Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Смолинг и Линделоф ќе треба да играат стопери со Реал. :jajce:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Си знае Мурињо што сака, тоа ме бендисува кај него и тој е голем фактор за тоа што и играчите одлучуваат за Јунајтед. Уште на лев бек и десно крило не сме најдобро покриени за да имаме екстра тим, мада и вака горе долу имаме голем баланс на тимот.

Кога ќе ми текне на првото лето со Мојс кога не испадна ништо со Коентрао на крајот од преодниот рок. Братот го планираше за да го игра лево крило.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.610
Поени од реакции
8.296
на братов утре му е роденден, пуни 29...Честито нека е иначе, само маестрални партии да гледаме од него.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Смолинг и Линделоф ќе треба да играат стопери со Реал. :jajce:
Имаше Мурињо изјава пред десетина дена, ќе видите деновиве зошто ги форсирам Линделоф и Смолинг. Богами гледаме...

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Он може знае што сака ама дали е тоа е што му треба на Јунајтед ќе видиме. Ако фејлне сезонава само он и никој друг е крив.

R

red.devil

Гостин
Убаво што успева да ги земи играчите кои ги сака, барем се надевам нема да гледам изговори за играчите (судиите, ФА, среќата и стјуардите секогаш се опција). Лани за некого беа оправдани изговорите а за некого не и биде што биде. Годинава баш ме интересира како ќе се одвива сезоната и кој ќе е крив за (не)успехот на крај.
Како и да е, нестрплив сум за почетокот на сезонава, едвај чекам а сигурен сум и вие да видиме што ќе ни прикаже.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Он може знае што сака ама дали е тоа е што му треба на Јунајтед ќе видиме. Ако фејлне сезонава само он и никој друг е крив.
Така е, нема веќе простор за изговори. Втора сезона, многу пари на располагање, одврзани раце да купува по негов избор, нема простор за никаков алиби, мора до титулата во ПЛ. За успех во ЛШ сеуште нема екипа.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.971
Поени од реакции
23.147
Браво за управата.Сега уште крило и бек .. И мислам оти Мурињо ако не освои ПЛ ке треба сам оставка да си даде а не да бара кривица и изговори..

Kajgana Shop

На врв Bottom