Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Milan4o

Ehehe
Член од
9 јануари 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
KAKA ќе игра....само не знам дали прва постава!:toe: Исто и Роналдињо ќе игра.Утре загарантирана победа имаме....

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Еве ги повиканите:

Abbiati, Dida, Antonini, Darmian, Favalli, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Cardacio, Pirlo, Strasser (51), Osuji (54), Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho, Viudez.

Unavailable
: Bonera, Nesta, Senderos, Emerson, Flamini, Gattuso, Borriello.
Suspended: Ambrosini, Zambrotta.

Кака и Пирло добео се, а Фламини повреден.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ако играат Пирло и Кака ќе има шанса за победа,Удинезе е квалитетен тим имаат многу добар напад..

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
AC Milan could sign these three players in January : Chievo central defender Davide Mandelli (31), Celtic Glasgow midfielder Massimo Donati (27) and Cameroon midfielder Stephane Mbia (22) of French club Rennes.

Го знаете болдираниов??
:):)
Батево ни треба нас

А башка и смрде

:pos2:

Имамо ама не се саглам сите. А од овие троица никој нема да ни помогне. Слабо е ова слабо. Без Рамос од Јануари неќам да ја видам одбраната. Боље да чекаме да се изврши корисен трансвер со инзвореден играч(одбрана или среде), отколку да купуваме безкорисни шишљаци.
Абе добар е Мбиа :kesa:

Али новинари мора малку да ја изменат веста за да ја чита народот :)
Не знам зашто не допишале дека Гатузо размислува за премин во Јуве :icon_lol:

А еве ја неофицијална формација на Милан
Милан: (4-3-2-1) Абиати, Антонини, Малдини, Каладзе, Фавали, Фламини, Емерсон, Јанкуловски, Кака, Роналдињо, Пато.
Резерви:Дида, Дармиан, Фондрини, Кардасио, Педроки, Шевченко, Индзаги.

Ијаааа кои се овие во резерви повеќето не ги знам ... Педроки :toe:

А Кака се враќа најверојатно :vozbud:
Еве и за Удинезе
Удинезе: Ханданович, Мота, Кода, Домици, Лукович, Инлер, Д'Агостино, Исла, Пепе, Куаљарела, Ди Натале.
Резерви: Беларди, Фелипе, Паскуале, Ободо, Асамоа, Санчес, Флоро Флорес
Ако се врати Кака супер ќе биде
А нели викаа 3 месеци дека ќе отсуствува или тоа беа само гадни шпекулации?

Супер играчи се болдираните,добро за нас ќе биде што нема да игра Запата

не... нема право, од следна година ќе може да игра
Кој ќе чека цела година еј:nesvest::nesvest:

Бориело изјавил дека со нетрпение очеклувал да дојде Бекам со цел да му го види курот во сооблекувалната бидејќи бил воодушевен од рекламата на Бекам за некои гаќи:tapp:

А за таа реклама на Бекам сите викаа дека тоа е фотошоп :toe:

А пак еве шо изјави курвичето

"Горда сум што можам да го видам неговиот пенис во големина од околу седум метри. Тоа е супер. Огромен е. Енормен. Масивен. И јас да изгледам така по улица би се шетала по гаќички", одговорила Спајсицата.

Каква будала примивме у тимот ејј:pusk:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Moментално се одржува прес конференцијата со Бекам и дресови сликање ау...затоа кој ќе може после од сајтот на АЦ МИЛАН нека постави некој слики да видиме:vozbud: фала однапред

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Абе што се сеќирате.Важно сеа стидионот ќе ви се збогати со гледачи од типот на Армани Долче и Габана Валентино,да го бодрат Бекамчо!!!Италијанките сеа голи ќе се соблакаат за да ги пуштат у соблекувална на Милан!!!:pos2: :helou:

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Три за 100* идат шалчињана. :wink:

*€

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Значи го добил дресот со број 32,уствари му значи 23 од наопачки! :)
Ај се надевам дека ќе биде добар за тоа време додека е во Милан,и ќе придонесе и на и надвор од теренот. :) Као што ни е со повредиве тргната работава,ваљда добро ќе ни се најде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom