Панде во Милан би го земал со две раце одма без мислење. Со секаков друг напаѓач би бил компатибилен, универзален е. Вие го судите ради тоа што не може да игра поред Илчо и Стојков куров, тоа ти е ко да опнеш мотор од Мерцедес на каросерија од Југо, фала курцу дека нема да тргне таа кола. : )
Рома пројавиле интерес покрај Шевченко(пички смрдливи што го дадоа) и за Јанкуловски што ме радува бајаги мене. Време е да се даде дур некој нуди нешто за него, оти догодина нема да можат да му извадат 50 денара. Формата му е се понадолна и понадолна и време му е да се губи.
Исто мислам дека треба да се форсира Антонини место Замброта. Нема никаква разлика од тоа што ги игра едниот до тоа од другиот. Формата им е иста со тоа што овој е полека вампир а Антонини ако нема место може да си го изгубиме.
Ариго Саки изјавил дека е можно Пирло да си иде во Челзи, значи не е ова некој ојле-дојле, човеков вакви ствари гаѓал одсекогаш и неговиот муабет не е за занемарување. Ако се деси ова ќе биде глупост од невидени размери
Палоски и Абате се викнати за млада репрезнтација. Не знам за вас ама јас мислам дека со Абате си завршивме добра работа. Осеќам дека ќе биде влијателен догодина.