Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Да се разбериме..од пенал и бонера да беше ќе дадеше гол...:helou:
Нема врска пенал,не пенал слободен удар,удар со глава исто ти е.Бивш шиттераш им го чукна,оној во кој се крстеа до пред 2 сезони...........фетиш. :tv:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нема врска пенал,не пенал слободен удар,удар со глава исто ти е.Бивш шиттераш им го чукна,оној во кој се крстеа до пред 2 сезони...........фетиш. :tv:
за тоа што ни го чукна ни го чукна..си признавам, но за големи натпревари се крие на теренот или го пикаат вџеб:pipi:.......а не само што се крстев на него туку и ми беше идол мамето негово босанско:pos2:

P

PewDiePie

Гостин
за тоа што ни го чукна ни го чукна..си признавам, но за големи натпревари се крие на теренот или го пикаат вџеб:pipi:.......а не само што се крстев на него туку и ми беше идол мамето негово босанско:pos2:
Ако ти е поубаво на душичката да си мислиш така,мисли си што да ти кажам. Може во интер се криел бегал од топка,во Милан си игра совршено сега за сега. Ај уживкај си сега.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Ај честито победа. Чесно и ферски заслужена

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Уште сум под импресии од победата!!!!
честитки за сите играчи стварно одамна не сум го гледал милан ваков моќен!!!!
ме боли цеф што е од мкд,да му ебам све што има и што нема,све што запознал....у гз на струмичкото копиле!!!! тоа детето филипо кај мене на . . . да го ставам да го гледа татко му како пуши сред милано!!!!
се извинувам за убавиве зборови,ама не се замарам!!!!
поз интеристи лечете го коњот матераци!!!!

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
@ Синдикат

Никој ама апсолутно и нема потреба јас да имам трауми од личност која само пишува на форум и плус која воопшто не ми смета во приватниот живот а камоли во виртуелниот свет...за тоа ''балгариа'' што го напишав беше одредена слабост во моментов и не мислев да те навредам воопшто за тоа што си дипломирал таму....за моите интелектуални способности не си доволно кадарен да коментираш и да ги оценуваш само од два поста па затоа мислам дека тешко ќе се зафркниш ако мислиш дека ќе ме ''заќутиш'' со твојот богат репертоар од зборови кој го имаш или со одреден пост за моја т.е. искомплексираност или идиотизам итн.....не ми е намера да се расправам со тебе до утре и се што си мислев си го напишав во погорниот пост за судиските одлуки каде ти секогаш скоро секогаш ги негираш кога на Милан му се даруваат поклони или кога другиот тим е оштетен а прв си да коментираш за судиските одлуки против Милан(макар биле невозможни или минимални што и не се судат)..јас би ти препорачувал оди ти биди фудбалски судија па да видиш како е на теренот а не од форум да коментираш,''онде офсајд,онде пенал,оп фаул...црвен ...''....уште еднаш миланези честито победа потполно заслужена!..поздрав
И шо кажа сега?

Кој беа судиските грешки?

П.С. Инфантилната намера ти беше да ме навредиш, ама не ме навреди. Јас ти ја осетив болката читајќи го твојот хистеричен плач, во очај да најдиш оправдание за смрадот од екипа за кој навиваш дури и Бугарите ти се криви.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
во очај да најдиш оправдание за смрадот од екипа за кој навиваш
Е, ова е предноста на домашниот терен (читај: фан-клуб) која Ивица Јуве никако не може да ја разбере :pos:
Во случај да прочита, сори на оф-топик :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
И шо кажа сега?

Кој беа судиските грешки?

П.С. Инфантилната намера ти беше да ме навредиш, ама не ме навреди. Јас ти ја осетив болката читајќи го твојот хистеричен плач, во очај да најдиш оправдание за смрадот од екипа за кој навиваш дури и Бугарите ти се криви.
:zver:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Глуп е, што ќе се извинува... после ебење нема каење
Да беше Роналдо на пример, и Пандев вака да го гурнеше он имаше да се врти цело време за терен... а не Абатево што дека стана? барем бокс да му удреше и онака црвен ќе добиеше... боље со глума, можеше така Пандев да си го добие само ама ај... тоа е (=

--- надополнето ---

Џабе се и ласерите, на овој топка не му се фаќа од пенал... освен ако го промаши он голот =)))

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ауу каква победа, слатка послатка амин! :)

Цела екипа беше компактна како никогаш до сега па дури и Абате одлично го чуваше Ето до црвениот.

Може некој да најде индивидуална статистика за Сидорф, колку успешни пасови имаше и коклу изгубени топки, ја мислам дека вчера изигра одличен меч.

Forza....

Член од
26 октомври 2010
Мислења
90
Поени од реакции
4
Мен оф тхе меч Алегри. Добра тактика имаше го заеба Бенитез кој очекуваше со 3ца напаѓачи да играме, со Роналдинњо.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom