Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467
Дечки ке правите ли тим за турниров? До сега сме 7 екипи сигурни, сакам против вас да играме затоа ве прашувам!

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
хаха поранешниот тренер на Милан,Леонардо мхм да ќе го видат Лео,колку што ќе го видат и Кака. :tv:
Според мене досега Алегри се покажа како бољи тренер од Леонардо, Милан годинава на тактички план е многу подобар. Како човек, како персона Леонардо е одличен, како тренер се сомневам.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Според мене досега Алегри се покажа како бољи тренер од Леонардо, Милан годинава на тактички план е многу подобар. Како човек, како персона Леонардо е одличен, како тренер се сомневам.
Лео секоја му чест што го воскресна на Роналдињо,но за тоа пак ги закопа на Хунтелар,Фламини и Абате ....

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Човек кој бил скаут,си ја сакал работата и богами доста успешно ја вршеше тешко дека ке биде добар тренер.
Плус човекот не ни имаше тренерски амбиции,тоа што го направи е само плус за него,како личност,која не се откажа после првите 5 кола,ТУКУ ДО КРАЈ СЕ БОРЕШЕ !
НАЈГОЛЕМ РЕСПЕКТ ЗА ЧОВЕКОТ! Секогаш ке го памтам КАКО ХЕРОЈ иако не освои ништо!

--- надополнето ---

Лео секоја му чест што го воскресна на Роналдињо,но за тоа пак ги закопа на Хунтелар,Фламини и Абате ....
Ауу ауу читаш ли што пишуваш бе?
Го закопал Абате? па самиот си се закопа бе,имаше 200000 шанси и не ги искористи! грешеше на најбитните утакмици!!
Хунтелар не е за у големи тимови,БИДИ СРЕЌЕН ШТО СИ ОТИДЕ И ТУКА Е ИБРА,пошто ако не се десеше тоа,Милан ке беше за едно 5-6 места подоле сега а може и за повеќе!

п.с само потсети се на головите со Џенова,Наполи овој со ИНТЕР! А и комплетната функција што ја врши тука...

--- надополнето ---

п.с СРЕЌЕН ПРАЗНИК МАРЛИ и Форца 22!
да сте ни живи и здрави!

ако има и некои други што слават,нека им е честито и на нив празникот!
ФОРЦА МИЛАН!

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Човек кој бил скаут,си ја сакал работата и богами доста успешно ја вршеше тешко дека ке биде добар тренер.
Плус човекот не ни имаше тренерски амбиции,тоа што го направи е само плус за него,како личност,која не се откажа после првите 5 кола,ТУКУ ДО КРАЈ СЕ БОРЕШЕ !
НАЈГОЛЕМ РЕСПЕКТ ЗА ЧОВЕКОТ! Секогаш ке го памтам КАКО ХЕРОЈ иако не освои ништо!

--- надополнето ---

Ауу ауу читаш ли што пишуваш бе?
Го закопал Абате? па самиот си се закопа бе,имаше 200000 шанси и не ги искористи! грешеше на најбитните утакмици!!
Хунтелар не е за у големи тимови,БИДИ СРЕЌЕН ШТО СИ ОТИДЕ И ТУКА Е ИБРА,пошто ако не се десеше тоа,Милан ке беше за едно 5-6 места подоле сега а може и за повеќе!

п.с само потсети се на головите со Џенова,Наполи овој со ИНТЕР! А и комплетната функција што ја врши тука...

--- надополнето ---

п.с СРЕЌЕН ПРАЗНИК МАРЛИ и Форца 22!
да сте ни живи и здрави!

ако има и некои други што слават,нека им е честито и на нив празникот!
ФОРЦА МИЛАН!
Me cudi sto si gledal lani.
1.dali holandija e slaba ekipa kade na sekoja utakmica dava po 2-3 gola,dobro e sto doje ibra normalno toa ne go osporuvam.
2.koja utakmica lani leo go stavi na abate desen bek,najcesto igrase destruktivec kako sto go pisi i na oficijalnata strana ili 2-3 desno krilo koga pato bese povreden,nikosa ne igral desen bek ni toj ni bonera,22 godini go pratam milan ne mi kazuvaj ziti se, a flamini lani bese na rabot na zaminuvanje poradi leo, sori za latin. Od mob pisam

P

PewDiePie

Гостин
хахахаххаа гоки што си гледал ти бе? кој црн деструктивец абате играл? кој црн хунтелар човекот незнаеше топка да води во Милан,Фламини освен жолт не знаеше ништо друго да направи. :tv:

А и кај беа дотичниве да решаваат утакмици минатата година ? Или сега со Ибра лесно се игра и ај им се пушти ногата на сите по малце,Лео со тој гнасен состав минатата година извади максимум,го ослабе Роналдињо го направи најдобар асистент во лига што се вика,а да го имаше овој сегашниот се кладам дека 12 бода ќе му бегаше на интер.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
хахахаххаа гоки што си гледал ти бе? кој црн деструктивец абате играл? кој црн хунтелар човекот незнаеше топка да води во Милан,Фламини освен жолт не знаеше ништо друго да направи. :tv:
Otvori na acmilan.com i vidi dali e igrac vo odbrana ili sredina i za sto go zedoa pre 3 god.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
^можда мисли на ова:

Амброзини-Пирло-Абате. (мислам дека неколку пати играше вака,кога играше Бекам напред)

или пак мисли на ова
Дињо- 22-Абате.
Амбро-Пирло-бекс
трето нема...

Иначе со тимов за КГН,имаме ли 6 души ?сигурно ни фали еден голман,има некој од фан клубов? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom