Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.978
Иначе момци морам да констатирам дека Макс е све подобар и подобар, и на тактички и на психолошки план. Денеска игравмо како шампиони, како гиганти, како што ни доликува !
баш ова си мислев прееска....еиии да ми кажеше некој летоска дека ќе го тепаме Интер со Фламини, Гатузо и Сидорф како стартери, и дека Пирло и Роналдињо ќе бидат на клупа, со боксови ќе го тепав.

Не знам човеков шо им направи ама вака подивени не биле добри 3 години. Фламини прв пат откако е дојден фудбал игра! прав фудбал, правилен. Знаете дека уште нема картон сезонава..... Со Абате исто, ваков напредок кај играч немам видено у животов мој, мастта на Роналдо, мастта на Ето, двајца од троицата најдобри моментално играчи само со него не видоа добра утакмица. Дали го дрогираат со нешто или не, не знам ама среќен сум за него до бесвест!

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
баш ова си мислев прееска....еиии да ми кажеше некој летоска дека ќе го тепаме Интер со Фламини, Гатузо и Сидорф како стартери, и дека Пирло и Роналдињо ќе бидат на клупа, со боксови ќе го тепав.

Не знам човеков шо им направи ама вака подивени не биле добри 3 години. Фламини прв пат откако е дојден фудбал игра! прав фудбал, правилен. Знаете дека уште нема картон сезонава..... Со Абате исто, ваков напредок кај играч немам видено у животов мој, мастта на Роналдо, мастта на Ето, двајца од троицата најдобри моментално играчи само со него не видоа добра утакмица. Дали го дрогираат со нешто или не, не знам ама среќен сум за него до бесвест!
Кај Гатузо има сериозен напредок од ланска сезона, другите горе долу тука се. Јас најискрено се надевам Абате да прерасни во вистински играч, ама не можам сеуште да инвестирам голема доверба во него. Фламини од секогаш бил за мене просечен играч, со топка незнај да изигра, агресивен е без некој огромен ефект. Јас би го играл Боатенг секој ден пред Фламини.

Како и да е сезонава средината и нападот не би ги менвал и карт бланш да ми дат. Одбраната освен Тиаго Силва сите би ги променил без око да ми трепни.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
@ Синдикат

Никој ама апсолутно и нема потреба јас да имам трауми од личност која само пишува на форум и плус која воопшто не ми смета во приватниот живот а камоли во виртуелниот свет...за тоа ''балгариа'' што го напишав беше одредена слабост во моментов и не мислев да те навредам воопшто за тоа што си дипломирал таму....за моите интелектуални способности не си доволно кадарен да коментираш и да ги оценуваш само од два поста па затоа мислам дека тешко ќе се зафркниш ако мислиш дека ќе ме ''заќутиш'' со твојот богат репертоар од зборови кој го имаш или со одреден пост за моја т.е. искомплексираност или идиотизам итн.....не ми е намера да се расправам со тебе до утре и се што си мислев си го напишав во погорниот пост за судиските одлуки каде ти секогаш скоро секогаш ги негираш кога на Милан му се даруваат поклони или кога другиот тим е оштетен а прв си да коментираш за судиските одлуки против Милан(макар биле невозможни или минимални што и не се судат)..јас би ти препорачувал оди ти биди фудбалски судија па да видиш како е на теренот а не од форум да коментираш,''онде офсајд,онде пенал,оп фаул...црвен ...''....уште еднаш миланези честито победа потполно заслужена!..поздрав

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Незнам вие што гледате ... ама ниту еден не го пофали Сидорф... одамна го немам гледано вака да игра и дефинитивно си го заслужува местото пред Роналдињо ... а пак овој нека го имитира Ибра на тренинг може ќе му фрли некој паричка...

ПС.

IOsonoINTERISTA напиша:

:pos::pos::pos::pos::pos:
:pos2::pos2::pos2:
:cug:

Господ здравје да им дае... :pos:
:vozbud:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Незнам вие што гледате ... ама ниту еден не го пофали Сидорф... одамна го немам гледано вака да игра и дефинитивно си го заслужува местото пред Роналдињо ... а пак овој нека го имитира Ибра на тренинг може ќе му фрли некој паричка...

ПС.

:vozbud:
Тоа му викав на Марли, ве заеба и вас келнеров, сега мислите дека сте многу јаки :pos:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Тоа му викав на Марли, ве заеба и вас келнеров, сега мислите дека сте многу јаки :pos:
Ние си знаеме вие се пореметивте 1 сезона :baeh:

1 сезона бевте онли грл ин тхе ворлд :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Ние си знаеме вие се пореметивте 1 сезона :baeh:

1 сезона бевте онли грл ин тхе ворлд :pos:
Ништо ич не те разбирам ама нема врска, ваљда си уште во дерилиум од победата :smir:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Кај Гатузо има сериозен напредок од ланска сезона, другите горе долу тука се. Јас најискрено се надевам Абате да прерасни во вистински играч, ама не можам сеуште да инвестирам голема доверба во него. Фламини од секогаш бил за мене просечен играч, со топка незнај да изигра, агресивен е без некој огромен ефект. Јас би го играл Боатенг секој ден пред Фламини.

Како и да е сезонава средината и нападот не би ги менвал и карт бланш да ми дат. Одбраната освен Тиаго Силва сите би ги променил без око да ми трепни.
Во одбрана би ги продал Јанко и Бонера и би зеле едно класа Бекче, како Рафинја,Коентрао Балзарети и сл.

--- надополнето ---

Инаку за вчера ке го кажам само ова (неможев вчера дрво се напрајф).
Секоја чест на сите.
Еве кратка моја стандарна анализа.
Абијати -сигурен без работа.
Абате- одличен, тактиката на крофнарот беше да пробива бушманот преку него али на крај Ето заврши 90 мин зеро шутеви.кога го удри пиперџијава наш требаше да се превртува така што Пандев ке добиеше жолт или црвен а тој ништо,дали нема мозок или искуство незнам.
Неста -одличен.
Тиагито-такоџе.
Замброта пробаа на 2-3 пати од таму али не успеаа,откако влезе ботот Антонини Бијабиани имаше појше простор и играта ја префрлија натака.
Фламини - Животна партија во Милан 12 км истрчани.
Гатузо- малце наивно но солидно прво полувреме (реков ке напрајт реприза од лани ) но за срека не, мана му е на Гатузо веке 10 години таман штом добие картон тој тогаш поостар станува.
Амброзини -се препороди после повредата,сјаен во дефанзива креативен во офанзива.
СидорФ-втора младост многу креативен и најсигурно беше кога е топката во него- Браво мајсторе.
Робињо-солидно добро движење и соработка,зал ми беше што принудно го сменија имаше вчера многу желба за игра во него.
Ибра- зарем треба да се пиши нешто.
Антонини -по кој знае кој пат покажа дека не е за во Милан,дупка во одбрана а во напад отиде еднаш и беше како изгубен.
Пирло- искуство и тактика имаше 2 кикса во одбрана но доста допинесе нема што да ми се забележи поконкретно.
Боатенг-не се виде многи а и 10-15 мин беше во игра.
Алегри- Браво мајсторе,одлична тактика,поготово со играч помалце,замени на место,добро што на време ја смени 4-3-3 во 4-3-1-2,сакам да ја видам само еднаш да ја примени 4-2-3-1 на Анчелоти.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Ocekuvano gi pobedivme.
Ibra....epa povece izgleda ne e covek za mali natprevari. Sidorf izigra brilijantno, celata odbrana bese na nivo. Kolku e samo Inter beden....so igrac povece edna akcija ne znaea da napravat.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom