Кико Д.
ULTRAS - way of life
- Член од
- 26 јануари 2010
- Мислења
- 11.435
- Поени од реакции
- 9.676
секоја чест за другарчето. Насекаде не имаhttp://forum.kajgana.com/attachment.php?attachmentid=36867&d=1289826484
Глеј те ја сликава внимателно
секоја чест за другарчето. Насекаде не имаhttp://forum.kajgana.com/attachment.php?attachmentid=36867&d=1289826484
Глеј те ја сликава внимателно
Да се разбериме..од пенал и бонера да беше ќе дадеше гол...:helou:Еј стварно бе овој Ибра нели само мали натпревари решаваше ? :tv:
Нема врска пенал,не пенал слободен удар,удар со глава исто ти е.Бивш шиттераш им го чукна,оној во кој се крстеа до пред 2 сезони...........фетиш. :tv:Да се разбериме..од пенал и бонера да беше ќе дадеше гол...:helou:
за тоа што ни го чукна ни го чукна..си признавам, но за големи натпревари се крие на теренот или го пикаат вџеб.......а не само што се крстев на него туку и ми беше идол мамето негово босанско:pos2:Нема врска пенал,не пенал слободен удар,удар со глава исто ти е.Бивш шиттераш им го чукна,оној во кој се крстеа до пред 2 сезони...........фетиш. :tv:
Ако ти е поубаво на душичката да си мислиш така,мисли си што да ти кажам. Може во интер се криел бегал од топка,во Милан си игра совршено сега за сега. Ај уживкај си сега.за тоа што ни го чукна ни го чукна..си признавам, но за големи натпревари се крие на теренот или го пикаат вџеб.......а не само што се крстев на него туку и ми беше идол мамето негово босанско:pos2:
И шо кажа сега?@ Синдикат
Никој ама апсолутно и нема потреба јас да имам трауми од личност која само пишува на форум и плус која воопшто не ми смета во приватниот живот а камоли во виртуелниот свет...за тоа ''балгариа'' што го напишав беше одредена слабост во моментов и не мислев да те навредам воопшто за тоа што си дипломирал таму....за моите интелектуални способности не си доволно кадарен да коментираш и да ги оценуваш само од два поста па затоа мислам дека тешко ќе се зафркниш ако мислиш дека ќе ме ''заќутиш'' со твојот богат репертоар од зборови кој го имаш или со одреден пост за моја т.е. искомплексираност или идиотизам итн.....не ми е намера да се расправам со тебе до утре и се што си мислев си го напишав во погорниот пост за судиските одлуки каде ти секогаш скоро секогаш ги негираш кога на Милан му се даруваат поклони или кога другиот тим е оштетен а прв си да коментираш за судиските одлуки против Милан(макар биле невозможни или минимални што и не се судат)..јас би ти препорачувал оди ти биди фудбалски судија па да видиш како е на теренот а не од форум да коментираш,''онде офсајд,онде пенал,оп фаул...црвен ...''....уште еднаш миланези честито победа потполно заслужена!..поздрав
Е, ова е предноста на домашниот терен (читај: фан-клуб) која Ивица Јуве никако не може да ја разберево очај да најдиш оправдание за смрадот од екипа за кој навиваш
И шо кажа сега?
Кој беа судиските грешки?
П.С. Инфантилната намера ти беше да ме навредиш, ама не ме навреди. Јас ти ја осетив болката читајќи го твојот хистеричен плач, во очај да најдиш оправдание за смрадот од екипа за кој навиваш дури и Бугарите ти се криви.
Глуп е, што ќе се извинува... после ебење нема каење