Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Па редно е :D !
Наш човек , сега и на квадрат !

S

silmarillion

Гостин
Дај нека им заврши тој грдиот крикет ебате секој пат кога отварам sky и пишуе braking news мислам трансфер некоја бомба ко тоа некој ебан џинџер после 3 недели стоење у место им срушил летва на Шри Ланка. Мрш таму.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дај нека им заврши тој грдиот крикет ебате секој пат кога отварам sky и пишуе braking news мислам трансфер некоја бомба ко тоа некој ебан џинџер после 3 недели стоење у место им срушил летва на Шри Ланка. Мрш таму.
А јас што ја имам апликацијата за мобилен и ќе ми стигне од нигде никаде таква нотификација? :pos: да е полошо, не можеш ни да селектираш од што спортови да ти стигаат нотификации.

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Како изиграа? Не ја гледав па ме интересира темпо, флуидност, стил. Подготвителна е, но веќе дојде Август и е петти натпревар и редно време е да почнат да играат фудбал.

Нејќам да заклучувам по головите ама ако тие ја опишуваат играта, пак ќе броите шанси во декември месец.
Јас последните пола саат ги гледав , задоволен од замените ! Освен Мичел кој само желба има засега друго се си беше ок . Лукаку прифатил фората на Ибра , мафта по другите за пресинг а он чека да му дојде топка :mad: , иначе даде супер гол со човек на него , е сеа човекот беше дупло полесен од него ама се брои .
Фонсу Менса се подобар , прави ќејф неговиот напредок ! Переира ок ама незнам дали созреал доволно за прва замена :D ! Ме фасцинира Мектоминеј , се што направи држеше место , јако зрел за таа возраст .
Остало стандард , мање више !

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сликата од Матиќ ја leak-нал токму брат му, нема бе не, македонското ако не проработи, ништо не правиме.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.988
Поени од реакции
67.814
Hahha, место да се спрема за Вардар.

Него, братов не може да влезе во Англија, ама битно, се договорил со нас.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Мислам треба да си остане МекТоминеј тука, има место за него. Фелаини ако иде, Керик е стар и му се отвара патот на младичив да собере неколку утакмици и ако покаже дека вреди зошто не и да го унапредат.
Само од тоа што прметив него го играат понапред, а Перира поназад. Треба обратно, МекТоминеј е силен, смирен, не прави глупости, има долг пас и поради тоа треба да игра како Керик нешто, додека Перира има техника, агилност, шут и треба да игра понапред како Мата.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Па изгледа МекТоминеј ќе си заработи ротационо место кога ќе си замине Фелаини.

Не знам дали имате приметено во играта на Мурињо низ минатото стално еден од средњаците излегувал во една чиста шанса за гол. Памтам Камбиасо, Кедира, Матич доста често излегувале успешно, ете кај нас Фелаини исто излегуваше ама помалку успешно. Вчера МекТоминеј си ја реализира.

Едит: Ја читам последнава изјава на Мурињо и вика Галатасарај полесно ќе ме добие мене отколку Фелаини, тој е премногу важен за мене.

Ова би значело дека за џабе славевме.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Последно уредено:
Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
По мене Матич ќе си биде стандарден дмф (што не му успеа на Шнајдерлин) но сепак Фелаини ќе остане без да биде до толку инволвиран. Висок, добар пас, градење, одземање топки, важен дел од шампионскиот тим на Челзи. Добро ја чита играта и не собира премногу картони. Искина дечкото 2014-15 кога Цеск си делеше асистенции напред, тоа и е идејата. Има големо искуство Матич, а за таква позиција ни треба токму тоа, земајќи го во предвид и адаптирањето на Линделоф. Ова веќе наликува на баланс за разлика од балансот на Ван Гал, само уште јако крило да се донесе.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Интер го бара Дармиан во дилот за Перишиќ. Ако се случи тоа, можно е Орие да се носи за бековската позиција.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Мислам дека нема потреба за бек да се носи бек, посебно не десен. Валенсија, Туанзебе, Фосу-Менсах се доволно освен ако не ги праќа на позајмица некаде овие двајца. Плус Џонс, Смолинг, Баји и како што знам Линделоф можат да покријат на таа позиција.

Не би го давал Дармијан бидејќи покрива на двете бековски, бар уште сезонава.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.779
Поени од реакции
9.583
Во Спорт М од денес е достапен домашниот дрес за 5500 денари.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Имајте на ум само дека наредната година иде СП и еден куп фудбалери ќе бегаат поради првотимски статус. Затоа и за Фелаини и за Дармијан не му вреди многу зборот на Мурињо што сакал да останат.

Kajgana Shop

На врв Bottom