Ryan Giggs
tearing you apart since 1991
- Член од
- 27 мај 2009
- Мислења
- 11.804
- Поени од реакции
- 21.531
Хах, абре пријателе. Челзи колку има патено во ЛШ од судиски грешки, толку ти немаш патено во целиот живот.Не бе...шо е до мене...баш сакав да биде чист пенал и да не им го судат...нека патат и тие малце од судиски грешки... !!!
Туку.. за конкретнава ситуација: И јас мислев дека е пенал, се додека не ја видов сликава !
челзи....кој к*р се тие челзи ?
Ќе постигне на опроштајниот натпревар, тогаш ќе мора да му пуштат ко за последноУживај брачед...во ред е...
Туку сајтов интересен го напреле шо велиш?
http://hastorresscoredforchelsea.com/
Ќе постигне на опроштајниот натпревар, тогаш ќе мора да му пуштат ко за последно
Судијава му е роднина на Александар Маленко, двајцата носат исто презиме, а и многу си го почитувам, направи да почуствуваме што е победа на Стенфорд, на ист начин како што челшит секогаш победува!Што така со аватарот!
Абе момче и ако не е во шеснаесет не треба да се суди фаул ?!Ја најдов сликава...само да ја постирам реков...
внатре е во шеснаесет метри ,или не? шо велите???
Врати неколку страни поназад, јас напишав свој револт за тој старт!Ај и тука да прашам, зашто никој не го коментира ударот на Есиен врз стапалото на Руни на почеток од мечот? Што така сите на Рио Д Ферди му се свртеле? :tv:
Еве!Почнаа да маваат идиотиве!
Да им ебам се на одвие од челшит. идиоти!
Не е ни прв пат ни последен да игнорираат вакви стартови, а ако Руни направеше е тоа ќе беше пишување романи и новели на форумов!Не реков за наши фанови, туку за широко распространетата експертиза.
Јас само кажувам како што е, а не др, а ако сака баба ти не автобус и авион нека ја викат нема оправдување за прекршокот!И баба ми да имаше тркала автобус ќе ја викаа.