P
PewDiePie
Гостин
Ајдете бе,боље сега да прими ваков шашав гол одколку со интер.
кој ти рече дека со Интер нема да примиАјдете бе,боље сега да прими ваков шашав гол одколку со интер.
Според мене одбраната има ужасен скор досега главно поради Абиати и Антонини. Со Чезена 2 гола приме шо никој друг голман немаше да ги прими, со Катанија да не прајме муабет каков срамен гол приме и уште многу други кај шо можеше да се интервенира приме, сега не се сеќавам да набројвам оти во добиените утакмици му ги простувам. Со Јувентус Антонини, а за првиот и Абиати беа криви. А тука се сите изгубени бодој сезонава. Мора да реагира Алегри, а како ќе се покажи Амелиа никој не можи да знај.Дида беше позади гол со Малдини, нема ангажман моментално и мислам дека ваков ко што е улежан и без форма оној гол нема да го прими.
Абиати е премногу комотен сезонава во смисол на статусот, знае дека е прв голман и се опушта и олабавува. Јасно е дека беше маркиран и не го ни виде шутот, и во таква ситуација и најјаките паѓаат ,ама да остане закован во место и да не ни мрдне воопшто е аматерски и не смее да го повтори а камо ли да му е втор заедно со оној со Катанија.
тоа дека одбраната ни е сито-решето јасно е веќе две добри години. Те Неста игра -Силва не игра, те Јанкуловски игра па те Одо ќе се појави....Антонини игра добра утакмица -Абате на истата поима нема....последниве неколку па обратно е. Се на се за никаде, единствено што не вади е што тераме некоја поофанзивна игра на противничка половина и со Леонардо и сега со Алегри и нема многу прилики да заебат дефанзивците. Затоа првите кола кога играше без деструтивец многу голови се примија.Според мене одбраната има ужасен скор досега главно поради Абиати и Антонини. Со Чезена 2 гола приме шо никој друг голман немаше да ги прими, со Катанија да не прајме муабет каков срамен гол приме и уште многу други кај шо можеше да се интервенира приме, сега не се сеќавам да набројвам оти во добиените утакмици му ги простувам. Со Јувентус Антонини, а за првиот и Абиати беа криви. А тука се сите изгубени бодој сезонава. Мора да реагира Алегри, а како ќе се покажи Амелиа никој не можи да знај.
Дечки честито прво место, се надевам привремено, иако не изгледа така. Првенството не се решава сега ама сепак жал ми е што дербито доаѓа во ваков момент. Интер е во тотална анемија, Милан мора да го искористи тоа во недела ако сака да се наметне како главен конкурент за титула.
Или ко шо би рекол Fantom - Бенитез да дојдеше во Охрид, од втора ќе го вратеше пак во трета лига.Богами ова е правиот момент,кога Милан мора да ја искористи несериозната работа на Бенитез.
Искрено ни самиот незнам како можеше Бенитез за само неколку месеци толку да го уништи тимот,кој Мурињо го изгради и го издигна највеќе што можеше!
А за во недела сакам само добро дерби и нека победи подобриот!
Точно друже, се согласувам. Им успеа еднаш со Пирло и сега мислат со сите што ќе сменат позиција ќе им успеетоа дека одбраната ни е сито-решето јасно е веќе две добри години. Те Неста игра -Силва не игра, те Јанкуловски игра па те Одо ќе се појави....Антонини игра добра утакмица -Абате на истата поима нема....последниве неколку па обратно е. Се на се за никаде, единствено што не вади е што тераме некоја поофанзивна игра на противничка половина и со Леонардо и сега со Алегри и нема многу прилики да заебат дефанзивците. Затоа првите кола кога играше без деструтивец многу голови се примија.
Според мене не е проблемот толку во квалитетот на играчите од одбраната колку што е непостојаноста, т.е тоа што се некој е повреден и се крпи постојано некоја од позициите со залутан играч па пола од нив играат позиции што не им се ни природни...
еве на пример
Антонини е десен бек-овде игра лев.
Абате десно крило-овде игра десен бек(овој напредок во дефанзивата што го направи е право чудо да се разбереме)
Јанкуловски во Удинезе играше лево крило Карло го направи бек и тоа многу лош бек, човекон не научу да игра дефанзива.
Бонера во колку ситуации принудно играл десен бек, па и лев во колку..
Сакам да кажам кога би имало една здрава четворка за една сезона, без разлика колку неквалитетни бекови имаме чаре ќе се најде, нас импровизациите и крпењата не утепаа.
Ако треба да си кажеме фантазија сега за иднина од оваа одбрана освен Силва и Абате и Антонини (кои на клупа што би биле)-ниеден од останатите не би заиграл.
А за Абатте со Интер е момент на вистината, или ќе се надмине ко со Роналдо и ќе го исчува некако Ето, или наебавме за сите пари.
Абе немаше да биди лошо сезонава да се донеси замена за Панкаро/Фавали, Замброта до некаде, ама ја немам та сигурност со него. Најискрено со Фавали мирна ми беше глата, иако несфатливо беше дежурен кривец тука на форумот, чоекот една грешка не напрај а се изнаигра.тоа дека одбраната ни е сито-решето јасно е веќе две добри години. Те Неста игра -Силва не игра, те Јанкуловски игра па те Одо ќе се појави....Антонини игра добра утакмица -Абате на истата поима нема....последниве неколку па обратно е. Се на се за никаде, единствено што не вади е што тераме некоја поофанзивна игра на противничка половина и со Леонардо и сега со Алегри и нема многу прилики да заебат дефанзивците. Затоа првите кола кога играше без деструтивец многу голови се примија.
Според мене не е проблемот толку во квалитетот на играчите од одбраната колку што е непостојаноста, т.е тоа што се некој е повреден и се крпи постојано некоја од позициите со залутан играч па пола од нив играат позиции што не им се ни природни...
еве на пример
Антонини е десен бек-овде игра лев.
Абате десно крило-овде игра десен бек(овој напредок во дефанзивата што го направи е право чудо да се разбереме)
Јанкуловски во Удинезе играше лево крило Карло го направи бек и тоа многу лош бек, човекон не научу да игра дефанзива.
Бонера во колку ситуации принудно играл десен бек, па и лев во колку..
Сакам да кажам кога би имало една здрава четворка за една сезона, без разлика колку неквалитетни бекови имаме чаре ќе се најде, нас импровизациите и крпењата не утепаа.
Ако треба да си кажеме фантазија сега за иднина од оваа одбрана освен Силва и Абате и Антонини (кои на клупа што би биле)-ниеден од останатите не би заиграл.
А за Абатте со Интер е момент на вистината, или ќе се надмине ко со Роналдо и ќе го исчува некако Ето, или наебавме за сите пари.
ti ibam mazotДајте некој линк бе кај мене се гледа ФИЛМ @@@@@@@@@ AA
i ja taka mislam bez pirlo podobro igra milan!Кис4е за сите љубители на играта на Пирло, еве ви втора утакмица по ред лекција по динамичен фудбал без фрлање љубеници по терен
abe so ti e tebe beee zaedno igrale ubavo? pa neli vide kolku se gubi toa dzudzeto glupo malo nadrogirano a?Ми се свиѓа играва!!! Робињо и Ибра одлично играат заедно
pa so si go stail vadi ja slikataКако комотно може Ибра да му се лути на Бињо поради шугавиот пас. Ебати пасот тоа чист гол ќе беше . среќен сум поради победава,само ми е страв за Пато,мислам дека пак старата повреда :Ѕ И криво ми е што Дињо не влезе пак. Се плашам дека има нешто тука . Ибра чиста 10ка денес. Само им покажа на тие што не го признаваа што значи носител на напад.
Сеа ќе почнат да вадат статистики и датуми од кога не сме биле лидери . -.-
ja imam dojava x u dva za milan :salut:Дечки честито прво место, се надевам привремено, иако не изгледа така. Првенството не се решава сега ама сепак жал ми е што дербито доаѓа во ваков момент. Интер е во тотална анемија, Милан мора да го искористи тоа во недела ако сака да се наметне како главен конкурент за титула.
ke go kritikuvam toj grdakot do ibra so si go stail vrska nemaЧитам комшикиве викаат дека ако изгубеле со нас ке му врачеле отказ на Дебелион,да е до мене би им го дал службено утакмицата со 3-0 само да остане Рафс:pos2:.
Томче несреко кај си да критикуваш
naravno da se iznenaduvanjeБреша повторно ги еба судијата, голот на Кваљарела чист офсајд. Колку е значи лошо судија да ти одземи 2 победи по ред и то против Интер и Јувентус, премногу ќе значеја за Бреша.
Според мене најпријатно изненадување се Бреша сезонава и гарантирам дека на крајот на сезоната ќе се пред Лацио на табела.
eve vi videa da se posetite na golovite sto gi primi abiati i da vidite kakvi gluposti treska ovoj sindikatovСпоред мене одбраната има ужасен скор досега главно поради Абиати и Антонини. Со Чезена 2 гола приме шо никој друг голман немаше да ги прими, со Катанија да не прајме муабет каков срамен гол приме и уште многу други кај шо можеше да се интервенира приме, сега не се сеќавам да набројвам оти во добиените утакмици му ги простувам. Со Јувентус Антонини, а за првиот и Абиати беа криви. А тука се сите изгубени бодој сезонава. Мора да реагира Алегри, а како ќе се покажи Амелиа никој не можи да знај.
Каков човек еј,значи му се дивам!кој ти рече дека со Интер нема да прими
Снајдер/Станкович, маркиран или немаркиран ќе го омутават со еден шут ваков ко шо е.
и песна му направиле на човеков