Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.740
Примаверата влегле во осумте шо се борат за титулата, ја тепале Катанија денес со 3-1. Голови дале Верди, Скенети и некој си Гаета. Галијани после утакмицата рекол уште еднаш дека стремеж на клубот од сега натака ќе биде внесување на младинци во првиот тим.
Ради оваа причина највеќе ги подржувам Гали и Тасоти за тренерски тандем во Милан ако си Љеонардо. Гали го води тој тим долго време и точно знае кој може да игра прв тим. Имам гледано некои клипови и посебно ме импресионира тој Одуманди, немам видено гол да падне без он да го намести.
Може да излезе нешто фино од ова за некоја година ако се почне од година. Во секој случај повеќе би бил задоволен од мочковци во прв тим него од јепеси.
Со Јуве има шанси и Неста да се врати а и Омњеву е спремен. Мансини се надевам дека е веќе спакуван.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Dunga later unveiled a full 30-man provisional squad that included Ronaldinho, but made it clear that the AC Milan star would only be used in case of injuries.

ако го пушти да игра ќе идам до црква да се помолам на бога да ми прости за сите клетви што ги упатив кон Дунга :pos2:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Уф колку само би уживал да се повреди кака во фазата по групи па да се чеша Дунга!

P

PewDiePie

Гостин
Кака и онака е повреден цел живот,што има пак да се повредува :pos2:
Ама не се надевајте бе,изјави веќе Дунга дека Рони имал шанси не ги искористил бла бла.......така да не се надевам дека ќе го гледаме на светсково.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
На нашиве им фалат шрафови па не се најдевајте многу многу дур не е официјално ништо не прајме :).

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.660
Поени од реакции
48.740
Kакау продолжи со Штудгард, а тој Аого мене бар ми е извесен за доаѓање...приступачна цена има не за друго и фино шо викате дека е добар, срцево нема да изджи уште еден Омњеву( Дим6е извини :) ).

Иначе со Роналдињо работава е проблематична. Не ми е мене за Светско дали игра или не, ме заболе куров најискрено, за Пато чак ќеф ми е шо нема да игра. Проблемот е што тоа светско него го држеше цела сезона, секоја изјава му беше ““мора да сум во форма за да играм’’ и слично и кизнае како го погодило ова и како ќе игра наредна сезона.
Не е за занемарување ова, имајте на ум дека еи дека лабилна особа и дека и најмало разочарување го бута од шина и вади го од форма(така беше е во Барса) така е и сеа. За Пато ова е мотив само ама овој кизнае како ќе го сфати.

M

Mario Gómez

Гостин
Какау продолжи? Како ми киднало тоа... ц цц геј Какау а имаше шанса да игра во Милан. Како за фри трансфер ќе беше бинго. Аого не е квалитет, го пратам и знам, добар е само како depth player. И онака ќе биде ефтин. Мислам дека вгодина ќе мора да се свртите кон младинците во тимот. Ама за тоа треба тренер со таква стратегија и визија, кој знае да им даде шанса на младите, колку шо знам јаки млади играчи имате во B-Тимот. Тие ќе играат мотивирано и со срце а ќе земаат само 200к годишно. :)

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Боби[Мкд];3555044 напиша:
Какау продолжи? Како ми киднало тоа... ц цц геј Какау а имаше шанса да игра во Милан. Како за фри трансфер ќе беше бинго. Аого не е квалитет, го пратам и знам, добар е само како depth player. И онака ќе биде ефтин. Мислам дека вгодина ќе мора да се свртите кон младинците во тимот. Ама за тоа треба тренер со таква стратегија и визија, кој знае да им даде шанса на младите, колку шо знам јаки млади играчи имате во B-Тимот. Тие ќе играат мотивирано и со срце а ќе земаат само 200к годишно. :)
Од една страна бараме играчи од друга младите,епа не оди тоа така :).Плата им дава клубот тие нека му ја мислат а со намалување на плата на Дињо го олеснија буџетот(ако продолжи договорот)и ако не купат играчи налето не очекувајте ништо зш лично со овие играчи и наредна сезона се надевам на 3 место и тоа ќе е премија :S :s.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128

Аого и асистент при првиот погодок за Германија, добро ќе е да го земиме ама си ги знаеме газдите... xD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Не можам да најдам официјално дека Роналдоњо е во репрезантацијата на Бразил ?

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Во резервите е ако се повреди некој т.е,види на Milannews.it прелистај ќе најдеш имаа објавено тие..

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Kакау продолжи со Штудгард, а тој Аого мене бар ми е извесен за доаѓање...приступачна цена има не за друго и фино шо викате дека е добар, срцево нема да изджи уште еден Омњеву( Дим6е извини :) ).
Значи ме курчи некој кога ќе го вреѓа американецов :devil1: Не за друго давате суд а го немате гледано како игра ама добро чим се задоволувате со Јепес Фавали и мудриот. И баш му ја посакувам истата иднина како на ред други играчи како Гуркуф кои сме ги пропуштиле и после липате додека гледате на јутуб нивни утакмици!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom