ahhahahahhahahahhahahahahhahaha малку хумор аххахахахахЛВГ е новиот Џемјс Бонд и тоа оди вака: Браво момци продолжуваме во Европа .... Лига Европа
Не е толку до целиот тим, колку до филошофи. До сега ќутев за неговите филошофии, ама последниве месец дена се гледа најслабата карика.Малце да се вратиме во реалност, ни судии ниту некој друг не ни е крив што сме во оваква ситуација. Овој тим се уште не е зрел за настап во лига на шампиони, и најреално би било да си испаднеме и да престанеме да се резилиме.
Уште го немаш на игнор стаено ? Па исти се шансите да фатиш рак од воздухов у скопје и постовите на таа фаца.@tander123 Ајде сега пак објасни ми ко пред некој ден кога ми викаше дека се е во наши раце и имаме се под контрола во групава.
Со Бродвик-Џексон, Варела, Пауел не се победува Волфсбург.@tander123 Ајде сега пак објасни ми ко пред некој ден кога ми викаше дека се е во наши раце и имаме се под контрола во групава.
А за што фала?Повеќе од ова и не заслуживме. Со ваква игра не се поминува групи. Фала му ЛВГ ама не заслужува да биде тренер на овој тим.
Со Бродвик-Џексон, Варела, Пауел не се победува Волфсбург.
Повредите си го направија своето.
Ван Гал си го направи своетоСо Бродвик-Џексон, Варела, Пауел не се победува Волфсбург.
Повредите си го направија своето.