Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Forbes value Liverpool Football Club at £456 Million... Manchester United's new 7yr shirt sponsorship deal with Chevrolet is worth £559 Million ..Manchester United's new kit manufacturer with Adidas worth £750 Million over 10yrs.... makes the Manchester United shirt ALONE worth more than Liverpool FC.

Последно уредено:
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Ако нешто ме нервира у живот, тоа е ценкање. Јебем му матер, имаш пари, а сакаш да земеш КВАЛИТЕТ, плати си.
Не се ценкаш за некој Итурбе кој треба да го плаќаш на осмини како да купуваш бурек. :D
Мене повеќе ме нервира тоа што овие италијанскиве ѓупци се ѓупчат. Арно им беше ко го лапнаја Погба без пари? Сега јадат го.на

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.646
Поени од реакции
11.725
Мене повеќе ме нервира тоа што овие италијанскиве ѓупци се ѓупчат. Арно им беше ко го лапнаја Погба без пари? Сега јадат го.на
тогаш им се отвори анусот нааааааааа, ма да ја не жалам што си отиде мрсулкото

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
+1...такви мрсулковци се само за во ПСЖ и Шити. Виде малку пари нигерот и газато фи 500. А да не зборам кој му е агент :D

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
И мене воопшто не ми беше криво што замина. Нит како личност го поштовав, нит како играч. Нешто како Бебе.
Него поентава ми беше: твоето е мое, а моето само мое :)

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.800
Поени од реакции
17.738
А извини вие па да не го пуштивте Погба без пари кај нас му рековте на оди ајде греота се па ние да го 'лапниме' ?[DOUBLEPOST=1405370511][/DOUBLEPOST]
И мене воопшто не ми беше криво што замина. Нит како личност го поштовав, нит како играч. Нешто како Бебе.
Него поентава ми беше: твоето е мое, а моето само мое :)
И да играч на кој му истекол договорот не е 'мое' или 'твое' туку ничие.

Како и да е ќе видиме до крајот на рокот кај ќе оди АКО оди негде оти во Италија нема никакви гласини туку Ди Марцио вели дека Марота скроз одби и уште еднаш потврди дека не е на листа на продажба, напротив побрзо Погба би се продал. Ако си платите слободно земете го :) и ако сака да си оди

Последно уредено:
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А извини вие па да не го пуштивте Погба без пари кај нас му рековте на оди ајде греота се па ние да го 'лапниме' ?[DOUBLEPOST=1405370511][/DOUBLEPOST]
И да играч на кој му истекол договорот не е 'мое' или 'твое' туку ничие.

Како и да е ќе видиме до крајот на рокот кај ќе оди АКО оди негде оти во Италија нема никакви гласини туку Ди Марцио вели дека Марота скроз одби и уште еднаш потврди дека не е на листа на продажба, напротив побрзо Погба би се продал. Ако си платите слободно земете го :) и ако сака да си оди
Работава е што многу си ги преценувате играчите.
Па зар Нани ич не вреди што го проценувате толку ниско? Јес да Видал е екстра, ама сите знаеме колкав е капацитетот на италијанската лига. Исто, Погба вреди 50милиони а? :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Абе и компир манџата играл во јува? Значи имаат две наши бивши гнаси таму. Дај нека бидат хумани од управата на клубот и нека го спасат Видал од таму.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Работава е што многу си ги преценувате играчите.
Па зар Нани ич не вреди што го проценувате толку ниско? Јес да Видал е екстра, ама сите знаеме колкав е капацитетот на италијанската лига. Исто, Погба вреди 50милиони а? :D
Па скапаници ко Лалана и Шо вредат толку ... Башка во Погба има уште минимум 10 години играње ...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Па скапаници ко Лалана и Шо вредат толку ... Башка во Погба има уште минимум 10 години играње ...
А да се смириш ти малце може? Како можеш да кажеш скапаница за Шо ,18 годишен играч

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А да се смириш ти малце може? Како можеш да кажеш скапаница за Шо ,18 годишен играч
А во Шо уште две години има. Го боли дека поефтино може ќе го дадат.

Смешни сe со ова, сме платиле за Шо и Ерера по 30, Видал не го давале за 30. Така иде тоа на пазарот :facepalm: За колку ќе се договорат, за толку ќе дојде.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
А во Шо уште две години има. Го боли дека поефтино може ќе го дадат.

Смешни сe со ова, сме платиле за Шо и Ерера по 30, Видал не го давале за 30. Така иде тоа на пазарот :facepalm: За колку ќе се договорат, за толку ќе дојде.
Е ајде де, тоа треба да разбере дотичниот. Ние нема да го украдеме, поштено ќе си платиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom