Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
Дунга да ти ебам се по список да ти ебам копиле смрдено!

Не ми се верува еј, да даде господ уште по групи да испаднеш!

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.665
Значи Дунга ме изненади
кој мисли да му прае игра у среде ?
без Пато у напад ?
единствено што ги спасуе имаа добра одбрана
Маикон - Т.Силва - луцио - Д. Алвес

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Значи Дунга ме изненади
кој мисли да му прае игра у среде ?
без Пато у напад ?
единствено што ги спасуе имаа добра одбрана
Маикон - Т.Силва - луцио - Д. Алвес
Хуан ќе игра нема Силва :nesvest:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.900
Поени од реакции
44.841
Шо толку па кукате, ај за Рони ок, али Пато кој 2 сезони по ред се повредуе, и сеуште не е целосно залечен, боље за Милан е да не го игра светсково, некако лошо му се развива кариерава ради повредиве, да имаше константност без истите друга ке беше приказната.
Капак на Се, ако не се лажам, се повреди пред 2 клучни средби сезонаваа, онаа со Интер во Јануари и двомечот со Манчестер ...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.303
Дунга да ти ебам се по список да ти ебам копиле смрдено!

Не ми се верува еј, да даде господ уште по групи да испаднеш!

За Пато ми е драго што не е повикан, нека се одмори летово на раат, имаше многу тешка сезона со повредете.
Е за Рони ми е и криво и жал ми е за типот, многу се трудеше, а ова може да се одрази тотално демотивирачки и деструктивно на неговата желба за игра...

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.741
Стварно бе доста цвикате за Пато, мислам, не бидете сеа келеши. Пола сезона ја изигра човекон како тоа да игра светско со пола сезона. Не е он најбитниот бразилски играч со толкав кредит кај секој тренер. Роналдињо е друг муабет, он е една од одлуките за и која Дунга ќе биде распнат во случај на слаб пласман на Бразил(тешко веројатно), и мене не ми е јасно како можел да не го земе ама негова одлука си е тоа и си стои на неа веќе година дена.

Како и да е, не ме нервираат одлуките на Дунга колку што ме нервира на Липи за Амброзини.Е тоа е веќе морон, Амброзини за Гатузо и Паломбо е Бог, Бог значи-Амон Ра, не знам. Каква сезона даде тоа е ненормално да не го повикаш.
Али битно ги зема Маркизио и Кандрева - два тешки просеци за да ги прави луѓе. Вуду кукли ќе бодам да испаднат уште во групи пизда му матерна смрдена.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Овие моменти Роберто де Асис дискутира за продолжување на договорот на Роналдињо. Се очекува платата да му биде намалена. линк
А за ова Дунга што не го викна ќе го колнам довека. А за Пато можеше да го вика барем од клупа да влегува, али добро мањебитно има време за него. Силва тешко дека ќе заигра али тоа е тоа.

Значи повикани за светско се: Силва, Замброта, Гатузо, Пирло, Бориело, Хунтелар и Ониеву.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
И официјално утакмицата е преместена во сабота во вечерниот термин. Добро е што на раат ќе гледаме фудбал. Сакам да ги победиме Јуве, сепак се работи за ривалство, статистика, дојам. Јувентус оваа сезона играше најочајно, па нека ја заврши сезонава во ист стил, мада не верувам да се играчите расположени нешто посебно. Тогаш кога тепавме 0-3, барем се стремевме кон нешто. Сега, само за статистика.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Стварно бе доста цвикате за Пато, мислам, не бидете сеа келеши. Пола сезона ја изигра човекон како тоа да игра светско со пола сезона. Не е он најбитниот бразилски играч со толкав кредит кај секој тренер. Роналдињо е друг муабет, он е една од одлуките за и која Дунга ќе биде распнат во случај на слаб пласман на Бразил(тешко веројатно), и мене не ми е јасно како можел да не го земе ама негова одлука си е тоа и си стои на неа веќе година дена.

Како и да е, не ме нервираат одлуките на Дунга колку што ме нервира на Липи за Амброзини.Е тоа е веќе морон, Амброзини за Гатузо и Паломбо е Бог, Бог значи-Амон Ра, не знам. Каква сезона даде тоа е ненормално да не го повикаш.
Али битно ги зема Маркизио и Кандрева - два тешки просеци за да ги прави луѓе. Вуду кукли ќе бодам да испаднат уште во групи пизда му матерна смрдена.

Стварно немом да разберам шо инает го има фатено за Роналдињо, ама поидиотски потег неможам да замислам селектор да напрај. Ќе разберам да не му е баш приоритетна опција за прв тим, ама да не е повикан е веќе ретардирана работа.

За Амброзини па не сум сигурен дали е одлука на Липи или Амброзини нешто се откажа од репрезентација шо искрено не вервам да го напрај нема логика. Не велам дека треба Амброзини да е прва опција, ама да го нема во тимот, а да ги има Гатузо и Паломбо нема логика и сигурно одлуката е од лични причини инспирирана и никако во корист на Италија.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Гатузо го носи случајно ако има некоја тепачка, што е сигурно - сигурно е. :pos2:

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Овој Липи е најдегенскиот трењер и најстаромоден трењер на Италија на сите времиња,а воеднои свршува на Јувентус и неговите дотраени ..звезди,,. Како може да го земе Замброта а да не го земе ,,Зверот АБАТЕ,, кој прикажа зверска игра. Како мозе да не ги зема еден Миколи,Амбрузини и Пацини, типот е залјубен во Канаваро,Гросо и Јакинта кои беа очајни годинава (рака на срце за киелини). А за Дунга немам Коментар....знаев дека е фан на МИЛАН

Fak

Член од
30 октомври 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
Овој Липи е најдегенскиот трењер и најстаромоден трењер на Италија на сите времиња,а воеднои свршува на Јувентус и неговите дотраени ..звезди,,. Како може да го земе Замброта а да не го земе ,,Зверот АБАТЕ,, кој прикажа зверска игра. Како мозе да не ги зема еден Миколи,Амбрузини и Пацини, типот е залјубен во Канаваро,Гросо и Јакинта кои беа очајни годинава (рака на срце за киелини). А за Дунга немам Коментар....знаев дека е фан на МИЛАН
Тоа дека Миколи Амброзини и Пазини требаше да ги земе да ама Абате бе? Зверска игра? Незнае да набаци тапа е одбрана само шо е брз.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520

Каде виде за Пацини мислам дека е повикан..инаку за Амброзини,Касано и Миколи навистина требаше да ги повика но тоа е тоа..

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Тоа дека Миколи Амброзини и Пазини требаше да ги земе да ама Абате бе? Зверска игра? Незнае да набаци тапа е одбрана само шо е брз.
Друже,гледасе ли што правесе Абате против Катаниа,можда нафрлањето му е слаба страна али за Замброта е измислен а за типот со четири нули на дресот да не прајме муабет

СЛУШНАВ ДЕКА ОДО КЕ СТАВАЛ УСТЕ ЕДНА НУЛА НА ДРЕСОТ САКАЈКИ ДА КАЖЕ 5-ТА ОЦАЈНА ГОДИНА ЗА МЕНЕ

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Ова што му го направи Дунга на Дињо е нечовечко,знаејќи дека има 30 години а оваа сезона изигра на ниво,така да тешко да има шанса за друго светско првентсво,најодвратен тренер на сите времиња,ебати клошарот глуп,незнам што сака да постигне со тоа.

Ете нема да кењаме за Пато,ама кои се тие Нејмар и Рамирес што ги вика,можам да гарантирам дека Пато би бил покорисен од нив.
Ај да не ти е криво коа ти е криво...

:nerv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom