Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да не даде Господ овој Агуеро да дојде кај нас.

Ако има некој нека постави слика од кореографијата против Шалке, ама да биде за десктоп :)

1zmnp6b.jpg

ова го најдов, може ќе има и подобри :salut:

SAF: "There is nothing I want more than to bring back that trophy." :back:

Се давам за победа против Барселона на 28-ми :)

If I had to choose between sleeping with Miss World, or score against Liverpool from 40 yards, it would have been a difficult choice. Thankfully, I've done the both - George Best :vozbud:

Чим во Америка ќе почне pre-order на дресовиве, значи тие ќе бидат домашните. Убаво изгледаат, ми лајкс ит :)

227508_206625886044089_135649233141755_565198_2289699_n.jpg

Јас давам 10, за двете титули, не 5, али морам да признаам, ако се избира би избрал ПЛ :) Колку ја чекам оваа 19, ќе славам до почетокот на следната сезона, ако ги победиме на Челзи УТРЕ, еј УТРЕ решаваме за историската 19та титула, не ми се верувааа !!!!!!!!! :vozbud:

Јас давам 10, за двете титули, не 5, али морам да признаам, ако се избира би избрал ПЛ :) Колку ја чекам оваа 19, ќе славам до почетокот на следната сезона, ако ги победиме на Челзи УТРЕ, еј УТРЕ решаваме за историската 19та титула, не ми се верувааа !!!!!!!!! :vozbud:

Добро де така ми беше зборот 5 год :icon_lol:, секако дека и јас би избрал ПЛ, не дека се плашам од Барса, туку дека оваа ќе е љубилејна 19та, а инаку сонував вчера вечер дека сме тепале против Барса 1:0, стрелец бил Парк во второ полувреме, ако испадне вака тогаш дефинитвно пред натпревар на Ман Утд нема да се будам док не сонувам нешто! :icon_lol:

Добро де така ми беше зборот 5 год :icon_lol:, секако дека и јас би избрал ПЛ, не дека се плашам од Барса, туку дека оваа ќе е љубилејна 19та, а инаку сонував вчера вечер дека сме тепале против Барса 1:0, стрелец бил Парк во второ полувреме, ако испадне вака тогаш дефинитвно пред натпревар на Ман Утд нема да се будам док не сонувам нешто! :icon_lol:
Ако ја имаш сонувано оди уплати ја да се освежиш малку :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom