Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
United will check on the injury to Portuguese winger Nani tomorrow. Hopefully he'll be back very soon. Força Nani! Estamos com você / Estamos contigo

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Како и да е, ова личеше на дерби и неможам да се нервирам ни со дешавките со Нани и Рафаел коај ќе ми текна на утакмицата против челзи! Ливерпул барем, ако ништо друго поштено не тепаа! И нека не се радуваат многу годинава ги тепавме 2 пати они нас еднаш, така што.......:bip:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не ме толку болеше помислата дека би можеме да го загубиме првенството, кога веќе е расплетот на настаните, отколку тоа што изигравме мизерно лошо баш против скаузерите... никој неможе да ме убеди дека тие изиграле одлично, туку ние бевме ептен мизерија, барем еден да се погодеше така да одвојува... од ВДС до Бербатов... реков и претходно, ми е страв само да не паднеме на психолошки план, и како и ланската година да ја изгубиме и титулата и ЛШ... не дај Боже да се повторат тие мизерни две-три лански недели...

Карагер мораше да го исклучат, намерен старт со отворен ѓон, директно на нога мораше да се санкционира со црвен картон... тој старт додаде и бензин во огинот и се разгореа страстите и затоа Рафаел наредната минута така стартуваше лошо... неможе фаулот на Сколс при крајот да се споредува со тој на Карагер, а и двајцата добија жолти картони... на едната страна се стартува на коска и само жолт картон, а на другата за обичен фаул, што не беше ни 1/8 од тој на Карагер да се додели исто така жолт... требаше Дауд да наметне свој критериум и тој да биде за сите ист...

Сепак, и покрај поразот сеуште сме фаворити за ПЛ, водиме три поени пред Арсенал, со подобра гол-разлика на девет пеколни натпревари до крајот... а, да, и 2-1 во позитива оваа година со скаузерите :)

Вака е распоредот до крај на првенството

19 March vs Bolton (H)
2 April vs West Ham (A)
9 April vs Fulham (H)
16 April vs Newcastle (A)
23 April vs Everton (H)
1 May vs Arsenal (A)
7 May vs Chelsea (H)
14 May vs Blackburn (A)
22 May vs Blackpool (H)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

Мене ова ме изнервира уште повеќе од тоа со Нани, ама сепак ќе ми биде уште послатко кога во мај ќе станеме најтрофеен клуб во Англија!

Исто како што еден дебил од Бирмингем, во финалето на Карлинг Купот, го удри Лорен Косиелни по глава, намерно... Но, тоа е тоа.. На некои фудбалери не можем да им го всадиш тоа што од дома не им е дадено...

G

Gray Foxx

Гостин
When Carrick inexplicably fell over the ball during the Liverpool match in his own half, I firmly believe I was not alone in imagining just how long it would take before my boyfriend gives up on life and begins assessing which famous landmark he would like to off himself from.
Коментар од некое англиско моме за дечко и за време на утакмицата. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И сеуште неможам да си објаснам зошто Керик играше пред Флечер .....

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
За да го шитнат и да заработат на цена...ама по се изгледа ништо, џабе финтата со договорот..

Член од
8 февруари 2011
Мислења
0
Поени од реакции
2
Kade mozam da najdam posed na topka od site lanksi premierligaski natprevari na Man Utd ???

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
STATS: H-H United, Arsenal, Chelsea, City, Liverpool and Spurs

With United not showing enough passion or determination in another big game, here’s some quick stats to see how the top 6 clubs have got on in head to heads this season.
It’s interesting to note that United have played more games against top 6 opposition than any other club in the top 6 so far this season.
1. Manchester United
vs Arsenal (h) – W
vs Arsenal (a) – N/A
vs City (h) – W
vs City (a) – D
vs Chelsea (h) – N/A
vs Chelsea (a) – L
vs Spurs (h) – W
vs Spurs (a) – D
vs Liverpool (h) – W
vs Liverpool (a) – L
Total points: 14/24
2. Tottenham Hotspur
vs United (h) – D
vs United (a) – L
vs Chelsea (h) – D
vs Chelsea (a) – N/A
vs Arsenal (h) – N/A
vs Arsenal (a) – W
vs City (h) – D
vs City (a) – N/A
vs Liverpool (h) – W
vs Liverpool (a) – N/A
Total points: 9/18
3. Liverpool
vs United (h) – W
vs United (a) – L
vs Chelsea (h) – W
vs Chelsea (a) – W
vs Arsenal (h) – D
vs Arsenal (a) – N/A
vs City (h) – N/A
vs City (a) – L
vs Tottenham (h) – N/A
vs Tottenham (a) – L
Total points: 10/21
4. Manchester City
vs United (h) – D
vs United (a) – L
vs Chelsea (h) – W
vs Chelsea (a) – N/A
vs Arsenal (h) – L
vs Arsenal (a) – D
vs Spurs (h) – N/A
vs Spurs (a) – D
vs Liverpool (h) – W
vs Liverpool (a) – N/A
Total points: 9/21
5. Arsenal
vs United (h) – N/A
vs United (a) – L
vs City (h) – D
vs City (a) – W
vs Chelsea (h) – W
vs Chelsea (a) – L
vs Spurs (h) – L
vs Spurs (a) – N/A
vs Liverpool (h) – N/A
vs Liverpool (a) – D
Total points: 8/21
6. Chelsea
vs United (h) – W
vs United (a) – N/A
vs City (h) – N/A
vs City (a) – L
vs Arsenal (h) – W
vs Arsenal (a) – L
vs Spurs (h) – N/A
vs Spurs (a) – D
vs Liverpool (h) – L
vs Liverpool (a) – L
Total points: 7/21

Најаки сме против фаворитите сега за сега во оваа сезона

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Nani has just posted an update on Twitter about his injury and it sounds positive thankfully. The winger said: "Thank you for your support after my injury. I hope to be back really soon." Let's hope really soon means Saturday!

Фала богу не е нешто подолго отсуство. Да ги развалиме Арсенал со Нани лево и Валенсија десно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За да го шитнат и да заработат на цена...ама по се изгледа ништо, џабе финтата со договорот..
Не бил договоров на Керик кој знае колку големо продолжување, само на две години, веројатно Ферги ќе го чува ко Играчкојзакрпуваместакоганеманикој во иднина. Не ми се верува дека следната сезона покрај Клеверли ко прво(и да не земеме никој што е многу тешко) Керик пак да е стартер.

--- надополнето ---

Rio Ferdinand had a hard training session at the gym this evening and he's expected to start against Arsenal.

Ми се свиѓаат нашиве со молкот нивни, ко ден пред избори се :pos2:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Слушам Нани ќе ги пропуштил АРСЕНАЛ БОЛТОН И МАРСЕЈ се надевам дека ќе се врати барем Валенсија или Парк ако не црно ни се пишува

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Да ве известам само дека сајтот до петок нема да работи поради непрофесионалната хостинг компанија и поради преоптеретеност ни го изгасија сајтот...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
We'll have to wait a few more days for definitive info on Nani's injury. That was the response when I called Carrington this morning.
Значи тоа погоре се новинарски глупости :)

Kajgana Shop

На врв Bottom