Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

M

Mamba.

Гостин
Абе секогаш така...1 гол и брани се
Море ропај голови пичка ти матер глупава

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.137
Цела вина на Јанузај ја префрлам. 100 шанси имаше и место да подава он шутира ко без душа. А пеналот жива што му ја фати е друго дваесе.
Со помин нека е, ке се вратат појаки заедно со Мата.
Абе треба и него некој да го спушти на земја. Треба да му е јасно оти е голем талент, ама оти не е Роналдо.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Сега да беше Фергусон, утре на тренинг секој по 100 пенали ќе шутираше.
И минатава сезона после прво коло шутираа по 100 пенали на тренинг. Ама 25% реализација имавме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Си ебало мајката све,чим го ставаш Рафаел на одлучувачки пенал стварно не знам што да кажам,од лошо у полошо идеме.
На Скај го дадоа Чичарито како се грчи од позади играчите.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Скоро со исти 11 ги играме последниве 3-4 натпревари со 2-3 промени максимум, се виде дека освен одбраната во екстра времето друтие не можеа спринт да направат, само мораше Чича, Евра, Валенсија да бидат во први 5. Ете тоа не кошташе бранењето 1-0.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.745
Поени од реакции
12.836
Де бе па и вие. Не ви треба купов. Со Мата сеа, сигурно излегувате во Европа :love: :D

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Да де, баш Фергусон за купов изгорен беше :D ко од Кристал Палас кога отпаднавме демек ќе ги казнел па никому ништо.
Е ако де, ум за друг пат. Сега играа полуфинале на неважен куп. Утре може да се деси титула да се одлучува и исто вака ќе си промашуваат. Затоа на се треба да си спремен.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Едно време се нервирав, па се смеев, сеа пак се нервирам..
Ај за коњиве не ми е чудно, ама косоварчено.. :facepalm:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.884
Поени од реакции
21.816
требаше валенсија прв, да му ја начука со 300 км/ч и да му ги стресе коските.

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Отров, и ние и тие.
Само што Јунајтед треба да го задржи реномето на класа клуб, а не да се понашаат ко собрани од улица ..... тотално ме разочараа, без разлика за каков тип на утакмица станува збор.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
На Скај го дадоа Чичарито како се грчи од позади играчите.
Ок ако бил повреден,ама пак боље би шутнал него дрвава.Ако беше за губење барем да не се мачеа,нека им ја дадеа и крај,а не само нервоза ми ствараат.Разбирам да промашиш пенал,ама голот да не можеш да го погодиш,е тука нема оправдание.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.781
Поени од реакции
9.596
Велбек не сака да дава од лесни ситуации, уште не научивте. Сака пета, ова она, лоб некој. Трансферов на Мата ме развесели и ова што ни се случи вечерва не влијаеше многу, ама уште и со Мата ако не испадне утре е тогаш ќе е:pos:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Да сум на место од Мата до сеа би се откажал... коај ќе види со какви (не)луѓе си има работа....

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ок ако бил повреден,ама пак боље би шутнал него дрвава.Ако беше за губење барем да не се мачеа,нека им ја дадеа и крај,а не само нервоза ми ствараат.Разбирам да промашиш пенал,ама голот да не можеш да го погодиш,е тука нема оправдание.
Јасно тоа ама откај знаеш, може не можел ни да стане како што е послаб, кога го даваа Де Геа во кадар тој позади праеше фаци ко да се пораѓа. Бегај таму тој мозочен удар доби од Видиќ па за ова, боље нека не ризикуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom