Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
^можда мисли на ова:

Амброзини-Пирло-Абате. (мислам дека неколку пати играше вака,кога играше Бекам напред)

или пак мисли на ова
Дињо- 22-Абате.
Амбро-Пирло-бекс
трето нема...

Иначе со тимов за КГН,имаме ли 6 души ?сигурно ни фали еден голман,има некој од фан клубов? :)
Jasno deka na toa ali komu mu kazuvas,za derbito rekov deka startuvame bez pirlo ,me paese budala

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^ не се карајте бе. оваа недела уживајте и кулирајте,ги тепавме комшиките и тоа е најбитно,нека не ве боли к** за Лео а уште помалку за коњот Абате !

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
[/COLOR]п.с СРЕЌЕН ПРАЗНИК МАРЛИ и Форца 22!
да сте ни живи и здрави!

ако има и некои други што слават,нека им е честито и на нив празникот!
ФОРЦА МИЛАН!
Фала братче :smir:

Иначе со тимов за КГН,имаме ли 6 души ?сигурно ни фали еден голман,има некој од фан клубов? :)
Aко финансирате, пут од Тетово до СК у 2 правца, еден хамбургер и кока кола, имате голман :pos:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Човек кој бил скаут,си ја сакал работата и богами доста успешно ја вршеше тешко дека ке биде добар тренер.
Плус човекот не ни имаше тренерски амбиции,тоа што го направи е само плус за него,како личност,која не се откажа после првите 5 кола,ТУКУ ДО КРАЈ СЕ БОРЕШЕ !
НАЈГОЛЕМ РЕСПЕКТ ЗА ЧОВЕКОТ! Секогаш ке го памтам КАКО ХЕРОЈ иако не освои ништо!
Лео не се снајде на тренерската позиција, тоа е факт! Се бореше и го сакаше Милан и затоа ги има симпатиите на сите фанови на Милан. Треба да видиме дали ќе продолжи да си ја гура тренерската кариера или ќе се посвети на нешто друго.

хахахаххаа гоки што си гледал ти бе? кој црн деструктивец абате играл? кој црн хунтелар човекот незнаеше топка да води во Милан,Фламини освен жолт не знаеше ништо друго да направи. :tv:

А и кај беа дотичниве да решаваат утакмици минатата година ? Или сега со Ибра лесно се игра и ај им се пушти ногата на сите по малце,Лео со тој гнасен состав минатата година извади максимум,го ослабе Роналдињо го направи најдобар асистент во лига што се вика,а да го имаше овој сегашниот се кладам дека 12 бода ќе му бегаше на интер.
Знам дека Лео ти е омилен, ама човекот не е за тренер. Посебно не се сложувам со болдот, нема шанси, па не е човекот магионичар.

Фала братче :smir:

Aко финансирате, пут од Тетово до СК у 2 правца, еден хамбургер и кока кола, имате голман :pos:
Ја финансирам, вчера се повредив, па не сум у состојба да играм. Имаш платено пут од Тетово, ручек, вечера, пиење и спиење, за назад у Тетово заедно се враќамо. Ја сум резервен голман, сеа ни треба се останато за у екипа.

Туку моабетов ми беше Балотели изјавил сака да игра покрај Ибра, уф само каков напад би имале. Уште еден добар во средина, не знам колку Пасторе е адекватен, ама дечкото е цар. Пирло и Роналдињо се слаби годинава, овие двајцава би биле добри замени. За одбранава немам коментар, мора да се ослободимо од Јанко, Бонера и да си купат лев, десен и по можност централен.

P.S. Со ден закаснување,ама на сите фанови припадници на Исламската религија, нека им е честит Курбан Бајрам. Баклава, татлија, тулумбаа и назлифатна...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
:pos2::pos2: колку е добра сликата :)
инаку балотели и јас сакам да го земиме. Вистина е дека е копиле гнасно и нејќи да биде исвиркуван, но нашата публика никогаш не ги исвиркува играчите т.е. не се како на шинтерите.
Исто како што не го свиркаја на легендата на милан Малдини на последниот негов меч :tapp: :salut:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
:pos2::pos2: колку е добра сликата :)
инаку балотели и јас сакам да го земиме. Вистина е дека е копиле гнасно и нејќи да биде исвиркуван, но нашата публика никогаш не ги исвиркува играчите т.е. не се како на шинтерите.

Балотели многу пати докажува дека сакал да игра за Милан десно има и слика на Алегри заедно со Матри минатата сезона му беше тренер и имаа добри резултати не е лош играч Матри ако се работи за замена.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Ако Балотели заврши во Милан, голема е веројатноста Пато да е дел од договорот. Шо во никој случај не е позитивно за Милан.

Поарно да се врати Бориело отколку Матри. Дури и ќе ми биди голем мерак да ги видам Ибрахимович и Бориело во напад, не можам да замислам одбрана шо физички ќе се справи со такви џиној.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ако Балотели заврши во Милан, голема е веројатноста Пато да е дел од договорот. Шо во никој случај не е позитивно за Милан.

Поарно да се врати Бориело отколку Матри. Дури и ќе ми биди голем мерак да ги видам Ибрахимович и Бориело во напад, не можам да замислам одбрана шо физички ќе се справи со такви џиној.
Бориело еден џин шо да ти расправам, само ќе го кочи нападот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom