Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Според мене за со Интер треба да се истрча со следните,и секако ке си имаме плус 3 ако ги извади овие:
..............Абијати,...............
Абате......Тиагито....Јапес....Замброта
...Фламини....Боатенг......Амбрузини
................. Сидорф..........
..........Робињо...........Ибра.......
На клупа Пирло,Антонини,Неста,Гатузо , Роналдинјо и Амелија
знам дека че се мрчи за Пирло но тимот што победува не се менува.

P

PewDiePie

Гостин
Според мене за со Интер треба да се истрча со следните,и секако ке си имаме плус 3 ако ги извади овие:
Јепес пред Неста ? Не се зезај. :)

Антонини ќе игра пред Замброта сигурно.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Јепес пред Неста ? Не се зезај. :)

Антонини ќе игра пред Замброта сигурно.
Не се зезам одиграа брилијантно во тандем,не се виде ни Пасторе ни Миколи.Голот беше грешка на абијати кој е исти како оној што го прими со Катанија.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Не се зезам одиграа брилијантно во тандем,не се виде ни Пасторе ни Миколи.Голот беше грешка на абијати кој е исти како оној што го прими со Катанија.
Дечко за Интер игра Ето кој е во супер форма и ке му ја крши кичмата на Јепес,не викам дека на Неста нема дуел да му земе али Неста ми е посигурен за дерби утакмицава :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
те подржавам максимално за јепес.од сите експерименти за централни дефанзифци ваа година јепес изигра најдобро(силва си е стандарден за него нема збор)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.982
Многу ми е криво за Пипо, вчера кога излезе со солзи знаев дека ќе биде дугачка работава, ама до крај на сезонава дека ќе биде не очекував...стварно катастрофа пичку матер, многу ми е жал. За враќање-ќе се врати и ќе си ја одигра наредната сезона пред да се пензионира со почести, ама греота што во многу добар момент му се деси ова.

сто пати сум го ставил клипов и уште сто пати да иде пак ќе биде малку. Ова е дело на легенда, не на играч.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

Незнам дали некогаш сум почуствувал повеќе радост гледајќи го Милан, нити дали некогаш ќе почуствувам толку радост колку во овој момент.
3 дена ми беше фатено грлото :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Многу ми е криво за Пипо, вчера кога излезе со солзи знаев дека ќе биде дугачка работава, ама до крај на сезонава дека ќе биде не очекував...стварно катастрофа пичку матер, многу ми е жал. За враќање-ќе се врати и ќе си ја одигра наредната сезона пред да се пензионира со почести, ама греота што во многу добар момент му се деси ова.

сто пати сум го ставил клипов и уште сто пати да иде пак ќе биде малку. Ова е дело на легенда, не на играч.

замисли дебилот Томасон да бесе во офсајт и да му го поностеа ремек делово.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407

Mене овој натпревар ми е најсладок од сите

Инаку дали мислите дека со загубата на Инзаги ќе се купува нешто во нападот во Јануари или нашиве ќе се потпрат на она што го имаме во моментот?

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170

Mене овој натпревар ми е најсладок од сите

Инаку дали мислите дека со загубата на Инзаги ќе се купува нешто во нападот во Јануари или нашиве ќе се потпрат на она што го имаме во моментот?
јас одма би го прекомандувал Алекс Меркел во прв тим,доволни се Ибра ,бинјо и Пато, и вцера се покажа дека пато треба да игра шпиц,со само каков осет го даде голот вчера

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Човек дај не зезај, ќе го седнеш Неста на клупа за да игра Јепес а? па Ето паметот ќе му го извади бе... до душа и на Неста ќе му го извади ама со него е посигурно, истото важи и за Пирло... Боатенг не на вакви утакмици :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
јас одма би го прекомандувал Алекс Меркел во прв тим,доволни се Ибра ,бинјо и Пато, и вцера се покажа дека пато треба да игра шпиц,со само каков осет го даде голот вчера
И јас сум за тоа но не верувам дека Инзаги би се одкажал туку така незнам но мое мислење е тоа..а тоа со Неста нема врска тој ќе игра прва постава доколку не е некоја повреда во прашање.

Читав изјава на Инзаги дека не било тоа крајот на неговата кариера а Пато највероватно нема да игра сеа со Фиорентина и на дуелот против Аргентина следниот викенд каде што се играат пријателски натпревари тоа е добро што има пријателски за да не испушта од утакмиците во Серија А или ЛШ.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Човек дај не зезај, ќе го седнеш Неста на клупа за да игра Јепес а? па Ето паметот ќе му го извади бе... до душа и на Неста ќе му го извади ама со него е посигурно, истото важи и за Пирло... Боатенг не на вакви утакмици :)
Друже ,реков и пак ке речам Боатенг и Фламини се желни за докажување,јес да искуството е на страна на Пирло мегутоа овие двајца се побрзи поконретни и се вракаат во дефанзива и одма во офанзива,и што е најважно не пинплаат околу центарот и потоа со јалови балони напред. Башка според последново Пирло се жалел на болки така да би го ставил само ако водиме со 2 или повеке со неговото искуство да добиеме...

P

PewDiePie

Гостин
Тоа е тоа,Гоки би стартувал против интер без Неста и Пирло на терен,ја би и Ибра да не игра,ќе му ебам носот крив ќе му ебам. :tv:

Се што имам да кажам е,фала ти господе што Гоки не е тренер на Милан. :icon_lol:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Тоа е тоа,Гоки би стартувал против интер без Неста и Пирло на терен,ја би и Ибра да не игра,ќе му ебам носот крив ќе му ебам. :tv:

Се што имам да кажам е,фала ти господе што Гоки не е тренер на Милан. :icon_lol:
Сасуке тоа е мое убедување, не биди циничен,вцера го пцуеше што ке играл Јепес против Палермо, се гледа дека не си голем фудбал во животот...и не можиш да процениш некои ситуации моменти во кој треба да реагира.Ке го видиме составот во недела па ке прајме муабет

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom