Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Утре највероватно ке бидат празни трибините за со Џенова....

Извор: Миланњус

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Нормално кој ќе дава пари да гледа дедовци како се влечат по терен :back:

P

PewDiePie

Гостин
Не бе мислам дека повише од страв не дошле зошто нели навивач погинал пред незнам колку години па имало немири бла бла.......како и да е боље да не идат само фрки може да си направат.
А за тактичко испланирано не идење на стадион да ги видам за со јуве,е тогаш празни да бидат трибините,да му се даде јасно на Берлу до знаење дека треба да фрли малце пари.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Колку ќе биде добро за со Јувентус последно коло да не се продадат ич карти..или па со протести да прават ајвар уште сеа на трибини :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Aко Самдорија тепа а ние изгубиме кој ќе биде прв ?

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Aко Самдорија тепа а ние изгубиме кој ќе биде прв ?
Интер :pos2:

Иначе поглуп натпревар немам гледано, теренот во никаква состојба беше 30 сантими вода имаше, а не ни врнеше. Џенова немаја никаква шанса, изведоја 5-6 корнери и така некако насреќа дадоја гол. Милан имаше 3-4 многу убај шанси за гол, еден гол поништен на Пато за кој баш и не сум убеден дали беше офсајд.

Како и да е, преглуп натпревар, предосаден, никакви услови за игра немаше на теренот и реален исход ќе беше 0-0 да заврши.

Последното коло со Јувентус очекувам едно пријателско реми да се изигра, пошто Јуве и официјално ги загубе шансите да игра во европа. На Милан само пораз не му одговара баш во случај Сампдорија пак да победи. Со едно реми денес ќе можеше барем една утакмица на рает да се гледа, ама ја немаме та среќа.

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128

Што викате за можниот дрес за наредната сезона ? Јас поубав дрес од овај не памтам да сме имале :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Што викате за можниот дрес за наредната сезона ? Јас поубав дрес од овај не памтам да сме имале :)
Види го знакчето Милан на дресот, додадено е отпосле, а истото мислам дека се однесува и на "Fly Emirates". Изгледа како да се додадени овие 2 работи па дресов е направен од некој фан на фотошоп. Нормално, не ја исклучувам можноста ваков да биде идниот, но не го земајте овој здраво за готово

инаку од вчерашниот натпревар изгледав некаде околу 30мин. Ептен тапа натпревар :). Толку да се нема желба за игра не сум видел до сега, сите до еден лежерно си играа... тој па Бориело цело време џогираше, од можни 6 брзини он беше заглавен во 2ра. Дури и Леонардо изјавил дека му е срам да даде коментар за тоа што го прикажаа играчите.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Одма го купувам ............ :vozbud:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Супер е дресот, уште да донесат некој асален играч да игра во него летово........:se_ molam:se_ molam:se_ molam

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Последното коло со Јувентус очекувам едно пријателско реми да се изигра, пошто Јуве и официјално ги загубе шансите да игра во европа. На Милан само пораз не му одговара баш во случај Сампдорија пак да победи. Со едно реми денес ќе можеше барем една утакмица на рает да се гледа, ама ја немаме та среќа.
Мислам дека со нерешениот резултат Сампдорија ни се приближи на само три бода. Доколку победат, а ние изгубиме од Јуве, ние ќе останиме трето место затоа што во меѓусебни дуели бевме подобри, (3-0;2-1). Не сум сигурен за ова, не ја видов табелата после ова коло, немав време, ама отприлика вака е мислам.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
49.348
Oна вчера кој не го гледаше- се поштеди од тешки нервози. Поглупи саат и пол немам потрошено, а сум правел серозно безполезни работи у животов.
Ван Бастен рекол дека нема да биде тренер на Милан ради проблеми со глуждот, а Леонардо плановите за иднината ќе ги соопштел после Милан-Јуве.
Како и да е, ако има измена на тренерско место ќе дознаеме во тек на неделава како што дознавме лани кога Леонардо дојде.
Според мене најголеми шанси -50% се на Тасоти и Гали,,30% се Ленардо да остане и 20% давам да дојде било кој.

Иначе, Карло прасето си крена вчера титула и ептен ми е мило за него, колку и да ме нервираше последните две години во Милан пак ми е срцка :). Какви буце и како се радуваше вчера тоа беше хаварија!

Исто така и Бенфика станала шампион а таму спортски директор е Руи Коста.
RuiCosta.jpg
нека му е со среќа и на него...
еххх, беше тоа јак Милан другари. :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Легенда е релативен термин, секој своја дефиниција си има. Нормално навивач на Ливорно ќе речи дека Лукарели е легенда, немојш да му спориш. Навивач на Интер пак Занети го клава во ист кош со Малдини, па поголем виц од ова немам слушнато. Ако некој играч ја поминал цела своја кариера во истиот лузерски тим не значи дека е фудбалска легенда. Занети со своите 2 скудета да го споредиш со Малдини (7 скудета и 5 ЛШ и безброј лични награди) е тешка делузија.

Муабето ми е, секој си има омилен играч и различен критериум за легенда, за мене најголема легенда е Драганчо Димитревски.

Баш ме интересира колку од вас се согласуваат со овој пост =) (Ама реално гледано)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom