Ф
Фил Ајви
Гостин
Дунга да ти ебам се по список да ти ебам копиле смрдено!
Не ми се верува еј, да даде господ уште по групи да испаднеш!
Хуан ќе игра нема Силва :nesvest:Значи Дунга ме изненади
кој мисли да му прае игра у среде ?
без Пато у напад ?
единствено што ги спасуе имаа добра одбрана
Маикон - Т.Силва - луцио - Д. Алвес
Дунга да ти ебам се по список да ти ебам копиле смрдено!
Стварно бе доста цвикате за Пато, мислам, не бидете сеа келеши. Пола сезона ја изигра човекон како тоа да игра светско со пола сезона. Не е он најбитниот бразилски играч со толкав кредит кај секој тренер. Роналдињо е друг муабет, он е една од одлуките за и која Дунга ќе биде распнат во случај на слаб пласман на Бразил(тешко веројатно), и мене не ми е јасно како можел да не го земе ама негова одлука си е тоа и си стои на неа веќе година дена.
Како и да е, не ме нервираат одлуките на Дунга колку што ме нервира на Липи за Амброзини.Е тоа е веќе морон, Амброзини за Гатузо и Паломбо е Бог, Бог значи-Амон Ра, не знам. Каква сезона даде тоа е ненормално да не го повикаш.
Али битно ги зема Маркизио и Кандрева - два тешки просеци за да ги прави луѓе. Вуду кукли ќе бодам да испаднат уште во групи пизда му матерна смрдена.
Тоа дека Миколи Амброзини и Пазини требаше да ги земе да ама Абате бе? Зверска игра? Незнае да набаци тапа е одбрана само шо е брз.Овој Липи е најдегенскиот трењер и најстаромоден трењер на Италија на сите времиња,а воеднои свршува на Јувентус и неговите дотраени ..звезди,,. Како може да го земе Замброта а да не го земе ,,Зверот АБАТЕ,, кој прикажа зверска игра. Како мозе да не ги зема еден Миколи,Амбрузини и Пацини, типот е залјубен во Канаваро,Гросо и Јакинта кои беа очајни годинава (рака на срце за киелини). А за Дунга немам Коментар....знаев дека е фан на МИЛАН
Овој Липи е најдегенскиот трењер и најстаромоден трењер на Италија на сите времиња,а воеднои свршува на Јувентус и неговите дотраени ..звезди,,. Како може да го земе Замброта а да не го земе ,,Зверот АБАТЕ,, кој прикажа зверска игра. Како мозе да не ги зема еден Миколи,Амбрузини и Пацини, типот е залјубен во Канаваро,Гросо и Јакинта кои беа очајни годинава (рака на срце за киелини). А за Дунга немам Коментар....знаев дека е фан на МИЛАН
Друже,гледасе ли што правесе Абате против Катаниа,можда нафрлањето му е слаба страна али за Замброта е измислен а за типот со четири нули на дресот да не прајме муабетТоа дека Миколи Амброзини и Пазини требаше да ги земе да ама Абате бе? Зверска игра? Незнае да набаци тапа е одбрана само шо е брз.