Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Ке настане тепање за слободни удари, Пирло, Рони, Бекам . . . се во едно место собрано, да беше тимов ваков пред едно 4 години, ке немаа конкуренција, башка и Шева во истиот тој период . . . него ај да не ја '' расипувам '' сегашноста .

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Ке настане тепање за слободни удари, Пирло, Рони, Бекам . . . се во едно место собрано, да беше тимов ваков пред едно 4 години, ке немаа конкуренција, башка и Шева во истиот тој период . . . него ај да не ја '' расипувам '' сегашноста .

Ја мислим дека пак Рони ќе си ги изведува, не е ебаа жива сила он

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.924
Поени од реакции
44.981
Ја мислим дека пак Рони ќе си ги изведува, не е ебаа жива сила он
Рони како што приметив на оние поодалечени слободни има проблеми, бар од мечевите што им ги гледав, за тие ке се одлучува дали Пирло или Бекам али едно останува факт, во оние позиции на скратени корнери ке бидат премногу опасни и Рони и Бекам па и Пирло секоја втора уфрлена од таква позиција е шанса за гол, а во Италија каде се игра деструктивен фудбал таквите позиции се круцијални .

п.с. Паметен потег бе на Галиани, ке ќарат на велико од продажба на реквизити иако тоа не е она што вие го посакувате освен оние квази фанки што се пипкаат на одредени фудбалери .

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Каде каде ке се подобри креативноста на Милан со доаѓањето на Бекам.Сите знаеме дека во Реал беше главен играч,тогаш тој имаше заслуга за освоената титула на Реал.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Вечер деца стварно незнам кој ќе игра. Анчелоти нема играчи ни еден состав како шо треба да состави. Незнам шо е помалку лошо со 4 напаѓачи да се игра или со Кардачио во средина. Ова ќе биди најтешкиот меч за Милан, Интер педерски изваде дуп и притисокот е преголем.

Искрено мене да ме прашат би играл со Антонини,Малдини, Каладзе и Фавали во одбраната. Сидорф, Пирло и Јанкуловски во средината и Кака, Роналдињо и Шева во напад. Ова би била најстабилна формација.

P

PewDiePie

Гостин
Вечер деца стварно незнам кој ќе игра. Анчелоти нема играчи ни еден состав како шо треба да состави. Незнам шо е помалку лошо со 4 напаѓачи да се игра или со Кардачио во средина. Ова ќе биди најтешкиот меч за Милан, Интер педерски изваде дуп и притисокот е преголем.

Искрено мене да ме прашат би играл со Антонини,Малдини, Каладзе и Фавали во одбраната. Сидорф, Пирло и Јанкуловски во средината и Кака, Роналдињо и Шева во напад. Ова би била најстабилна формација.
Точно,ама мислам дека Пато ке игра од почеток Шева може од клупа да влезе,а за слободните се разбира дека Бекам треба да ги изведува и корнери,долги пасови.....па за што го земавме жена му ибам само за тоа го бива :helou:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Кака тешко дека ќе стартува но и кај Удинезе нема да игра Запата..Кака можеби ќе влезе од клупа или па од почеток ќе почне па на полувреме ќе испадне,доколку не игра Кака може да го очекуваме Шева и Пато во напад за нив Роналдињо.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Aj so sreka temava i pomalku da kiksame.
Se nadevam deka e ovaa nasa godina.
AC Milan champione :pehar:

Anceloti e retardiran,ima blaga retardacija toj i kako nonstop ke go igra emrsonda.Odbrana ke gi stavi favali i maldini i posle saka da pobeduva so tim koj vo prosek ima 400 godini.Ne moze taka mora da se menava nesto treba da go izbrkame ne go pa na milan da mu trgne.Pogolem inaet od nego nema sekoja utakmica samo so eden spic vlaga.Milan mora da pobedi iako inter pak go forsiraat za titula.

Attachments

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Ајде уште малце сме светски клубски шампион :icon_lol:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
абе колку е згоден во црвено-црн дрес:wub:

А

Ајсшутер

Гостин
Од кај е вој бе Јордан Педрочи од кај го зимаа Милан или од младинскиот тим им е ?

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.829
Inzagi, кажи кој гол падна по грешка на Малдини....кога веќе го споменуваш.
Шутер....немоам да ти ги гледам потписот и аватарот:toe:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom