Браво Пејо за ова, свакати час ! :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
хаха поранешниот тренер на Милан,Леонардо мхм да ќе го видат Лео,колку што ќе го видат и Кака. :tv:
Според мене досега Алегри се покажа како бољи тренер од Леонардо, Милан годинава на тактички план е многу подобар. Како човек, како персона Леонардо е одличен, како тренер се сомневам.
Според мене досега Алегри се покажа како бољи тренер од Леонардо, Милан годинава на тактички план е многу подобар. Како човек, како персона Леонардо е одличен, како тренер се сомневам.
Лео секоја му чест што го воскресна на Роналдињо,но за тоа пак ги закопа на Хунтелар,Фламини и Абате ....
Човек кој бил скаут,си ја сакал работата и богами доста успешно ја вршеше тешко дека ке биде добар тренер.
Плус човекот не ни имаше тренерски амбиции,тоа што го направи е само плус за него,како личност,која не се откажа после првите 5 кола,ТУКУ ДО КРАЈ СЕ БОРЕШЕ !
НАЈГОЛЕМ РЕСПЕКТ ЗА ЧОВЕКОТ! Секогаш ке го памтам КАКО ХЕРОЈ иако не освои ништо!
--- надополнето ---
Ауу ауу читаш ли што пишуваш бе?
Го закопал Абате? па самиот си се закопа бе,имаше 200000 шанси и не ги искористи! грешеше на најбитните утакмици!!
Хунтелар не е за у големи тимови,БИДИ СРЕЌЕН ШТО СИ ОТИДЕ И ТУКА Е ИБРА,пошто ако не се десеше тоа,Милан ке беше за едно 5-6 места подоле сега а може и за повеќе!
п.с само потсети се на головите со Џенова,Наполи овој со ИНТЕР! А и комплетната функција што ја врши тука...
--- надополнето ---
п.с СРЕЌЕН ПРАЗНИК МАРЛИ и Форца 22!
да сте ни живи и здрави!
ако има и некои други што слават,нека им е честито и на нив празникот!
ФОРЦА МИЛАН!
хахахаххаа гоки што си гледал ти бе? кој црн деструктивец абате играл? кој црн хунтелар човекот незнаеше топка да води во Милан,Фламини освен жолт не знаеше ништо друго да направи. :tv:
Otvori na acmilan.com i vidi dali e igrac vo odbrana ili sredina i za sto go zedoa pre 3 god.
I jas sum nasol da ubeduvam pilistarec koj uste drka na leo...ok e:kesa: