Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
FirsT... Колку е само опширна вества колку исцрпно се изнамачиле да преведат убаво ... дури кога ми доаѓа стрелката до линкот ми се рестартира компјутерот ...

Second... Оваа изјава на Галијани ја сретнувам едно 5 години наназад така да скурчено ми е да се палам 5 години на ист муабет како што правите...

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
:pos2::pos:
FirsT... Колку е само опширна вества колку исцрпно се изнамачиле да преведат убаво ... дури кога ми доаѓа стрелката до линкот ми се рестартира компјутерот ...

Second... Оваа изјава на Галијани ја сретнувам едно 5 години наназад така да скурчено ми е да се палам 5 години на ист муабет како што правите...
Во Тетово на ова викает НЕМОЈ НЕ МЕ РАДУЈ...а Марли?
со Џерард и Дедо Перо.

Него дај размдајте го форумот утре имаме важна утакмица,Абате не игра а Пирло и Амбро ако добијат картон ке паузираат со Сампдорија.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.905
Поени од реакции
23.304
Нека добијат, Сампдорија без Касано не ме плаши уопште. А покрај тоа без Пирло и интер го тепавмо :)

Монтелонго најверојатно шанса нема да добие па изглеа ќе го глеамо Замброта десно.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Абијати
Замброта-Неста-Силва-Антонини
Амброзини-Боатенг/Пирло-Фламини
Сидорф/Роналдињо
Робињо-Ибрахимовиќ​

Добро би било да стартува Роналдињо на местото на Сидорф да одмори малку за во ЛШ, горе доле овој би требало да биде составот.​

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
до крајот на годината Роналдињо најверојтно ќе се користи како втор напаѓач, односно ќе биде принуден да ја играа таа позиција поради отуството на Пато и Инзаги. Што би требало да значи дека во средниот ред ќе ротираат Пирло, Амброзини, Гатузо, Фламини, Сидорф, Боатенг... а додека во нападот Ибрахимович, Робињо и Роналдињо. Тоа значи дека ако Роналдињо не е во првиот тим, тогаш неговото место е завземено од Робињо, а не Сидорф.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.662
Поени од реакции
48.748
Вчера пак го фатиле на камера у дискач у ниедно време. Макс рекол дека е разочаран од него.

1.20 е коефициент е дека си иде на лето. Неможе веќе да бара скап договоро, ја нема комоцијата од лани, сега виде дека и без него се може и ќе мора да се прилагодува не само на помала плата туку и на клупа.

P

PewDiePie

Гостин
Работава испаѓа дека без секој се може освен без Ибра,Дињо нека биде среќен што ќе ги зема тие 8 мил. до крај на сезона,а моментално со тоа глупирање пак искачања и никаква желба за докажување и игра и тие му се многу.Што не земе да го имитира Ибра во давање голови или придонес за тим? Може Гатузо како во втора младост да игра,Абате и Фламини да почнат всушност да играат фудбал а тој се глупира кловн ебате,реков јас дека со заминувањето на Лео пак ќе пропадне дечкото. Нека ја истурка сезонава и после нека им ослободи место на Кака или Гансо.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Доколку не игра Роналдињо утре очекувам да игра Сидорф како полушпиц во нападот Робињо и Ибрахимович во средината може да одмара еден од Пирло или Амброзини пошто да не испуштат и двајцата следната утакмица.Во одбрана мислам дека ќе играат Антонини и Замброта заедно со Неста и Тиаго Силва што би била и најдобра опција.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, Jankulovski, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.

Indisponili: Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato.
Squalificato: Abate

Пирло го нема у повикани, ќе биде изоставен нешто бутниот мускул на десна нога го ебаал

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Abbiati, Amelia, Antonini, Bonera, Jankulovski, Montelongo, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes, Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser, Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.

Indisponili: Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato.
Squalificato: Abate

Пирло го нема у повикани, ќе биде изоставен нешто бутниот мускул на десна нога го ебаал
значи се отвара место за мојте фаворити Фламини и Боатенг,а башка Пирло ке се спаси од картони и ке биде подготвен со Сампдорија.
очекувајте го ова утревечер.
.....................................Абијати......................
....Замбро..............Неста......Силва......Антонини
....Фламини.......Боатенг............Амбро
.........................Роналдинјо
............Робинјо..........................Ибра.
Мислам дека крајно време е да му се даде шанса на Дињо ,баерем едно полувреме а ако ја усерува пак одма нека го стави сидорф.
Само не ми е јасно засто не е земен Оду во повиканите немаме напагачи,ако се повреди недај боже некој од Робињо и Ибра ке треба Сидорф да игра шпиц или Дињо,мое мислење е дека место Јанко кој е четврта опција покрај Папа,Бонера и Монтелого,да го повика Оду или прекомандува Меркел.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Гледам се почесто се збори за тоа дека Т.Силва ги вика Давид Луиз и Гансо во Милан. Па можам да кажам дека ако тие дојдат дефинитивно Милан ќе има страшен тим, но да не се заборави дека фали и солиден лев бек :)

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
значи се отвара место за мојте фаворити Фламини и Боатенг,а башка Пирло ке се спаси од картони и ке биде подготвен со Сампдорија.
очекувајте го ова утревечер.
.....................................Абијати......................
....Замбро..............Неста......Силва......Антонини
....Фламини.......Боатенг............Амбро
.........................Роналдинјо
............Робинјо..........................Ибра.

Мислам дека крајно време е да му се даде шанса на Дињо ,баерем едно полувреме а ако ја усерува пак одма нека го стави сидорф.
Само не ми е јасно засто не е земен Оду во повиканите немаме напагачи,ако се повреди недај боже некој од Робињо и Ибра ке треба Сидорф да игра шпиц или Дињо,мое мислење е дека место Јанко кој е четврта опција покрај Папа,Бонера и Монтелого,да го повика Оду или прекомандува Меркел.
Алегри на прес конференција рече Дињо Ибра и Робињо заедно нема да може да играат, пошто ако некој се повреди нема замена за нив у напад
Затоа се збореше Роналдињо да игра како втор напаѓач (Second Striker - SS)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Нема потреба од Роналдињо, Сидорф е одморен за утре. Тимот што победува не се менува. И Гатузо ќе биде пред Боатенг 100%. Очекувам да ја отворат Фиорентина брзо за да понатамошниот тек на натпреварот биде полесен и да не се трошат многу

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
да не правам малер пред време и дај боже да сум грешка ама мислам дека утре ке заебат работа ке извадат некое нерешено

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom