Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Вечер сум сигурен во победа како никогаш досега,одбраната само да ни изигра добро и победата не бега:toe:

Вечер овие момци ќе ломат

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
За ваква утакмица као оваа вечер,најбитно е да тепаме! А со што повеќе голови тоа подобро! Јас не сакам да примиме гол.Да изиграме квалитетно во одбрана и на крај на имаме чиста мрежа.:)Последно време на секоја утакмица примаме гол.Вечерва да му е денот на Каладзе и да имаме ептен квалитетна одбрана!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ајде уште два сати.
Абе Бекам ако биди замена победата не ни бега, а ако игра прва постана наебивме.

Little Lady

Born To Be Wild
Член од
28 октомври 2008
Мислења
339
Поени од реакции
8
уффф едвај чекам :)
A на која тв че има пренос? :pipi:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
уффф едвај чекам :)
A на која тв че има пренос? :pipi:
ејјј да, за малце ке гледав а неам појма кај ке давет :):). Ама изгледа на Телма ке давет неам појма :)

Eдит: На телма само второ полувреме ке давет, знајт некој кај ке ја давет цела утакмица ??

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ај олабавете со коментари без коментар, и постови со смајлиња и слични малоумни производи на човечкиот мозок. Не планирам да ве бришам уште од сега, а утакмицата почвит дури во 8. Ако продолжите вака, ќе ви ја заклучам темата, па прајте си муабет во социјалната група.

Член од
3 септември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
2
ејјј да, за малце ке гледав а неам појма кај ке давет :):). Ама изгледа на Телма ке давет неам појма :)

Eдит: На телма само второ полувреме ке давет, знајт некој кај ке ја давет цела утакмица ??
kklimeasterix
Грешка си брат... Само што проверив на веб страницана на Телма и видов дека цела утакмица ке ја даваат..:wink::helou:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Како може само 2 полувреме да го даваат бе што збориш?:nesvest:

Вечер одиме на победа иако ќе биде тешко,ама Бразилците во нападот е класата што не разликува нас и нив:toe:

FORZA MILAN VINCI PER NOI!!!

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
осеќам вечер ќе има газење, нешто слично на Лазио лани шо го исчукавме

чим бациве можеа 0:4 заш не и мие

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Бекам сепак ќе стратува вечерва!

Официјалните:
ROMA: Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Brighi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Baptista.
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Favalli, Maldini, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Seedorf; Kakà, Ronaldinho; Pato.

А не знам зошто не игра Каладзе... Или ипак Фавали е играч за големи натпревари?! :) Ај со среќа!!!
FORZA MILAN!!!!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Кои се тие натпревари кај што Милан изгубил заради Малдини? Да не си пијан?
Jaja gledas malu od milan utakmici ili slabo nesto so palermo 2 gola padnaa sto go nadskoknaa pa zatoa ne zbori

Strav mi e da ne se desi neso kako so celsea ke se ubiam.:tapp:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Чуден состав без ниеден борец во тимот Анчелоти да извади ова е чудна работа,не дека не ми се свига составот ама без Фламини или Амбросини како деструктивци неможам да го замислам Милан а не па на ваква голема утакмцица дерби меч!!!

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Фавали и Бекам ги ставил :pop:

Не е тачен Анчелоти, и онака одбраната ни е дупка уште Фавали го става а на клупа седи Каладзе, не дека Каладзе е нешто подобар ама во моментов може часови да му дава на Фавали, ова што игра он е роденденски подарок од Анчелиоти инаку ќе треба на вечера да го носи:icon_roll

пс. Загледајте после како трча Бекам после 20-30 мин

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Чуден состав без ниеден борец во тимот Анчелоти да извади ова е чудна работа,не дека не ми се свига составот ама без Фламини или Амбросини како деструктивци неможам да го замислам Милан а не па на ваква голема утакмцица дерби меч!!!
:helou::helou:Mu treba 1 borec :wink::wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom