Ф
ФорцаМилан
Гостин
Утре највероватно ке бидат празни трибините за со Џенова....
Извор: Миланњус
Продадени се цели 380 влезници за навивачи на Милан можда мање..Утре највероватно ке бидат празни трибините за со Џенова....
Интер :pos2:Aко Самдорија тепа а ние изгубиме кој ќе биде прв ?
Види го знакчето Милан на дресот, додадено е отпосле, а истото мислам дека се однесува и на "Fly Emirates". Изгледа како да се додадени овие 2 работи па дресов е направен од некој фан на фотошоп. Нормално, не ја исклучувам можноста ваков да биде идниот, но не го земајте овој здраво за готовоШто викате за можниот дрес за наредната сезона ? Јас поубав дрес од овај не памтам да сме имале
Мислам дека со нерешениот резултат Сампдорија ни се приближи на само три бода. Доколку победат, а ние изгубиме од Јуве, ние ќе останиме трето место затоа што во меѓусебни дуели бевме подобри, (3-0;2-1). Не сум сигурен за ова, не ја видов табелата после ова коло, немав време, ама отприлика вака е мислам.Последното коло со Јувентус очекувам едно пријателско реми да се изигра, пошто Јуве и официјално ги загубе шансите да игра во европа. На Милан само пораз не му одговара баш во случај Сампдорија пак да победи. Со едно реми денес ќе можеше барем една утакмица на рает да се гледа, ама ја немаме та среќа.
Легенда е релативен термин, секој своја дефиниција си има. Нормално навивач на Ливорно ќе речи дека Лукарели е легенда, немојш да му спориш. Навивач на Интер пак Занети го клава во ист кош со Малдини, па поголем виц од ова немам слушнато. Ако некој играч ја поминал цела своја кариера во истиот лузерски тим не значи дека е фудбалска легенда. Занети со своите 2 скудета да го споредиш со Малдини (7 скудета и 5 ЛШ и безброј лични награди) е тешка делузија.
Муабето ми е, секој си има омилен играч и различен критериум за легенда, за мене најголема легенда е Драганчо Димитревски.