Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.235
Поени од реакции
30.469
денеска не ни е денот. или кога ќе размислам, можеби не ни е неделата...

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Некој да најде видео од стартот над Нани...ја барам ама неможам да најдам!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Брука и срамота...неам коментар.

GLORY!!!

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
еве уште една шпекулација

http://www.metro.co.uk/sport/857304-park-ji-sung-could-be-victim-of-manchester-united-transfer-spree

--- надополнето ---

причината за поразот од Лузерпул се повредените играчи нејкам да звучам како навивачите на Арсенал али тоа е причината.

--- надополнето ---

Сепак мислам дека ке успееме да ја освоиме лигата имаме големи шанси а и не толку тешки натпревари освен мечот со Русинките, ја очекувам на лето таа реконсрукција на тимот за која сите весници во Англија пишуваат за неа.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Проколнати сме со повредиве :\

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Стварно ми е жал за Нани, не сакам на никој фудбалер да му се случи такво нешто. :smir:

A

apidrone

Гостин
Како и да е, клучна утакмица ќе биде на 1 мај.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

While fans will naturally be worried about Nani - one of United's best players of the season so far - there was some encouraging news in that his fellow winger Antonio Valencia was part of the Reds' travelling party for the Liverpool game.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
Jammie Carragher waited up in front of United dressing room for making an apologise for his idiotic studs-up challenge against Nani ...

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
еве уште една шпекулација

http://www.metro.co.uk/sport/857304-park-ji-sung-could-be-victim-of-manchester-united-transfer-spree

--- надополнето ---

причината за поразот од Лузерпул се повредените играчи нејкам да звучам како навивачите на Арсенал али тоа е причината.

--- надополнето ---

Сепак мислам дека ке успееме да ја освоиме лигата имаме големи шанси а и не толку тешки натпревари освен мечот со Русинките, ја очекувам на лето таа реконсрукција на тимот за која сите весници во Англија пишуваат за неа.
Абе само Катермол ни требит или некој сличен ко него место Керик и Ок сме. Керик не е лош играч, само на оваа позиција не му одговара, за тука треба подвижност и агресивност, а Керик не знае еден старт да направи, ама е многу добар пасер и мислам кога би играл понапред малку би бил многу подобар.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Поради оправдани причини не го гледав натпреварот. Заслужено загубивме или? И што се случи со Нани ?

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Jammie Carragher waited up in front of United dressing room for making an apologise for his idiotic studs-up challenge against Nani ...
Абе затвор треба за тва ѓубре, па и Џерард го гледа на Нани му мава со раката демек стани ништо не ти е. Ејјјјјјј колку ги мразам крвта ми врие...

Kajgana Shop

На врв Bottom