Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Абе само Катермол ни требит или некој сличен ко него место Керик и Ок сме. Керик не е лош играч, само на оваа позиција не му одговара, за тука треба подвижност и агресивност, а Керик не знае еден старт да направи, ама е многу добар пасер и мислам кога би играл понапред малку би бил многу подобар.
Катермол?
Брат, се надевам дека се заебаваш. Па Гибсон за него е Сколс. :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Криза си е криза, јбг, се гледаше дека се', ама баш се им одеше на Ливерпул од рака.. Али тоа ти е, добро е што и после два пораза по ред сме сеуште први, кај и да е ќе излеземе од оваа анемичност у брзо време, се некако ми иде дека Марсеј ќе ја платат цената на последниве неуспеси со едно 3-4 комада, али ќе видиме, прво да се комплетираме, па послето нека му ја мислат другите што и како.
Следен дуел со Арсенал во сабота од 18 и 30, до тогаш се надевам дека САФ ќе им ја врати самодовербата на играчите и повторно ќе се вратиме на победнички патеки. Поздрав.. :smir:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988

Мене ова ме изнервира уште повеќе од тоа со Нани, ама сепак ќе ми биде уште послатко кога во мај ќе станеме најтрофеен клуб во Англија!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Без да се палите, ви ја ставам сликава само да се потсмирите, и да не верувате на ништо матно и зумирано 200 пати за да изгледа како нешто грозно

Тадам:

189740_194588840573133_118450714853613_559625_3363785_n.jpg

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.477
Без да се палите, ви ја ставам сликава само да се потсмирите, и да не верувате на ништо матно и зумирано 200 пати за да изгледа како нешто грозно

Тадам:

Не можам ,да видам??!!Што слика е??

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Не можам ,да видам??!!Што слика е??
Слика ама нешто ме дупи, работам на случајот :)

Ја тргнале изгледа од таму каде што ја линкував, морав директно да аплоадирам, сега е ок. (мислам?)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.984
Поени од реакции
7.126
Изгледа е само крв од јакиот удар, а не нешто налик како со Валенсија. Добро е :)

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Не испотепаа и лузерпулци и челскивци :mad: Ама џабе им е се знае дека сме нај јаки. Ќе гледаат и ќе се радуваат на титула ;)

G

Gray Foxx

Гостин
Never has there been a clearer sign of how far Manchester United has fallen - we used to have hat-tricks scored against us by Ronaldo. Now it's Dirk Kujt.
:icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Почнувам да го обожавам Нани, со таква нога стана и почна да се расправа со дебелиот Даут, а копиљакот Кајт доаѓа и му се дере, боже мој ...

Член од
8 август 2010
Мислења
77
Поени од реакции
11
:helou: Како што некои од тука додеваа на Фан Клуб Ливерпул така да и ја малце тука ќе пододевам. :)

Знам како ви е ама многу сум среќен поради тоа!

И да знајте дека со вода оган струја и со ЛИВЕРПУЛ не се играе!

Во Англија едни се црвени а педери се многу! :salut:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
:helou: Како што некои од тука додеваа на Фан Клуб Ливерпул така да и ја малце тука ќе пододевам. :)

Знам како ви е ама многу сум среќен поради тоа!

И да знајте дека со вода оган струја и со ЛИВЕРПУЛ не се играе!

Во Англија едни се црвени а педери се многу! :salut:
И ти ко нив да докажеш дека една класа на народ нема рогови и по постапките се познава. Поздрав и до твојот ум што го имаш, ако имаш повеќе од 15 години страшно нешто.

--- надополнето ---

П.С. Ми се свиѓаат трофеите кои ги покажувате на сликава, оу мајти црвени.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Екстра утакмица. Баш дерби. Неможам да се жалам сега од судиите, Ливерпул заслужија да победат. Не мислам оти така лесно и убедливо требаше да тепат, ама подобри беа. Ние га играаме нашта игра, они га играа нивната, поагресивна. Имаше периоди коо Јунајтед повеќе напаѓаше, а имаше ситуации и коо Ливерпул беше опасен. Не фаќаа цело време на контри, Суарез е брз, спретен, Кајт борбен... Исто как со Челзи, не му дозволија Нани да га играа неговата игра. Карагер заслужи царвен картон, тва ќе влијааше на утакмицата сигурно, ама и пред тва Јунајтед беше несигурен, посебно одбрантта. Тва е шо значе да играш без Видич, па и Рио... Вторио гол, не видех добро дали Нани сакаше назад или напред со топката, мислам дека сакаше да га врате, направи грешка, неможам да го обвинам, носеше бел дрес, не играаше за друг тим, се случуват такви работи. Секој играч играа за доброто на екипата, пред се, или ак не друго барем се труде тва да го направе. Нани тва и го праве. Се согласувам со Ficoman, Керик е мирен играч, незнае еден старт да направе, нема агресивност. Се запалих на реакцијата на Рафаел. Ѕвер! Го исчешуват и оде агресивно, па и изнервиран од тва шо му го направија на Нани. За такви работи ми е мило да добии црвен картон, А нема да кажам! Друго незнам шо да кажам. Кажах некни, ако Јунајтед не освоо титула таа сезона ПЛ пред се, или ЛШ, нема да гледам повеќе фудбал, па за тва се радувам на Рафаел... тва е нешто шо не се купува со пари!

Take me home United Road!

Еј абе шо ни направија овие, поштено не преебале гледам :pos: А и Нани се повредил а? Е па кога се прави петел, јас најјак ова она, лидер на Манчестер....ете ти сега малце да се спуштиш на земја. А има шанса Валенсија да се врати веќе и да игра прва постава?
Ако оште еднач прочитам и јас таков дебилен пост од тебе ќе те пцујам дека те сретнам и дека ти го прочитам името. Жими се!

B

BooBojan

Гостин
Абе само Катермол ни требит или некој сличен ко него место Керик и Ок сме. Керик не е лош играч, само на оваа позиција не му одговара, за тука треба подвижност и агресивност, а Керик не знае еден старт да направи, ама е многу добар пасер и мислам кога би играл понапред малку би бил многу подобар.
Брат дај не заебавај Катермол????
Кој е Катермол жити бога просечен и неискусен(таков веќе имаме Керик само што Керик е искусен).
За тоа место во едниствени двајца кои би можеле да играат во Јунајтед(според моето убедување)се Швајни и Шахин.
Со тоа што првиот е поискусен.Ако би купувале на лето централен везни(а верувам дека ќе купиме еден)сакам да биде еден од овие двајца.

Kajgana Shop

На врв Bottom