- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 30
Браво Пејо за ова, свакати час ! :smir:
Браво Пејо за ова, свакати час ! :smir:
Е ова се поштува ! :pos2:
:raz: Зашто го нема масонското знакче :nenene:
Според мене досега Алегри се покажа како бољи тренер од Леонардо, Милан годинава на тактички план е многу подобар. Како човек, како персона Леонардо е одличен, како тренер се сомневам.хаха поранешниот тренер на Милан,Леонардо мхм да ќе го видат Лео,колку што ќе го видат и Кака. :tv:
Лео секоја му чест што го воскресна на Роналдињо,но за тоа пак ги закопа на Хунтелар,Фламини и Абате ....Според мене досега Алегри се покажа како бољи тренер од Леонардо, Милан годинава на тактички план е многу подобар. Како човек, како персона Леонардо е одличен, како тренер се сомневам.
Човек кој бил скаут,си ја сакал работата и богами доста успешно ја вршеше тешко дека ке биде добар тренер.Според мене досега Алегри се покажа како бољи тренер од Леонардо, Милан годинава на тактички план е многу подобар. Како човек, како персона Леонардо е одличен, како тренер се сомневам.
Ауу ауу читаш ли што пишуваш бе?Лео секоја му чест што го воскресна на Роналдињо,но за тоа пак ги закопа на Хунтелар,Фламини и Абате ....
Me cudi sto si gledal lani.Човек кој бил скаут,си ја сакал работата и богами доста успешно ја вршеше тешко дека ке биде добар тренер.
Плус човекот не ни имаше тренерски амбиции,тоа што го направи е само плус за него,како личност,која не се откажа после првите 5 кола,ТУКУ ДО КРАЈ СЕ БОРЕШЕ !
НАЈГОЛЕМ РЕСПЕКТ ЗА ЧОВЕКОТ! Секогаш ке го памтам КАКО ХЕРОЈ иако не освои ништо!
--- надополнето ---
Ауу ауу читаш ли што пишуваш бе?
Го закопал Абате? па самиот си се закопа бе,имаше 200000 шанси и не ги искористи! грешеше на најбитните утакмици!!
Хунтелар не е за у големи тимови,БИДИ СРЕЌЕН ШТО СИ ОТИДЕ И ТУКА Е ИБРА,пошто ако не се десеше тоа,Милан ке беше за едно 5-6 места подоле сега а може и за повеќе!
п.с само потсети се на головите со Џенова,Наполи овој со ИНТЕР! А и комплетната функција што ја врши тука...
--- надополнето ---
п.с СРЕЌЕН ПРАЗНИК МАРЛИ и Форца 22!
да сте ни живи и здрави!
ако има и некои други што слават,нека им е честито и на нив празникот!
ФОРЦА МИЛАН!
Otvori na acmilan.com i vidi dali e igrac vo odbrana ili sredina i za sto go zedoa pre 3 god.хахахаххаа гоки што си гледал ти бе? кој црн деструктивец абате играл? кој црн хунтелар човекот незнаеше топка да води во Милан,Фламини освен жолт не знаеше ништо друго да направи. :tv:
:kesa:Otvori na acmilan.com i vidi dali e igrac vo odbrana ili sredina i za sto go zedoa pre 3 god.
I jas sum nasol da ubeduvam pilistarec koj uste drka na leo...ok e:kesa: