eMilanist
Ursus domesticus
- Член од
- 27 септември 2007
- Мислења
- 2.401
- Поени од реакции
- 1.828
Мене ме фака страв ако се задно Балотели и Ибра,колку добро толу и лошо,причината секако дека ја знаете,да не ја објаснувам.Бориело еден џин шо да ти расправам, само ќе го кочи нападот
А ако мислиш дека договорот со арапите ке биде Балотели и 40 м во кеш за Пато и не е толку лоша варијанта за на со оглед на склоноста кон повреди на Пато башка со 40 м би го зеле Коентрао 20м и Хонда или Дос Сантос па кај ке ни биде крајот :nesvest:Ако Балотели заврши во Милан, голема е веројатноста Пато да е дел од договорот. Шо во никој случај не е позитивно за Милан.
Поарно да се врати Бориело отколку Матри. Дури и ќе ми биди голем мерак да ги видам Ибрахимович и Бориело во напад, не можам да замислам одбрана шо физички ќе се справи со такви џиној.
хахахахаха ѕвер еј!!! Сакаш зеленко ? :icon_biggIgnazio Abate - фудбалер кој се прекрстува пред секое влегување на терен и пред секое излегување, во меѓувреме публиката се крсти.
до негде си во право xDIgnazio Abate - фудбалер кој се прекрстува пред секое влегување на терен и пред секое излегување, во меѓувреме публиката се крсти.
А ако мислиш дека договорот со арапите ке биде Балотели и 40 м во кеш за Пато и не е толку лоша варијанта за на со оглед на склоноста кон повреди на Пато башка со 40 м би го зеле Коентрао 20м и Хонда или Дос Сантос па кај ке ни биде крајот :nesvest:
ги немаш гледано последните 5 така ?Ignazio Abate - фудбалер кој се прекрстува пред секое влегување на терен и пред секое излегување, во меѓувреме публиката се крсти.
Гледав малце, видов дека Роналдињо играше плејмејкер АМЦ, а не лево кај што му е најлесно, изигра добро и мислам дека со фиорентина скоро сигурно ќе биде на местото на позицијата на Сидорф, добро комбинираа со Робињо, а иначе одбраната на бразил туршија тиаго силва сам игра, меси мозокот им го испра во 92+Ај некој ако ја гледаше Аргентина- Бразил нека кажи како изиграа Робињо и Дињо
Абе и Берлу го викаше Дел П. да ја заврши кариерата во Милан....................:tv:
Малку е Балотели за Пато плус 10 м,што ти е на тебе па Челзи даде 45,а арапиве се луди келавиов нема шанси да го пушти за помалце од 60.Добро бе што мислите вие што е Пато ??
Не играјте курот, бидите реални, Пато е зверка, има 20 године но е зверка што се повредува на свака втора утакмица.
Балотели исто е зверка не се повредува толку, плус е една година помлад ако не се лажем.
Балотели + 40 мил евра = Меси или Кристијано !
Балетолеи + 10 мил = Пато (ако имамо среќа )
--- надополнето ---
http://www.milannews.it/?action=foto&id=36861&id_album=974&start=0
Фацава на типов
Физички се многу силни со Ибрахимович и двата, зборот ми е дека против послабите екипи ќе газат. Земајќи ги во предвид опциите со често повредениот Пато и Одуаманди како единствена опција од клупа во нападот, не гледам зошто да не се врати Бориело. Со повредата на Инзаги ќе биди добро да се има класичен напаѓач во тимот, за недај боже ситуации кога ќе мора да се игра многу офанзивно.Бориело еден џин шо да ти расправам, само ќе го кочи нападот