- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
44 мил евра сме понудиле, јува сака 50. Вуди дај им 55 за инат.
Извор?44 мил евра сме понудиле, јува сака 50. Вуди дај им 55 за инат.
Тогаш ви нудиме трампа на вас Фелаини за Ремзи... ако го земете Видал, значи дека автоматски Фелаини иде на продажба или?
Андерсон е аут, Клеверли клупа, значи ќе ни останат Ерера, Керик, Фелаини и Флечер на кој не можеш да сметаш и да сакаш со болеста негова. И Пауел еве под разлог да не оди на позајмица. Би биле четворица сосе Видал а Керик е веќе во advancing years, тоа мора да се земе во предвид, а не како Ливерпул што се мачат со Џерард на 34 што го играат на се живо и диво. Можно е да го направат стопер Фелаини или понапред да игра. Печени за во аут освен Евра се Нани, Андерсон и (наша желба) Јанг.. ако го земете Видал, значи дека автоматски Фелаини иде на продажба или?
Ништо чудно ако заигра понапред сезонава Фелаини, да барате идното лето да му покачат плата.Андерсон е аут, Клеверли клупа, значи ќе ни останат Ерера, Керик, Фелаини и Флечер на кој не можеш да сметаш и да сакаш со болеста негова. И Пауел еве под разлог да не оди на позајмица. Би биле четворица сосе Видал а Керик е веќе во advancing years, тоа мора да се земе во предвид, а не како Ливерпул што се мачат со Џерард на 34 што го играат на се живо и диво. Можно е да го направат стопер Фелаини или понапред да игра. Печени за во аут освен Евра се Нани, Андерсон и (наша желба) Јанг![]()
Викам јас на заебанција да му ја дадат 9ката на него и втор шпиц да биде после РВП.Ништо чудно ако заигра понапред сезонава Фелаини, да барате идното лето да му покачат плата.Seriously.
Фелаини стопер напрајтего бетер од Давид Луиз има да забрља![]()
![]()
Сепак бил другиот Валенсија.
Ван Перси сепак нема да иде со тимот у Америка, 3 недели одмор, по наредба на шефот.
Иначе, више почнува да цури од сите страни за Видал, ај да видиме дали ке има нешто посолидно до вечер.
Андерсон е аут, Клеверли клупа, значи ќе ни останат Ерера, Керик, Фелаини и Флечер на кој не можеш да сметаш и да сакаш со болеста негова. И Пауел еве под разлог да не оди на позајмица. Би биле четворица сосе Видал а Керик е веќе во advancing years, тоа мора да се земе во предвид, а не како Ливерпул што се мачат со Џерард на 34 што го играат на се живо и диво. Можно е да го направат стопер Фелаини или понапред да игра. Печени за во аут освен Евра се Нани, Андерсон и (наша желба) Јанг![]()
Зш си ме цитирал мене?Фелаини стопер напрајтего бетер од Давид Луиз има да забрља![]()
Радосен е што ќе доаѓа Видал и што потпишавме толкав договор со адидасЗш си ме цитирал мене?