Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ке се праи тим Милан на кајгана турниров или слабо?

Ако има ја сум за! :)

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321
Иако одамна немам пишано ништо во фан клубов (со постов го најавувам моето враќање) се надевам дека ако се прави екипа ќе ме примите и мене :).

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.978
Овој и да дојде нема право да игра ЛШ така да џабе праиме муабет за трансфер во јануари. Мислам дека ќе се снаоѓаме со овие бекови до крај на годинава или евентуално Браида да не изненади со некој Матиони/Монтелонго кој нема да види терен. Ќе мора да се импровизира до крај на годинава со таа позиција, сите квалитетни бекови или коштаат многу или се врзани во ЛШ до крај на годинава.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Овој и да дојде нема право да игра ЛШ така да џабе праиме муабет за трансфер во јануари. Мислам дека ќе се снаоѓаме со овие бекови до крај на годинава или евентуално Браида да не изненади со некој Матиони/Монтелонго кој нема да види терен. Ќе мора да се импровизира до крај на годинава со таа позиција, сите квалитетни бекови или коштаат многу или се врзани во ЛШ до крај на годинава.
Заборави и на Монтелого,без разлика дали е добар или не ,и тој не е пријавен од нашиве во ЛШ за 2010/11.така да,да е здрав и жив Абате и Одо за десна и Замро и Ботот(некам да му го спомнам името),на лева. Штоперите не ни се лоши мора да се признае,сите напади што ги јадовме се од бочните страни ретко кога некој ни влегол од средина освен со Бари мслам на првиот гол.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ке се праи тим Милан на кајгана турниров или слабо?

Ако има ја сум за! :)
па изгледа има уште некој.ете јас.даре и ти сме за ...ако има уште бујрум и да напраиме едно тимче :)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Jас мислам дека има реални шанси Коентрао да дојде во Јануари, Бенфика има големи шанси да отпадни од групите во ЛШ, така да освен ако не му се игра ЛЕ, не гледам причина зошто да не дојде, плус го имаме таму Руи Коста.:)

па изгледа има уште некој.ете јас.даре и ти сме за ...ако има уште бујрум и да напраиме едно тимче :)
Добра е идејава, само мене далеку ми е ск, се надевам ќе ги растурите интерашите и јувенташите.:)
.

P

PewDiePie

Гостин
Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
хаха поранешниот тренер на Милан,Леонардо мхм да ќе го видат Лео,колку што ќе го видат и Кака. :tv:
Па, па, вака одстрана мене ми личи дека се е можно... Дури и да си се врати кај вас, оти очигледно е дека Реал му носи само малери...

P

PewDiePie

Гостин
Па, па, вака одстрана мене ми личи дека се е можно... Дури и да си се врати кај вас, оти очигледно е дека Реал му носи само малери...
Абе се е можно ама Кака не е гад од човек си го сака Милан,а и ако си иде од Реал би дошол само во Милан ИЛИ евентуално Челзи заради дебелиот и заради тоа што имаат проблеми во целата навална линија. Тоа дека може да заврши во шиттер се смешки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom