Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да.

Сега викаат да сме се вратиле кога ќе сме имале 5 во ЛШ.
Така, така, и ден денес го паметам натписот напишан на едно од ќошињата на Енфилд, пред 5-6 години, ако не се лажам... Си велам, ако ништо друго, и колку да ме боли дека Арсенал не освои ништо, сум сведок на историја, каква и да била таа

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Како можите да спијате бе ?! :vozbud:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам зошто ама пред дербито против Арсенал бев понервозна отколку на ова дерби :)

Очекувам да видам борба од нашите, задната 4ка да е стабилна, пред се` да нема толку работа и Керик и Гигс најверојатно ако стартуваат во средината да ги сечат топките па да им е полесно на Рио и Вида. Имам доверба во Рио, висок е, ги доби скоро сите воздушни дуели, се покажа клучен на првиот меч од ЛШ кога игравме кај нив. Во нападот го очекувам Чичарито, ако не гол барем да ги навлече дефанзивците на Челзи за да се ослободи простор за Руни а и би можело да биде и обратно. За по крилата не знам дали имате приметено, против Челзи Валенсија се снаоѓа со Ешли многу подобро од Нани (да не урочам сега :Р), па би можел Нани да е на клупа, Парк и Валенсија на крила. Десен бек О`Шеј, има висина и контрола, нека им ја кочи играта од таа страна, не мора да оди во офанзива, тука е ЛАВ.

Que sera sera, што биде нека биде, сакам да прикажеме цврста и борбена игра, специфична за Манчестер Јунајтед :) GGMU!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988

Уф, каква еуфорија ме држи уште од сабајле ... се би дал за победа после. Очекувам да изиграат максимално, да го остават срцето на терен, се надевам на победа!

GGMU! BEL19VE! :smir:

Член од
23 јули 2010
Мислења
321
Поени од реакции
3
Ај дајте неколку добри линка,ќе бидем на работа тоа време па би сакал да го гледам натпреваров..поздрав

H

-HRO

Гостин
Многу сум возбуден и едвај чекам да започне и овој меч,и да им покажеме на Челшит што знаеме!
Титулата е наша ако го добиеме овој меч-тоа е сигурно!
Очекувам борбеност од нашите играчи и победа од 2-0.
Фергусон секогаш знае како да одигра на важни натпревари како што е овој,така да одиме на победа!!! :) :)

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!! GO GO GO RED DEVILS!!!

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дојде денот на одлука, знам дека ние ќе изиграме цврсто и добро, само судиите да не не зафркнат како лани!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Читам Флеч изјавува дека сите биле фокусирани за натреварот и дека уште од старт ќе нападнат кон голот на Чех, ова посебно ме радува ако се земе во предвид како анемично почнавме на реваншот против нив на Театарот, па се освестивме дури последните 10 мин. од првиот дел.. Најдобра опција за после би било гол во раната фаза од натпреварот.. :salut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
WR: I hate this wait before a game. Just want to be on the pitch now. WERE READY!!!!

Овој збеснат е ко бик :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom