Ако има некој нека постави слика од кореографијата против Шалке, ама да биде за десктоп
SAF: "There is nothing I want more than to bring back that trophy." :back:
hahahhhahahaaha bravo za ovaМалце сеири со нашиот arch rival
Се давам за победа против Барселона на 28-ми
Добро де така ми беше зборот 5 год , секако дека и јас би избрал ПЛ, не дека се плашам од Барса, туку дека оваа ќе е љубилејна 19та, а инаку сонував вчера вечер дека сме тепале против Барса 1:0, стрелец бил Парк во второ полувреме, ако испадне вака тогаш дефинитвно пред натпревар на Ман Утд нема да се будам док не сонувам нешто!Јас давам 10, за двете титули, не 5, али морам да признаам, ако се избира би избрал ПЛ Колку ја чекам оваа 19, ќе славам до почетокот на следната сезона, ако ги победиме на Челзи УТРЕ, еј УТРЕ решаваме за историската 19та титула, не ми се верувааа !!!!!!!!!
Ако ја имаш сонувано оди уплати ја да се освежиш малкуДобро де така ми беше зборот 5 год , секако дека и јас би избрал ПЛ, не дека се плашам од Барса, туку дека оваа ќе е љубилејна 19та, а инаку сонував вчера вечер дека сме тепале против Барса 1:0, стрелец бил Парк во второ полувреме, ако испадне вака тогаш дефинитвно пред натпревар на Ман Утд нема да се будам док не сонувам нешто!