Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Бориело еден џин шо да ти расправам, само ќе го кочи нападот
Мене ме фака страв ако се задно Балотели и Ибра,колку добро толу и лошо,причината секако дека ја знаете,да не ја објаснувам.
Синдикат и јас брат мислев дека Бриело е потребен но со оглед на неговата јаловост во нападот мислам дека Матри подобро би се снашол кај нас,но ова е само претпоставка.

--- надополнето ---

Ако Балотели заврши во Милан, голема е веројатноста Пато да е дел од договорот. Шо во никој случај не е позитивно за Милан.

Поарно да се врати Бориело отколку Матри. Дури и ќе ми биди голем мерак да ги видам Ибрахимович и Бориело во напад, не можам да замислам одбрана шо физички ќе се справи со такви џиној.
А ако мислиш дека договорот со арапите ке биде Балотели и 40 м во кеш за Пато и не е толку лоша варијанта за на со оглед на склоноста кон повреди на Пато башка со 40 м би го зеле Коентрао 20м и Хонда или Дос Сантос па кај ке ни биде крајот :nesvest:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Ignazio Abate - фудбалер кој се прекрстува пред секое влегување на терен и пред секое излегување, во меѓувреме публиката се крсти.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
А ако мислиш дека договорот со арапите ке биде Балотели и 40 м во кеш за Пато и не е толку лоша варијанта за на со оглед на склоноста кон повреди на Пато башка со 40 м би го зеле Коентрао 20м и Хонда или Дос Сантос па кај ке ни биде крајот :nesvest:

Добро бе што мислите вие што е Пато ??

Не играјте курот, бидите реални, Пато е зверка, има 20 године но е зверка што се повредува на свака втора утакмица.

Балотели исто е зверка не се повредува толку, плус е една година помлад ако не се лажем.

Балотели + 40 мил евра = Меси или Кристијано !

Балетолеи + 10 мил = Пато (ако имамо среќа )

--- надополнето ---

http://www.milannews.it/?action=foto&id=36861&id_album=974&start=0

Фацава на типов :pos:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ај некој ако ја гледаше Аргентина- Бразил нека кажи како изиграа Робињо и Дињо :)

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Ај некој ако ја гледаше Аргентина- Бразил нека кажи како изиграа Робињо и Дињо :)
Гледав малце, видов дека Роналдињо играше плејмејкер АМЦ, а не лево кај што му е најлесно, изигра добро и мислам дека со фиорентина скоро сигурно ќе биде на местото на позицијата на Сидорф, добро комбинираа со Робињо, а иначе одбраната на бразил туршија тиаго силва сам игра, меси мозокот им го испра во 92+ :toe:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
еве ги оценките според гоал

Thiago Silva 6.5 - Equally solid at the back with Luiz, although tailed off a little towards the end and couldn't keep up with Messi for the goal- but who can with la pulga in full stride?
Robinho 6 - Quiet game from the Milan man, who was not as visible as his young strike partner and was more or less muzzled by Burdisso
Ronaldinho 7 - Justified his selection with an accomplished if not spectacular performance in attacking midfield. Should have opened the scoring in the first half but attempted the crowd-pleasing over the pragmatic

P

PewDiePie

Гостин
Абе и Берлу го викаше Дел П. да ја заврши кариерата во Милан....................:tv:

А тоа од Галијани е чиста лага,Фестер дур не го качи во авион за пат накај Милано играчот што го сака одрекува све живо и диво.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Добро бе што мислите вие што е Пато ??

Не играјте курот, бидите реални, Пато е зверка, има 20 године но е зверка што се повредува на свака втора утакмица.

Балотели исто е зверка не се повредува толку, плус е една година помлад ако не се лажем.

Балотели + 40 мил евра = Меси или Кристијано !

Балетолеи + 10 мил = Пато (ако имамо среќа )

--- надополнето ---

http://www.milannews.it/?action=foto&id=36861&id_album=974&start=0

Фацава на типов :pos:
Малку е Балотели за Пато плус 10 м,што ти е на тебе па Челзи даде 45,а арапиве се луди келавиов нема шанси да го пушти за помалце од 60.
Иначе јака слика типот да не е Екрем од Кука-посо-посо-Кука

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Меркел стрелец за Германија до 19 години.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Бориело еден џин шо да ти расправам, само ќе го кочи нападот
Физички се многу силни со Ибрахимович и двата, зборот ми е дека против послабите екипи ќе газат. Земајќи ги во предвид опциите со често повредениот Пато и Одуаманди како единствена опција од клупа во нападот, не гледам зошто да не се врати Бориело. Со повредата на Инзаги ќе биди добро да се има класичен напаѓач во тимот, за недај боже ситуации кога ќе мора да се игра многу офанзивно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom