Екстра утакмица. Баш дерби. Неможам да се жалам сега од судиите, Ливерпул заслужија да победат. Не мислам оти така лесно и убедливо требаше да тепат, ама подобри беа. Ние га играаме нашта игра, они га играа нивната, поагресивна. Имаше периоди коо Јунајтед повеќе напаѓаше, а имаше ситуации и коо Ливерпул беше опасен. Не фаќаа цело време на контри, Суарез е брз, спретен, Кајт борбен... Исто как со Челзи, не му дозволија Нани да га играа неговата игра. Карагер заслужи царвен картон, тва ќе влијааше на утакмицата сигурно, ама и пред тва Јунајтед беше несигурен, посебно одбрантта. Тва е шо значе да играш без Видич, па и Рио... Вторио гол, не видех добро дали Нани сакаше назад или напред со топката, мислам дека сакаше да га врате, направи грешка, неможам да го обвинам, носеше бел дрес, не играаше за друг тим, се случуват такви работи. Секој играч играа за доброто на екипата, пред се, или ак не друго барем се труде тва да го направе. Нани тва и го праве. Се согласувам со Ficoman, Керик е мирен играч, незнае еден старт да направе, нема агресивност. Се запалих на реакцијата на Рафаел. Ѕвер! Го исчешуват и оде агресивно, па и изнервиран од тва шо му го направија на Нани. За такви работи ми е мило да добии црвен картон, А нема да кажам! Друго незнам шо да кажам. Кажах некни, ако Јунајтед не освоо титула таа сезона ПЛ пред се, или ЛШ, нема да гледам повеќе фудбал, па за тва се радувам на Рафаел... тва е нешто шо не се купува со пари!
Take me home United Road!
Еј абе шо ни направија овие, поштено не преебале гледам
А и Нани се повредил а? Е па кога се прави петел, јас најјак ова она, лидер на Манчестер....ете ти сега малце да се спуштиш на земја. А има шанса Валенсија да се врати веќе и да игра прва постава?
Ако оште еднач прочитам и јас таков дебилен пост од тебе ќе те пцујам дека те сретнам и дека ти го прочитам името. Жими се!