Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Реков јас во темате за Сериа А дека Лацио нема да издржи нека се јави сега интерашот бенемата мислам дека беше. :)

п.с Абиати фејл

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Нека го извади Ибра да не го повредат оти овие како почнаја да мават

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.749
Ми се свиѓа играва!!! Робињо и Ибра одлично играат заедно

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
прво место :)

важна победа пред дербито викендов одлично е и што не тепаа Интер и Лацио изгуби кај Чезена
Играта не беше лоша примивме ненадејно гол од никаква шанса Абиати највероватно беше блокиран и затоа немаше време да интервенира

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Честито победа ! :smir:

Први на табела барем до нареден викенд :)

P

PewDiePie

Гостин
Честито прво место,заслужено. Пипо и Пато нема да играат со шиттер ама Рони и Робињо ќе играат така да не се потресувам многу. Ибра беше змеј денес,Антонини најслаб а Абате солиден,изнендаува само нека продолжи вака.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ако некого го интересира табелата, изволте !

Задоволен од свите сум освен Абиати, мораше да реагира подобро, иако немаше нешто работа.

Другите супер, посебно сум задоволен од Јепес, Сидорф и Тарзан.

Колку сами ни фалеше капитенот тек сеа глеам. Свекоја чест Мајсторе, според мене играч на мечот !

Ибра и Пато стандард, Пато се надевам не е ништо сериозно, мада и да се повредил, Робињо и Ибра заедно функционираат одлично, така да не сум многу загрижен.

Абате е се подобар и подобар :)

--- надополнето ---

Ако некого го интересира табелата, изволте !

Задоволен од свите сум освен Абиати, мораше да реагира подобро, иако немаше нешто работа.

Другите супер, посебно сум задоволен од Јепес, Сидорф и Тарзан.

Колку сами ни фалеше капитенот тек сеа глеам. Свекоја чест Мајсторе, според мене играч на мечот !

Ибра и Пато стандард, Пато се надевам не е ништо сериозно, мада и да се повредил, Робињо и Ибра заедно функционираат одлично, така да не сум многу загрижен.

Абате е се подобар и подобар :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
1. AC Milan 11 7 2 2 20:11 23
2. Lazio 11 7 1 3 13:9 22
3. Inter 11 5 5 1 13:6 20
4. Juventus 11 5 4 2 22:12 19

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Како комотно може Ибра да му се лути на Бињо поради шугавиот пас. Ебати пасот тоа чист гол ќе беше . среќен сум поради победава,само ми е страв за Пато,мислам дека пак старата повреда :Ѕ И криво ми е што Дињо не влезе пак. Се плашам дека има нешто тука . Ибра чиста 10ка денес. Само им покажа на тие што не го признаваа што значи носител на напад.
Сеа ќе почнат да вадат статистики и датуми од кога не сме биле лидери . -.-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom