- Член од
- 8 септември 2008
- Мислења
- 11.858
- Поени од реакции
- 10.230
Не се тепај, од тел сум некоја фрка...Зш си ме цитирал мене?
Не се тепај, од тел сум некоја фрка...Зш си ме цитирал мене?
Мене повеќе ме нервира тоа што овие италијанскиве ѓупци се ѓупчат. Арно им беше ко го лапнаја Погба без пари? Сега јадат го.наАко нешто ме нервира у живот, тоа е ценкање. Јебем му матер, имаш пари, а сакаш да земеш КВАЛИТЕТ, плати си.
Не се ценкаш за некој Итурбе кој треба да го плаќаш на осмини како да купуваш бурек.![]()
тогаш им се отвори анусот нааааааааа, ма да ја не жалам што си отиде мрсулкотоМене повеќе ме нервира тоа што овие италијанскиве ѓупци се ѓупчат. Арно им беше ко го лапнаја Погба без пари? Сега јадат го.на
+1...такви мрсулковци се само за во ПСЖ и Шити. Виде малку пари нигерот и газато фи 500. А да не зборам кој му е агенттогаш им се отвори анусот нааааааааа, ма да ја не жалам што си отиде мрсулкото
И мене воопшто не ми беше криво што замина. Нит како личност го поштовав, нит како играч. Нешто како Бебе.тогаш им се отвори анусот нааааааааа, ма да ја не жалам што си отиде мрсулкото
А извини вие па да не го пуштивте Погба без пари кај нас му рековте на оди ајде греота се па ние да го 'лапниме' ?[DOUBLEPOST=1405370511][/DOUBLEPOST]Мене повеќе ме нервира тоа што овие италијанскиве ѓупци се ѓупчат. Арно им беше ко го лапнаја Погба без пари? Сега јадат го.на
И да играч на кој му истекол договорот не е 'мое' или 'твое' туку ничие.И мене воопшто не ми беше криво што замина. Нит како личност го поштовав, нит како играч. Нешто како Бебе.
Него поентава ми беше: твоето е мое, а моето само мое![]()
Работава е што многу си ги преценувате играчите.А извини вие па да не го пуштивте Погба без пари кај нас му рековте на оди ајде греота се па ние да го 'лапниме' ?[DOUBLEPOST=1405370511][/DOUBLEPOST]
И да играч на кој му истекол договорот не е 'мое' или 'твое' туку ничие.
Како и да е ќе видиме до крајот на рокот кај ќе оди АКО оди негде оти во Италија нема никакви гласини туку Ди Марцио вели дека Марота скроз одби и уште еднаш потврди дека не е на листа на продажба, напротив побрзо Погба би се продал. Ако си платите слободно земете гои ако сака да си оди
Па скапаници ко Лалана и Шо вредат толку ... Башка во Погба има уште минимум 10 години играње ...Работава е што многу си ги преценувате играчите.
Па зар Нани ич не вреди што го проценувате толку ниско? Јес да Видал е екстра, ама сите знаеме колкав е капацитетот на италијанската лига. Исто, Погба вреди 50милиони а?![]()
Немаме ние ваков и тимов,тоа види у комшии.Па скапаници ко Лалана и Шо вредат толку ... Башка во Погба има уште минимум 10 години играње ...
А да се смириш ти малце може? Како можеш да кажеш скапаница за Шо ,18 годишен играчПа скапаници ко Лалана и Шо вредат толку ... Башка во Погба има уште минимум 10 години играње ...
А во Шо уште две години има. Го боли дека поефтино може ќе го дадат.А да се смириш ти малце може? Како можеш да кажеш скапаница за Шо ,18 годишен играч
Е ајде де, тоа треба да разбере дотичниот. Ние нема да го украдеме, поштено ќе си платиме.А во Шо уште две години има. Го боли дека поефтино може ќе го дадат.
Смешни сe со ова, сме платиле за Шо и Ерера по 30, Видал не го давале за 30. Така иде тоа на пазаротЗа колку ќе се договорат, за толку ќе дојде.