Ништо лошо не направи, ама затоа не направи ни ништо корисно...па од сите играчи баш Бекам не би го критикувал... не видов ништо полошо што направи од останатите...
Јанкуловски треба во одбрана да поработи подобро, Сидорф да не си прави по свое, а Кака малку повеќе да се труди оти слабо беше забележителен и не покажа многу(нормално, повеќе очекуваме бар од него)...
повеќе среќа во 2ро полувреме
Истото го спомнав и јас во мојот пост,дека тимот многу потсеќа на Реал на времето,коа беше полн со звезди и ненормално лошо играше.Ништо лошо не направи, ама затоа не направи ни ништо корисно...
Така е дека има многу звезди во тимот, кога ги немаше Рони и Бекам се преку него идеше а сеа се гушат сите заедно во тимот и нема резултат.
Да,да Пошто го следам Бекам по терен да набројам неколку моменти.Пожртвуваниот старт блок при шутот на Ризе,пасот до Кака кој подоцна ја загуби топката и уште неколку деструктивни стартови врз противниците.И сето тоа е доста солидно со оглед дека цел тим не изигра ништо.Сидорф еден пас немаше прецизен,Пирло золт и плус еден поостар старт(може да добие и втор) такада кога ќе се собере се сооглед на околностите Бекам не е толку слаб.Во секој случај следуваат нови 45 и се надевам на подобра играНе игра лошо Бекам,видете го гнидата Сидорф што прави ццц ми иде да го убијам на моменти...Пато себичен многу,а реков и погоре одбраната вечер па и цела сезона ни е полско цвеќе уште има преоден рок мора да земат некој
Аман бе, јас па мислев дека само у фан клуб Манчестер има спамери:kesa:Ај олабавете со коментари без коментар, и постови со смајлиња и слични малоумни производи на човечкиот мозок. Не планирам да ве бришам уште од сега, а утакмицата почвит дури во 8. Ако продолжите вака, ќе ви ја заклучам темата, па прајте си муабет во социјалната група.
Не трчаше, само нафрли 7-8 непрецизни топки и то.Фавали и Бекам ги ставил :pop:
Не е тачен Анчелоти, и онака одбраната ни е дупка уште Фавали го става а на клупа седи Каладзе, не дека Каладзе е нешто подобар ама во моментов може часови да му дава на Фавали, ова што игра он е роденденски подарок од Анчелиоти инаку ќе треба на вечера да го носи:icon_roll
пс. Загледајте после како трча Бекам после 20-30 мин
Јас би рекол.....:nesvest::nesvest::nesvest:Први 11:
Абиати
Фавали
Јанкуловски
Замброта
Малдини
Пирло
Сидорф
Бекам
Пато
Роналдињо
Кака
Многу пари и богатење на најголемите шопинг центри во Мадрид...Бекам колку и да е манекен сепак да не заборавиме колку има допринесено за Манчестер, Реал и Англиската репрезентација.
А подобро Бекам него Фавали!
Се надевам на одлична игра:smir:
Со среќа момциииииииииииииииииииииииииииии
Одиме на победа
Не збори така, ке ти стане навика. :smir:Аман бе, јас па мислев дека само у фан клуб Манчестер има спамери:kesa:
Не трчаше, само нафрли 7-8 непрецизни топки и то.
Јас би рекол.....:nesvest::nesvest::nesvest:
Многу пари и богатење на најголемите шопинг центри во Мадрид...
Неколку промашени пенали и загушување на младите Англиски таленти...
Доколку веќе сакаме така да играме треба да у одбрана да ги имаме:Бонера, Санкраточе, Неста и Каладзе.Па да не можат да ни припарат.А у напад да ги имаме Пато и Адебајор/Бориело....
Него ај шо се нервирам....
Се надевам дека во второто полувреме во игра ќе ги видам Каладзе и Фламини.
Со среќа:smir:
Сеа што ке кажеш? Дека не се срамиш?ете гробишта само за овие цццц ова највеќе ме налути цццц бекам леле па у милан и незнам да дојде и најдобриот трењер нема да направи ништо што е ова берлускони сите конци ги влече па подобро нека го избрка анчелоти нека седне он на клупа цццц кртетеништа срам ми е срам што навивам за милан:nenene::nenene::nenene::nenene::nenene: