играна на Сидорф бре, на Амброзини? Па Страсер ќе изиграше подобро од нив, како да немаат 20 годишно искуство на вакви натпревари...стварно потфрлија двајцата на овој натпревар...за Антонини не вреди да трошам зборови веќе секоја утакмица почна да се повторува истото...Еве исто како и лани последната утакмица во годината ја изгубивме и тоа дома...лани беше Милан - Палермо 0 - 2...тоа е тоа нека одморат убаво па после празнициве се враќаат Пато и Тиаго па продолжуваме понатаму...да не има некој highlights од утакмицава?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom