Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Не ни ни треба Бензема ПС.До Мурињо дека Чичарито не е на продажба

--- надополнето ---

Најава - MANCHESTER UNITED vs. Chelsea

Во недела на Олд Трафорд ќе се одигра најважниот меч оваа сезона помеѓу Манчестер Јунајтед и Челзи, чиј победник најеројатно ќе биде и шампион.
Пред само неколку недели шансите на Челзи за одбрана на титулата изгледаа многу мали каде лондонскиот клуб беше дури на 5-то место на табелата. Доколку тие победат на утрешниот меч за прв пат по ноември ќе бидат повторно на првото место во Премиер Лигата.
И покрај поразот на Јунајтед од Арсенал минтиот викенд, Ѓаволите ја вратија својата самодоверба со убедливата победа од 4-1 против Шалке во полуфиналето од ЛШ. Важноста на овој меч можеше да се види и по изборот на тимот што Фергусон го направи во средата каде имаше 8 измени од претходниот меч.
Лондонскиот клуб има освоено 25 од последните 27 можни поени и има 5 последователни победи, за разлика од Јунајтед кој загуби и ремизираше на последните два меча со Арсенал и Њукасл.
Клупски вести - МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Вејн Руни се враќа во тимот откако целосно ја залечи малата повреда на задната ложа. Во централната дефанзивна двојка би требало да се најдат Видиќ и Фердинанд кои не настапија на полуфиналниот меч со Шалке. Дарен Флечер сеуште не е целосно подготвен за да го започне овој меч и најверојатно ќе се најде на клупата.
Клупски вести - Челзи
Анчелоти нема некои поголеми проблеми со повредени и казнети играчи, освен Босингва кој нема да настапи на овој меч и Жирков кој е неизвесен.
Можни состави
МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД: ВДС, Фабио, Фердинанд, Видиќ, Евра, Нани, Андерсон, Гигс, Парк, Руни, Хернандез
Челзи: Чех, Ивановиќ, Луиз, Тери, Кол, Есјен, Микел, Лампард, Малуда, Дрогба, Торес.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Младите ги збришале нивните врсници, малите гнасичиња од Лидс со 5:0 :icon_mrgr

Manchester United beat Leeds United 5-0 in their U18's clash this morning, Goals from Keane (2), Thorpe, Tunnicliffe & Van Velzen

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Јас давам 10, за двете титули, не 5, али морам да признаам, ако се избира би избрал ПЛ :) Колку ја чекам оваа 19, ќе славам до почетокот на следната сезона, ако ги победиме на Челзи УТРЕ, еј УТРЕ решаваме за историската 19та титула, не ми се верувааа !!!!!!!!! :vozbud:
Баш ме интересираат натписите на Енфилд, наредната сезона, кога ќе ја освоите титулата.. Нели, ви пишеа да се вратите кога ќе освоите 18, ако не се лажам, пред неколку години !?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Баш ме интересираат натписите на Енфилд, наредната сезона, кога ќе ја освоите титулата.. Нели, ви пишеа да се вратите кога ќе освоите 18, ако не се лажам, пред неколку години !?
Ќе се префрлат на 5ка поздравот (испружена рака нешто ко Пике), милион посто :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Да.

Сега викаат да сме се вратиле кога ќе сме имале 5 во ЛШ.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
---------------------------VAN DER SAR----------------------------
---------------------------------------------------------------------
-------------------------VIDIC--------FERDINAND--------------------------
----RAFAEL--------------------------------------------------EVRA
-------------------------------------------------------------------------
-------------------------FLETCHER-------PARK-----------------------
------------------------------------------------------------GIGGS--------------
----VALENCIA-------------------ROONEY--------------------------------
-------------------------------------------------------------------------
--------------------------------HERNANDEZ-------------------------------
Утре би сакал со овој состав да излезе Ферги

--- надополнето ---

Да.

Сега викаат да сме се вратиле кога ќе сме имале 5 во ЛШ.
Ќе се вратиме ако освоиме оваа ќе имаме 4 и следната 5 :vozbud:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Premier League > Champions League
Хаха и да освоиме 5 ЛШ а тие да освојат некој спонзорски куп, пр. Standard Chartered Cup некои навивачи на Ливерпул ќе продужат со ние имаме ваков куп ние немате :)

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ме боле к*р за натписите на Енфилд. Мене ме интересира шо ќе каже/направе Ферги. Неговио најголем предизвик, неговата најголема мотивација, амбиција... Омраза, гнев, ужас... толко години напорна работа, маки, нервози, војни... очите гледат само у едно "to knock them right off their fucking perch"... би го опишал как човек со нацртан пат пред него, човек со цел как никој друг. Би го опишал дури и как терорист. Човек со визија за цел век. Со душа чекам да видам шо ќе каже, шо ќе направе, как ке реагира. ИНСТИТУЦИЈА! <3

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Kajgana Shop

На врв Bottom