Фан Клуб: Милан

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер сум сигурен во победа како никогаш досега,одбраната само да ни изигра добро и победата не бега:toe:

Вечер овие момци ќе ломат

kaka_pato.jpg

За ваква утакмица као оваа вечер,најбитно е да тепаме! А со што повеќе голови тоа подобро! Јас не сакам да примиме гол.Да изиграме квалитетно во одбрана и на крај на имаме чиста мрежа.:)Последно време на секоја утакмица примаме гол.Вечерва да му е денот на Каладзе и да имаме ептен квалитетна одбрана!

Ајде уште два сати.
Абе Бекам ако биди замена победата не ни бега, а ако игра прва постана наебивме.

уффф едвај чекам :)
A на која тв че има пренос? :pipi:

уффф едвај чекам :)
A на која тв че има пренос? :pipi:
ејјј да, за малце ке гледав а неам појма кај ке давет :):). Ама изгледа на Телма ке давет неам појма :)

Eдит: На телма само второ полувреме ке давет, знајт некој кај ке ја давет цела утакмица ??

Ај олабавете со коментари без коментар, и постови со смајлиња и слични малоумни производи на човечкиот мозок. Не планирам да ве бришам уште од сега, а утакмицата почвит дури во 8. Ако продолжите вака, ќе ви ја заклучам темата, па прајте си муабет во социјалната група.

ејјј да, за малце ке гледав а неам појма кај ке давет :):). Ама изгледа на Телма ке давет неам појма :)

Eдит: На телма само второ полувреме ке давет, знајт некој кај ке ја давет цела утакмица ??
kklimeasterix
Грешка си брат... Само што проверив на веб страницана на Телма и видов дека цела утакмица ке ја даваат..:wink::helou:

Како може само 2 полувреме да го даваат бе што збориш?:nesvest:

Вечер одиме на победа иако ќе биде тешко,ама Бразилците во нападот е класата што не разликува нас и нив:toe:

FORZA MILAN VINCI PER NOI!!!

осеќам вечер ќе има газење, нешто слично на Лазио лани шо го исчукавме

чим бациве можеа 0:4 заш не и мие

Бекам сепак ќе стратува вечерва!

Официјалните:
ROMA: Doni; Cassetti, Mexes, Juan, Riise; De Rossi, Brighi; Taddei, Perrotta, Vucinic; Baptista.
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Favalli, Maldini, Jankulovski; Beckham, Pirlo, Seedorf; Kakà, Ronaldinho; Pato.

А не знам зошто не игра Каладзе... Или ипак Фавали е играч за големи натпревари?! :) Ај со среќа!!!
FORZA MILAN!!!!

Кои се тие натпревари кај што Милан изгубил заради Малдини? Да не си пијан?

Jaja gledas malu od milan utakmici ili slabo nesto so palermo 2 gola padnaa sto go nadskoknaa pa zatoa ne zbori

Strav mi e da ne se desi neso kako so celsea ke se ubiam.:tapp:

Чуден состав без ниеден борец во тимот Анчелоти да извади ова е чудна работа,не дека не ми се свига составот ама без Фламини или Амбросини како деструктивци неможам да го замислам Милан а не па на ваква голема утакмцица дерби меч!!!

Фавали и Бекам ги ставил :pop:

Не е тачен Анчелоти, и онака одбраната ни е дупка уште Фавали го става а на клупа седи Каладзе, не дека Каладзе е нешто подобар ама во моментов може часови да му дава на Фавали, ова што игра он е роденденски подарок од Анчелиоти инаку ќе треба на вечера да го носи:icon_roll

пс. Загледајте после како трча Бекам после 20-30 мин

Чуден состав без ниеден борец во тимот Анчелоти да извади ова е чудна работа,не дека не ми се свига составот ама без Фламини или Амбросини како деструктивци неможам да го замислам Милан а не па на ваква голема утакмцица дерби меч!!!

:helou::helou:Mu treba 1 borec :wink::wink:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom