Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
runi zver ne igrase napad denes berbatov osven so dobriot priem so posle ja sjeba ne ja podade na runi se rezilese apla nani prikazna za sebe igrac na liverpul kerik i skols jabe stoeja na teren bolji da gi nemase gigs probuvase ama in nekako mn labavo odbranava da ne ja spomnuvam (so isklucok na rafael bravo za momakot sekogas uporen) suarez im eba majkata neznam kao moze taka da igraat.
Bez razlika sto gi nema vidic i rio, pa vo UNITED igrate bre mamu vi ebam mora da se zverovi ebati odbranata.
ali toa e sto e pak sme prvi makar i arsenal da ja tepa onaa so im e neodigrana
se vrakame so novi sili od sledno kolo i da ne zaboravime KE IM EBEME MAJKATA na arsenal vo SABOTA
GLORY - Believe

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Не беа Ливерпул толку јаки, колку што беа катастрофални Манчестер... уште во втора минута кога Суарез не ја прими топката како што треба, видов голема дупка во одбраната и знаев дека цел натпревар ќе имаме проблеми... првиот гол, Суарез си се прошета како сака, недозволива грешка која веднаш ја казнија скаузерите, вториот гол беше огромна грешка на Нани, кој сакаше да ја исфрли напред, но не ја закачи топката во тој правец и ненамерно ја врати назад, и сега бројот на асистенции го заокружи на 16 :)... додека третиот гол беше грешка на ВДС и на одбраната која беше статична и не истрчаа назад за да се обезбедат... иначе, погледнете ако најдете видео, за фаулот за третиот гол... немаше никаков контакт од страна на Браун и беше досуден фаул, грешка на судијата ама нема плачење сега за тоа... имавме убави 3-4 шанси, не ги искористивме, ни беа досудени два слободни удари на 16 метри, половина пенал, стативата на Митко и шансата на Митко кога од гол линија ја извади Меирелес (нема никаков пенал, се виде убаво на втората снимка)...

Ми е страв само овие два пораза за 4-5 дена да не влијаат лошо од психолошки апсект, ама верувам во нашите играчи и верувам дека ќе го пребродат ова и дека Арсенал во Сабота ќе го јаде за двата пораза... До тогаш се враќаат Видиќ и Рио па одбраната ќе биде далеку постабилна со нив...

И да, на резултат 3-1, нашите навивачи пееја се посилно и посилно... затоа ние сме тим-Религија, нешто што неможат да бидат и да го осетам навивачите на другите клубови... Глава горе, идеме напред... GGMU

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Ајде дечки, да гледаме на позитивната страна, сеуште сме на пол позиција во борбата за титулата. Од играчиве само пофалби до Рафаел и Гигс, единствени кои се трудеа да направат нешто и многу сум разочаран од Браун, човекот има 30 години, веќе 12 години е дел од првиот тим на Манчестер Јунајтед, а денес на терен беше изгубен ко 18 годишен играч. Кој и да е би изгледал квалитетно покрај Видич или Рио, ама во вакви моменти се гледа кој е кој, еве зошто 10 години грее клупа.
Бтв еве една информација шо ја видов на фејбук
"The Reds lose two in a row in the league for the first time since 2009. They went on and won the league that season."
United we Stand, United We Fall ! ! !
Браун греел клупа последните 10 години ? Оди легни си. Браун беше ѕвер шампионската 2008. Изгледа повеќе му лежи да игра десен бек. А и има јака конкуренција затоа грее последните 2 години.
А и шо сакаш од човек кој само 2 пати бил стартер годинава во ПЛ.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Заслужен пораз дефинитивно! Со челзи не требаше да изгубиме ама за ова сега си заслуживме! Очајна игра, не добија на средина имаа иницјатава. Тоа е тоа.. Само се молам што побрзо Андерсон да се врати..

Ова сега немојте да мислите дека го пишувам заради овие два позара по ред туку поради мое гледање н а сезонава до сега! На лето САФ мора да прај една чистка во тим и да го одврзе ќесето и да се донесе неколку нови играчи за клупата да се направи појака па да се борат да се по тат за прв тим! Според мене овие треба да летаат од тим:
1. Керик- незнам Саф што гледа во него ама дур е во Манчестер изигра само е дна асална утакмица таа со Рома, другите е подпросечен за .!. не го бива
2. Бербатов- иако оваа сезона има дадено 19 гола, сепак очаен е. може ни донесе неколку победи аам затоа после го нема на 5 уткамици никаде.
3. Браун - доста му беше оваа авантура во Манчестер треба да остави место на помладите
4. Харгривс - знаете зашто немора да објаснувам..

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.913
Поени од реакции
7.007
Еј абе шо ни направија овие, поштено не преебале гледам :pos: А и Нани се повредил а? Е па кога се прави петел, јас најјак ова она, лидер на Манчестер....ете ти сега малце да се спуштиш на земја. А има шанса Валенсија да се врати веќе и да игра прва постава?

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Браун греел клупа последните 10 години ? Оди легни си. Браун беше ѕвер шампионската 2008. Изгледа повеќе му лежи да игра десен бек. А и има јака конкуренција затоа грее последните 2 години.
А и шо сакаш од човек кој само 2 пати бил стартер годинава во ПЛ.
Освен таа година, кога бил друг пат Браун стандарден првотимец? Еве гледаме зошто бил само два пати првотимец.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да, против Марсеј Видиќ, Фердинанд, Андерсон, Парк, Валенсија и Овен на клупа ќе се а Керик првотимец :smir:

Си изгубивме поштено, мило ми е што барем Чичарито даде гол, барем да не е катастрофална гол разликата. Хедс ап, знам дека ова е пораз против Ливерпул, знам дека моравме да запнеме, да не се правиме ко овие од Арсенал сме имале повреди не сме можеле да тепаме, моравме да запнеме, ама тоа е, една грешка може скапо да не чини која му ја простувам на Нани, човекот се препороди годинава, другиве нека се смеат ама да им го дадеш со две раце ќе го земат во нивни тим. :wink:
Мораме да тепаме натаму и не верувам дека Ферги ќе испушти водство така лесно.

Па и не зависи толку од Ферги... Но со ваков Арсенал, се е можно.. :)

Член од
17 јануари 2011
Мислења
614
Поени од реакции
410
^ Ти луд си да му ебам ... ?
За утакмицата нема што да кажам,Суарез сам не победи.Вес Браун си ја прокоцка и последната шанса,сега нема да флезе 10 сезони.
Од нашите освен РУНИ што изигра со срце,друг не видов добар.
Stats : Javier Hernandez has now scored 10 PL goals from only 14 shots on target.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ах :( :( :(

Упм... и лево :mad: Се надевам дека Нани ќе се оправи брзо.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еј абе шо ни направија овие, поштено не преебале гледам :pos: А и Нани се повредил а? Е па кога се прави петел, јас најјак ова она, лидер на Манчестер....ете ти сега малце да се спуштиш на земја. А има шанса Валенсија да се врати веќе и да игра прва постава?
Ти дечко си навистина ретардиран, извини вака... губиш од Ливерпул 3-1 и на тебе ти до смеење и мајтап играње... и ова за Нани, не сакам да коментирам, едноставно добро за овој фан клуб ќе биде да одмориш малку со пишување и да не поштедиш од вакви дебилни коментари... чао пријатно

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Со оваа игра би можело да освојат нешто во општинска... Се чудам шо треба да направат за еднаш да тепаат ама СИГУРНО а не секој натпревар хорор ми е, Мора да примат 2 комади па да трчаат ?? Онај па суарез бариерата на два пати ја прај (првиот пат му успеа издрибла 3-4 и влезе в гол речиси), овај сколс ко загубена честитка ми беше, рафаел малце треба живците да си ги смири пошто вака да не остава на цедило како со Баерн Минхен , да добива црвени па подобро од клупа нека се џигери а не втерен, бербатов како и секогаш си стој в место ако начека пред гол линија да му дадат топка ајТ , нани заборави дека игра во ман утд , па му нафрли на пријатечено Кајт една топка .... Ова е само мал текст од тоа денеска шо го видов ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со оваа игра би можело да освојат нешто во општинска... Се чудам шо треба да направат за еднаш да тепаат ама СИГУРНО а не секој натпревар хорор ми е, Мора да примат 2 комади па да трчаат ?? Онај па суарез бариерата на два пати ја прај (првиот пат му успеа издрибла 3-4 и влезе в гол речиси), овај сколс ко загубена честитка ми беше, рафаел малце треба живците да си ги смири пошто вака да не остава на цедило како со Баерн Минхен , да добива црвени па подобро од клупа нека се џигери а не втерен, бербатов како и секогаш си стој в место ако начека пред гол линија да му дадат топка ајТ , нани заборави дека игра во ман утд , па му нафрли на пријатечено Кајт една топка .... Ова е само мал текст од тоа денеска шо го видов ...
Друже ако тебе хорор ти се последниве 2-3 сезони, сигурно не си го гледал периодот од 2002-2005 некаде. Не се жалете ајде, и во 2009 вака самите си искомплициравме.

--- надополнето ---

Наши навивачи го прашале Џо Кол колку пати освоил и им кренал 5 прста, еве еден добар трансфер :pos2:

Joe Cole taunted by #mufc fans as he leaves Anfield. Responds by holding five fingers. #LFC

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
THE FLOWERS OF MANCHESTER..We'll never die!! A broken heart, A broken dream, A broken plane, A broken team..No words were said, A silent vow..We loved you then, We love you now...We will keep the RED FLAG flying high, because MAN UTD will NEVER DIE

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Изгубивме, се случува, ништо страшно. Дечките играа (сега - некои помалку, некои повише ама то Ферги треба да го согледа), ама копуцине имаа среќа донекаде - тоа е тоа. Пак ништо страшно. Кога истиве копуци 1989 / 90 освоиле првенство по рекорден 18-ти пат, никој не ни помислувал дека само за две децении ќе се појави тим што има ОГРОМНИ шанси да ги тргне од тронот. Таков тим постои. Тој тим ја има таа шанса. Тој тим го има капацитетот. Тој тим ќе го направи тоа. Ако не сезонава, тогаш наредната - или таа после неа, не ми е битно. Знам дека таа шанса нема да ја пропушти. Јас навивам за тој тим. Јас ја чекам таа титула. Јас верувам во мојот омилен тим. И не плукам по неговите играчи.

10 кола до крај, 6 дома и 4 на гости .... верувам дека моите омилени, ма како ги сакал или мразел, нема да ме разочараат

GGMU !!!

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Со овој фонд на играчи шо го имаме моментално тоа е максимум. Знам дека не треба да се правдаме оти имаме повредени играчи ама тоа беше клучно. Неможе Ферги да ротира и заморот си го прави своето.

И како бе неможевме еден салам центаршут да имаме ? Ниту еден центаршут не стигна до играч, пеза.

Kajgana Shop

На врв Bottom