Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Сме погодиле од корнер, очекувам да залади времево деновиве.
Резултат на тоа што купивме центарфор , кој најдобро игра против мали екипи :D , што би рекле фановите на Челзи ![DOUBLEPOST=1501495690][/DOUBLEPOST]
Интер го бара Дармиан во дилот за Перишиќ. Ако се случи тоа, можно е Орие да се носи за бековската позиција.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Може така , Орие ќе ја продолжи традицијата на по еден откачен :D во тимот , а да се задржат два "трупци" како Линделоф и Дармијан е многу дури и за тим како МУ :) .

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
На Погба колку само (не) му иде со пречки и стативи :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.988
Поени од реакции
67.815
Полека со етикетирањево на Линделоф.

Ако припремниве се мерило, ондак Лингард е Роналдо, зашто не му памтам лоша предсезона.

R

red.devil

Гостин
Не мора да значат ништо припремите ама и почетниот впечаток што го остава не е за арно.
Едно е да се покажиш на припреми и да изгледаш како Роналдо, а друго е да изгледаш изгубено дури и на припреми.

Јас се надевам дека е до уходувањето во клубот па заради тоа е како изгубен па ќе се стабилизира со тек на време, иначе почетниов впечаток што го остава ич не ми се допаѓа.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Ја мислам ќе го биде,има добар физикус,плус кај нас ќр го искрчкаат таман да биде.
Моментално сега,освен што носи лоши одлуки во игра,каде што е потребен дел од секунда да размислиш,други грешки не приметив.

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Јас сум задоволен со тоа како оди преодниот рок. Се купува таму каде што е тенко. Од дефицитарните позиции остана да се купи уште десно крило освен ако не мисли Мурињо дека Михтаријан и Лингард се доволни. Јас не мислам дека тие се доволни, Михтариан знае да се изгуби а Лингард е секогаш изгубен.

Одбраната и минатата година не беше толкав проблем. Вистина дека од време на време делуваше панично, но Манчестер прими малку голови минатата сезона. Клучот ќе биде потечна игра на средината и по крилата и реализацијата на шансите. Најголемо засилување на Манчестер оваа сезона нема да бидат новите играчи туку Погба и Марсијал од кои очекувам да го кренат нивото на игра.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
Јас сум задоволен со тоа како оди преодниот рок. Се купува таму каде што е тенко. Од дефицитарните позиции остана да се купи уште десно крило освен ако не мисли Мурињо дека Михтаријан и Лингард се доволни. Јас не мислам дека тие се доволни, Михтариан знае да се изгуби а Лингард е секогаш изгубен.

Одбраната и минатата година не беше толкав проблем. Вистина дека од време на време делуваше панично, но Манчестер прими малку голови минатата сезона. Клучот ќе биде потечна игра на средината и по крилата и реализацијата на шансите. Најголемо засилување на Манчестер оваа сезона нема да бидат новите играчи туку Погба и Марсијал од кои очекувам да го кренат нивото на игра.
Да збориме реално,според мене Лингард на десно крило за Мики е ЦР7,вистина.
Покрива добро,пресинг прави,знае да изнесе топка,добро нафрла,не знам зошто толкав хејт има за него.
Не е некоја класа,но е многу корисен играч за тимот.
Секогаш би го играл пред ерменецот.
Него,само мене ли ми дојде идеа,со Ибра и Лукаку напред заедно можеме да бидеме многу опасни,посебно од прекини.
Веројатно Мурџо спрема нешто вакво во моменти кога ќе бркаме резултат во последни 20 минути!

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Да збориме реално,според мене Лингард на десно крило за Мики е ЦР7,вистина.
Покрива добро,пресинг прави,знае да изнесе топка,добро нафрла,не знам зошто толкав хејт има за него.
Не е некоја класа,но е многу корисен играч за тимот.
Секогаш би го играл пред ерменецот.
Него,само мене ли ми дојде идеа,со Ибра и Лукаку напред заедно можеме да бидеме многу опасни,посебно од прекини.
Веројатно Мурџо спрема нешто вакво во моменти кога ќе бркаме резултат во последни 20 минути!

На Мики најприродна позиција му е да игра зад шпицот. Има потег, има пас и таму најмногу доаѓа до израз. За класично крило нема физикус, таму требаат пожилави и попродорни играчи.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.492
На Мики најприродна позиција му е да игра зад шпицот. Има потег, има пас и таму најмногу доаѓа до израз. За класично крило нема физикус, таму требаат пожилави и попродорни играчи.
Кажи си Мата,што се срамиш...

Член од
14 април 2012
Мислења
32.988
Поени од реакции
67.815
Иначе, од ова што го видов на припремите, ми делува дека Баји - Џонс ке биде централното дуо со кое Мурињо ке ја почне сезоната.

Вчера со Смолинг на терен, Погба беше капитен, така да, братов ке грее клупа сезонава.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Џонс и Блинд казнети по две утакмици, се наклукале нешто :pos:

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Џонс и Блинд казнети по две утакмици, се наклукале нешто :pos:
Колку што разбрав, непристојно и навредливо однесување кон допинг контролорите на финалето од ЛЕ.

Само Џонс мислам е казнет со 2 меча и парично, а Блинд само парично.

Како е тргната УЕФА, цела одбрана ќе ни ја скини.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Полека со етикетирањево на Линделоф.

Ако припремниве се мерило, ондак Лингард е Роналдо, зашто не му памтам лоша предсезона.
Не е проблем што не ги почнал припремите на високо ниво , проблем е што трча како Дармијан , носи дури и полоши одлуки , делува изгубено дури и кога не е во близина на топка :mad: .
Епа дечко , ако нешто изгледа како шатка , квака како шатка и оди како шатка , шатка ке да е не лебед :D !
А пошто Ванѓа е почината а на Иван не му верувам јако , ќе оставам резерва да ме демантира дечкото . Реално се израдував кога потпиша за нас , мислев каков и да е , поарен ќе е од Џонссмолинговци !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку што разбрав, непристојно и навредливо однесување кон допинг контролорите на финалето од ЛЕ.

Само Џонс мислам е казнет со 2 меча и парично, а Блинд само парично.

Како е тргната УЕФА, цела одбрана ќе ни ја скини.

Сега видов, ги испцуле. Абе ај во ред што ги казниле ама можеше ден по дешавките, не сега. Ај ако не нека го казнат сега Руни кога е во Евертон зошто испцул судија.

Kajgana Shop

На врв Bottom