Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
FORZA MILAN!!!
Ги здрви Ибрахимовиќ хехех, генерално добра игра, ако примавме речиси на секој меч голови денеска Комшикиве 3 пати дали шутнаа на гол, значи колку е важно искуството, да си останеше Абате на земја Пандев ќе си добиеше жолт и никому ништо, ама овој стана да се тепа си доби заслужено црвен и за малку можеа гол да ни дадат.:pos:

ПС. Кој кого не може сега да го победи со играч повеќе?!:)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Честито победа росоњери и секоја чест за одиграното од играчите и поставеноста на теренот каде Интер и три дена немаше да направат 100% шанса и со 5 играчи да бевте..но сега го чекам господинот Синдикат да искоментира за потенцијалниот втор жолт картон на Гатузо во второто и стартот на Ибра(отворена копачка на стомак) што се знае од напред што е бидејќи тој господин од балгарија секогаш си ги коментира судиските одлуки против Милан а мора да се увиди неговиот пост..позз до другите во моментов воопшто не ми е криво за поразот а не ни плачам туку само си ги кажувам ситуациите каде погреши судијата..но сепак чист пенал..подобар милан... апсолутна заслужена победа и се гледаме до наредното дерби!

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.502
Поени од реакции
8.180
Ги разнесовме... значи сјајно одиграно секоја позиција... можеби малку гатузо претера со тие стартови остри, и пореално ќе беше на него да му дадеа црвен отколку на абате... македончето сакаше да изведе некои бесни глисти ама тоа на крај на нос му излезе, бидејќи не мрдна цела утакмица...
А бекови ни требаат, барем еден лев... не заебавајте... присетете се малце на утакмиците кога го пцуевме антонини, дрво е човекот, од 5 утакмици една добра ќе изигра и опп не ни требаат бекови...
Робињо си играше со киву и станкович како да беа мали деца....
За ибра да не збориме, толку смирен пенал на едно вакво дерби не сум видел искрено...а и шлаг на тортата е кутото кое го изведе на марко....
Неста и Силва страшни, не му дадоа на ето да дише...
ПРЕУБАВА ВЕЧЕР ЗА РОСОНЕРИТЕ....
п.с кој го спомна роналдињо? искрено не ни требаше роналдињо,само ќе ја тупеше играта со градење и со некои чак норис пробиви... може комотно да си иде зимоска, место него некое младо напалено копиле, плус бекче и сме топ за ЛШ....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.543
Поени од реакции
5.772
Секоја чест за Милан, а пред се за Златан.... Му кажа на Матераци кој е кој... Го уби.... Браво... ! :)

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Честитки за победата...
Одамна сум рекол, таму кај што игра Ибро Мајсторот - тој го освојува првенството.
Браво Ибра !

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Прво нека ни е честито победата.
Ваков Милан и ваква игра обожавам да гледам. Играта на последните натпревари од кога Алегри ја смени формацијата е феноменална а кулминираше со оваа победа против Интер. Одбраната перфектна, средината растрчана.
Браво за Абате кој иако доби црвен картон му успеа тоа што на никој не му успеа оваа сезона. Го затвори Ето максимално. Да се надеваме дека ке успее да ја одржи оваа форма. Вечерва се виде дека лев бек мора да се купува зимава. А Замброта а Антонини игра иста работа е. Таму сме најтенки. 3 позади Сидорф е супер. Таму не треба ништо да се менува. А за Сидорф ќе треба да се најде некој за замена што ќе игра trequartista. Дали ќе биде Пасторе, малиот од преку ограда што има изјавено дека навивал за Милан или некој трет оставам на Галијани да ме изненади

Forzza Milan!!!!!!!!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ибра ќе ви донесе титула во Италија, не се секирајте за тоа:pipi:

Честито победа!!!

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.762
Поени од реакции
11.739
Честито победа дечки!

Уште пред да почне сезонава најголема желба ми беше да ги победиме Интер барем еднаш. :)
Иначе супер утакмица изигравме, 30 минути игравме без еден играч а тоа воопшто не се забележа.
Сега само да не се опуштат и да продолжат вака... Мислам дека следна играме со Фиорентина.

П.С +6:tv:

Бавариа

ГЕМИЏИЈА ОД ВЕЛЕС
Член од
16 март 2010
Мислења
189
Поени од реакции
10
ама коментаторот беше најјак...шести гол на милан во дресот на ибрахимович...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Честито победа росоњери и секоја чест за одиграното од играчите и поставеноста на теренот каде Интер и три дена немаше да направат 100% шанса и со 5 играчи да бевте..но сега го чекам господинот Синдикат да искоментира за потенцијалниот втор жолт картон на Гатузо во второто и стартот на Ибра(отворена копачка на стомак) што се знае од напред што е бидејќи тој господин од балгарија секогаш си ги коментира судиските одлуки против Милан а мора да се увиди неговиот пост..позз до другите во моментов воопшто не ми е криво за поразот а не ни плачам туку само си ги кажувам ситуациите каде погреши судијата..но сепак чист пенал..подобар милан... апсолутна заслужена победа и се гледаме до наредното дерби!
Леле кузнај колку трауми имаш ти од мене и биографија ми имаш научено. Немам шо да дебатирам со тебе, да знаеше шо да напишиш немаше да бараш начин да ме дискредитираш поради то шо дипломирав во Бугарија. Поради интелектуалната неможност да се надмудруваш со мене, бараш излез во вакви очајни подбивања.

Гатузо во никој случај не заслужи црвен картон. Жолт картон доби и нема логика да добие втор жолт за најобичен старт и треба да си во страшна делузија ако верваш дека судијата тука погреши.

Матераци влезе во старт за да го фаулира Ибрахимович со 2 нозе високо кренати, Ибрахимович се заштити и не го удри Матераци со отворена копачка само со рацете се заштити, а Матераци си ја скрше глата ко падна. Ибрахимович доби жолт за опасната игра, шо Матераци со сигурност ќе го добиеше исто така ако не се повредеше.

Ако судијата на некому му помогна то јасно е ко ден дека беше Интер. Зошто стартот на Пандев јасно го виде (има камера шо покажва дека го следи целиот сукоб) и знаеше дека намерно провоцира. Напрај катастрофална судиска одлука со исклучувањето на Абате, во најмала рака мораше да го исклучи и Пандев. По никое судиско правило не можи испровоцираниот да добие построга казна од провокаторот, а втор жолт е и тоа како построга казна. Абате нема 2 грама мозок и е ретардиран шо изреагира така, ама ако некој искрено верва дека праведно постапи судијата во однос на картоните можам слободно да го прогласам за легитимно ретардиран.

Член од
10 март 2010
Мислења
248
Поени од реакции
34
Честито победа дечки!

Уште пред да почне сезонава најголема желба ми беше да ги победиме Интер барем еднаш. :)
Иначе супер утакмица изигравме, 30 минути игравме без еден играч а тоа воопшто не се забележа.
Сега само да не се опуштат и да продолжат вака... Мислам дека следна играме со Фиорентина.

П.С +6:tv:
hahahahha

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Сите морам да ги пофалим денеска освен Абиати. Немаше ни една интервенција како не му е срам :pos:

Абате почнуе да стануе бек људи, верувале или не !

Фламини МОРА да игра прв тим, ако треба и на грб на Пирло заради кој ќе примивмо гол замалцу, зошто балерината играше курот пред 16-тик !

Ибра е институција и многу ми е драго што конечно им ги затвори муцкете на свите со 3-те потега на вечерта, местење Матерацита ко маѓарска собарица за пеналот, па кој ја префрли топката преку Лусио кој греотицата се збуни незнаеше кај да се сврте, и шлагот на тортата тоа гомното кој го искрши !

Иначе момци морам да констатирам дека Макс е све подобар и подобар, и на тактички и на психолошки план. Денеска игравмо како шампиони, како гиганти, како што ни доликува !

Нека се множат, а овие од Интер повредениве нека си соплетат у болница дур се по некое шалче и капче, почна да застудуе малце, -6 енд гоинг :)

Aко игра матераци, добиваме најмалку 1 пенал
Злато мое, кој ќе идам у Битола ќе ти се јавим да те частим пиво, мајке ми !

:toe:

на кој ви личи ова смајли ?

честито победа.....Марли дали е задоволен од Бенитез ??
Још питаш! Но морам да кажем дека го ставам на второ место на најдобри засилувања на Милан летово, Ибра си го заслужи првото ! :)

Иначе ме интересира како се осеќаат Ибракадабрабовците сеа :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom