Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.560
По толку отекувања од страна на Гоше за Банега, овој си даде автогол ноќеска... Очекувам по некој автогол на Насри и Модриќ на овие подготвителните натпревари :ROFLMAO:
На секој може да му се случи да даде автогол...Ако судиш според синоќешниот натпревар на Аргентина тогаш Меси е далеку од најдобар светски фудбалер, ама сети се што ни направи нас на Вембли, секој има лош ден.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
На секој може да му се случи да даде автогол...Ако судиш според синоќешниот натпревар на Аргентина тогаш Меси е далеку од најдобар светски фудбалер, ама сети се што ни направи нас на Вембли, секој има лош ден.
А, ти да го прочиташ поубаво мојот пост и да видеш дека целта ми ребрење на Гоше за неговиот омилен играч Банега, не ќе биде лошо... :D

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.771
Поени од реакции
9.560
А, ти да го прочиташ поубаво мојот пост и да видеш дека целта ми ребрење на Гоше за неговиот омилен играч Банега, не ќе биде лошо... :D
Хах...сеа ти ја сконтав намерата :) Мало недоразбирање :P

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гостинскиот дрес ќе биде претставен на 15ти јули.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
По толку отекувања од страна на Гоше за Банега, овој си даде автогол ноќеска... Очекувам по некој автогол на Насри и Модриќ на овие подготвителните натпревари :ROFLMAO:
еден натпревар ќе изигра лошо и ајде одма не го бива така ли?A тоа што ја изигра супер минатата сезона не се гледа нели?Еве неколку видеа за способностите на Банега
--- надополнето: Jul 2, 2011 1:19 PM ---
BTW Ќе навивамe ли утре вечер за ЛАВ?:)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Охохоо еве го гоше со јутуб клипови, заебајте го вие ;) Видете што прави Банега на клиповите

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Да прашам, кој прв ќе го крши мразот со Аватар од ДдГ? :p

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да прашам, кој прв ќе го крши мразот со Аватар од ДдГ? :p
Чек прво нека фати пенал па сите ќе го стават па после кога ќе му се слизне несакајќи топката (а осеќам ќе се деси тоа еднаш во првиве утакмици) ќе го прават подолу од гомно и ќе го тргнат, поинтересно е така, не ги терај уште од сеа.

Секако, има исклучоци :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Posle dve odlične sezone na stadionu Santjago Bernabeu i 86 golova na 89 zvaničnih utakmica, Kristijano Ronaldo lako je mogao da obuče dres gradskog rivala svog nekadašnjeg kluba.

Portugalac kaže da su mu "građani" nudili primanja u iznosu od 20 miliona funti godišnje!

"Bila je to laskava ponuda, ali sam u dogovoru sa menadžerom rešio da ostanem u Realu. Sledeća sezona će biti naša, bićemo sila. Moramo da osvojimo Ligu šampiona".

"Žoze Murinjo ostaje u Realu i zato ostajem i ja. Da se vratio u Čelsi, ja bih otišao u Mančester siti".

Kristijano Ronaldo naglasio je da iz Španije može da ode samo u Englesku i to u klub sa severozapada zemlje.

"Ne volim London".

Го изјавил ова Кристијано ?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Јеп, џабе бацување Реалови амблеми xD
--- надополнето: Jul 3, 2011 8:54 AM ---
Гоше дај бе не замарај со глупости ебате, жими се сама ќе фатам да ја искодирам игнор опцијата. Ферги од вчера е менаџер па ако не купи крило ќе го мења за плејмејкер. Дај ова, некој немал на шоља што да пишува и го скоцкал ова за 3 мин.

Kajgana Shop

На врв Bottom