Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Класична грешка на Анчелоти.Тој ни ја изгуби утакмицава...Многу рано проба да ја затвори! Па да му е**м мајката,не сме ние Лече па со 1-0 да чуваме резултат! И каква е таа измена Сидорф за Сендерос.Играч кој може да ја чува топката до утре,и никој да не му ја земе,за Сендерос кој пак закасни со интервенцијата со глава.Не знам со кој памет,од 75 минута би играле без класичен напаѓач.Со вакви грешки се губи првенство.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Класична грешка на Анчелоти.Тој ни ја изгуби утакмицава...Многу рано проба да ја затвори! Па да му е**м мајката,не сме ние Лече па со 1-0 да чуваме резултат! И каква е таа измена Сидорф за Сендерос.Играч кој може да ја чува топката до утре,и никој да не му ја земе,за Сендерос кој пак закасни со интервенцијата со глава.Не знам со кој памет,од 75 минута би играле без класичен напаѓач.Со вакви грешки се губи првенство.

Другар 3 4 утакмици изгубивме така оваа година ради тоа копиле педерско со глупави измени

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Џабе треба постов да му се прати на Берлускони и Галиани да го шутнат му помина рокот.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Да бидеме реални, колку и да сакаме да си отиде она копилено гнасно, Берлускони и Галијани попрво би ги продале во пакет Кака, Малдини и Пато на Фулам него да го шутнат коњот.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Откако Бекам дојде во Милан редовно ги следам натпреварите на Милан.Бекам ми е фејворит уште кога знам за мене.Бев и јас скептик за оваа негова екскурзија во Италија но гледам и неможам да се изначудам како Бекам игра.Порано се штедеше и си трчкаше по теренот.Сега е мотивиран како тинејџерче некое.Не излезе заради никаква повреда него се премори пошто 70 мин не застана напред назад.Амброзини и Сидорф заедно не истрчаа толку.Постигнува голови два натпревари по ред што повеќе?Милан треба да менува многу работи.Сидорф слаб,Амброзини слаб...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Да бидеме реални, колку и да сакаме да си отиде она копилено гнасно, Берлускони и Галијани попрво би ги продале во пакет Кака, Малдини и Пато на Фулам него да го шутнат коњот.
Ако сакаат да земат некоја пара ќе му стават печат и нека шиба кај сака сакал во Брегот на слонова коска сакал во рома.:nenene:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Не знам што му е..Последно време редовно го прави истото...Минимално водиме и ја затвора утакмицата со измени.Тие финти ги користат седмокласни екипи коа случајно ќе даат гол! И не знам како не сфати дека ние секоја утакмица примаме гол,значи треба да се игра да се даат најмалку 2.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Кој ќе дае гол нема кој Сидорф ќе дае или амброзини,чим го има рони а не го става дупка вовода е.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Батали го бе шупак од интер. Сегде сере, и во нашиот фан клуб јаде гомна, за тоа има црвена репутација.
А Бекам зашто го извадија, се повреди ли? Како што гледав јас најдобар беше додека играше, исто како и Пато кој игра во супер форма.
Нема попаметна работа сака да добие бан.А за Бекам се повреди.:helou:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
so napravivte be:uvo:
stvarno me razocaravte ako gi zemevte 3-te boda roma ke bese 4-ta a zega???:toe:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Незнам што да кажам,толку сум исфрустиран лееее....
Че убием некој...
Секогаш сме ги губеле така бодовите.Анчелоти изгледа не прави разлика од силен тим и игра во ЛШ и тим третокласен што нема квалитет.Можам рака да му дадам на човекот за ЛШ али за првенство дечкото е тапа.Со него имаме освоено само таа година кога Шева блескаше и Кака беше у полн ефект.Вака без еден ванземјанин на терен ништо не праиме...

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Не ја гледав утакмицава.....изгледа треба да гледам....кога гледам победуваме.
Убав гол на Бекам.
Иначе да се пофалам...конечно зедов дрес....од Малдини:helou:.

Член од
17 септември 2008
Мислења
822
Поени од реакции
19
Откако Бекам дојде во Милан редовно ги следам натпреварите на Милан.Бекам ми е фејворит уште кога знам за мене.Бев и јас скептик за оваа негова екскурзија во Италија но гледам и неможам да се изначудам како Бекам игра.Порано се штедеше и си трчкаше по теренот.Сега е мотивиран како тинејџерче некое.Не излезе заради никаква повреда него се премори пошто 70 мин не застана напред назад.Амброзини и Сидорф заедно не истрчаа толку.Постигнува голови два натпревари по ред што повеќе?Милан треба да менува многу работи.Сидорф слаб,Амброзини слаб...
Јас го пратам Бекам од кога играше 10ка во Манчестер Јунајтед, кога им даде гол на Вимболдон од центар. И можам да кажам дека Бекам секогаш давал се од себе, според статистиките тој највеќе трчаше во секој клуб каде што играше, има најдобар слободен удар и најдобар центаршут. Двајт Јорк и Енди Кол беа играчи само додека Бекам играше со нив во тим, после тоа ги снема. Сите кои работеле со Бекам, тренери и фудбалери имаат само пофални зборови и се импресионирани од залагањето негово и од професионализмот. Е сеа има и многу лаици кои го потценуваат Бекам, викаат дека тој е манекен, шминкер и слично, ок можеби е и тоа. Но дефинитивно е еден од најдобрите фудбалери.

А за Анчелоти што да се каже, никогаш не сум го ценел, дефинитивно треба да го сменат. Стварно не ми е јасно зошто се повлече толку. Знам дека ова е италијански фудбал ама кога ќе видиш дека неколку пати го јадеш на ист начин, па не играј така, смени нешто.
Има неколку тренери кои мислам дека се преценети, Бенитез ми е на прво место, Манчини е втор, после иде Анчелоти итн.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom