Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Друже,гледасе ли што правесе Абате против Катаниа,можда нафрлањето му е слаба страна али за Замброта е измислен а за типот со четири нули на дресот да не прајме муабет

СЛУШНАВ ДЕКА ОДО КЕ СТАВАЛ УСТЕ ЕДНА НУЛА НА ДРЕСОТ САКАЈКИ ДА КАЖЕ 5-ТА ОЦАЈНА ГОДИНА ЗА МЕНЕ
А се гледа играта само со Катанија???? Со интер грешката за првиот гол беше негова...наместо да ја избие како човек или да ја остави сама да излези топката, тој глаучот ја враќа кон Дида со глава т.е. му ја подарува на Милито за гол да даде. И тоа се вика ѕверска игра????

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.983
Поени од реакции
45.301
^ Видеово мислам дека Мак.Тигар од темава го имаше склопено, овие точкиве му го собраа. :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
^ Видеово мислам дека Мак.Тигар од темава го имаше склопено, овие точкиве му го собраа. :)
Сеуште го барам главниот "виновник" што моето видео се нашло таму, зеленко го чека :icon_lol:

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Да дајт госпот жена му на Дунга да му роди Стоногалка и цел живот за патики да работи :pos2:
Децата у аптека да му доручкуваат А !!!

Сериозно бе, каков играч е Роналдињо, а не го зема на СП, жално ... :(

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Ама се да му :pusk:
- Тапа трењер ........... Ми зима некој глупи играчи.

Ф

Фил Ајви

Гостин
^

изгледа ќе останеме и без Јепес :pos2:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Работава од смеење на плачење оди.Нашиве според шпекулацииве не покажаа никаков интерес кон јаки играчи ништо,сега и тренер ќе бараат и ќе закачат некој ретардиран што ќе корнеме живците цела сезона ако не не земеме нишо налето би му препорачал на Берлускони да го стави Милан на продажба ќе го убие некој,а и не покажува никаков интерес кон Милан...

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Роналдињо е додаден во 7те играчи што ги дополни Дунга сега се 30 фудбалери од кој ќе треба да земе 23 сепак има шанса да настапи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom