P
PewDiePie
Гостин
:kesa::kesa:I jas sum nasol da ubeduvam pilistarec koj uste drka na leo...ok e
:kesa::kesa:I jas sum nasol da ubeduvam pilistarec koj uste drka na leo...ok e
Jasno deka na toa ali komu mu kazuvas,za derbito rekov deka startuvame bez pirlo ,me paese budala^можда мисли на ова:
Амброзини-Пирло-Абате. (мислам дека неколку пати играше вака,кога играше Бекам напред)
или пак мисли на ова
Дињо- 22-Абате.
Амбро-Пирло-бекс
трето нема...
Иначе со тимов за КГН,имаме ли 6 души ?сигурно ни фали еден голман,има некој од фан клубов?
Те правев будала за Јепес место Неста,затоа што само будала може да каже такво нешто.Jasno deka na toa ali komu mu kazuvas,za derbito rekov deka startuvame bez pirlo ,me paese budala
Ke ti go izvadam postot utre ke bidis deka bese za pirlo i nesta..Те правев будала за Јепес место Неста,затоа што само будала може да каже такво нешто.
Фала братче :smir:[/COLOR]п.с СРЕЌЕН ПРАЗНИК МАРЛИ и Форца 22!
да сте ни живи и здрави!
ако има и некои други што слават,нека им е честито и на нив празникот!
ФОРЦА МИЛАН!
Aко финансирате, пут од Тетово до СК у 2 правца, еден хамбургер и кока кола, имате голманИначе со тимов за КГН,имаме ли 6 души ?сигурно ни фали еден голман,има некој од фан клубов?
Што ти е професионалецAко финансирате, пут од Тетово до СК у 2 правца, еден хамбургер и кока кола, имате голман
Ехе, ако уште се покажем сеа на турниров !Што ти е професионалец
Лео не се снајде на тренерската позиција, тоа е факт! Се бореше и го сакаше Милан и затоа ги има симпатиите на сите фанови на Милан. Треба да видиме дали ќе продолжи да си ја гура тренерската кариера или ќе се посвети на нешто друго.Човек кој бил скаут,си ја сакал работата и богами доста успешно ја вршеше тешко дека ке биде добар тренер.
Плус човекот не ни имаше тренерски амбиции,тоа што го направи е само плус за него,како личност,која не се откажа после првите 5 кола,ТУКУ ДО КРАЈ СЕ БОРЕШЕ !
НАЈГОЛЕМ РЕСПЕКТ ЗА ЧОВЕКОТ! Секогаш ке го памтам КАКО ХЕРОЈ иако не освои ништо!
Знам дека Лео ти е омилен, ама човекот не е за тренер. Посебно не се сложувам со болдот, нема шанси, па не е човекот магионичар.хахахаххаа гоки што си гледал ти бе? кој црн деструктивец абате играл? кој црн хунтелар човекот незнаеше топка да води во Милан,Фламини освен жолт не знаеше ништо друго да направи. :tv:
А и кај беа дотичниве да решаваат утакмици минатата година ? Или сега со Ибра лесно се игра и ај им се пушти ногата на сите по малце,Лео со тој гнасен состав минатата година извади максимум,го ослабе Роналдињо го направи најдобар асистент во лига што се вика,а да го имаше овој сегашниот се кладам дека 12 бода ќе му бегаше на интер.
Ја финансирам, вчера се повредив, па не сум у состојба да играм. Имаш платено пут од Тетово, ручек, вечера, пиење и спиење, за назад у Тетово заедно се враќамо. Ја сум резервен голман, сеа ни треба се останато за у екипа.Фала братче :smir:
Aко финансирате, пут од Тетово до СК у 2 правца, еден хамбургер и кока кола, имате голман
:pos2::pos2: колку е добра сликата
Исто како што не го свиркаја на легендата на милан Малдини на последниот негов меч :salut::pos2::pos2: колку е добра сликата
инаку балотели и јас сакам да го земиме. Вистина е дека е копиле гнасно и нејќи да биде исвиркуван, но нашата публика никогаш не ги исвиркува играчите т.е. не се како на шинтерите.
:pos2::pos2: колку е добра сликата
инаку балотели и јас сакам да го земиме. Вистина е дека е копиле гнасно и нејќи да биде исвиркуван, но нашата публика никогаш не ги исвиркува играчите т.е. не се како на шинтерите.
Бориело еден џин шо да ти расправам, само ќе го кочи нападотАко Балотели заврши во Милан, голема е веројатноста Пато да е дел од договорот. Шо во никој случај не е позитивно за Милан.
Поарно да се врати Бориело отколку Матри. Дури и ќе ми биди голем мерак да ги видам Ибрахимович и Бориело во напад, не можам да замислам одбрана шо физички ќе се справи со такви џиној.