M
Mamba.
Гостин
Абе секогаш така...1 гол и брани се
Море ропај голови пичка ти матер глупава
Море ропај голови пичка ти матер глупава
Абе треба и него некој да го спушти на земја. Треба да му е јасно оти е голем талент, ама оти не е Роналдо.Цела вина на Јанузај ја префрлам. 100 шанси имаше и место да подава он шутира ко без душа. А пеналот жива што му ја фати е друго дваесе.
Со помин нека е, ке се вратат појаки заедно со Мата.
И минатава сезона после прво коло шутираа по 100 пенали на тренинг. Ама 25% реализација имавме.Сега да беше Фергусон, утре на тренинг секој по 100 пенали ќе шутираше.
На Скај го дадоа Чичарито како се грчи од позади играчите.Си ебало мајката све,чим го ставаш Рафаел на одлучувачки пенал стварно не знам што да кажам,од лошо у полошо идеме.
Е ако де, ум за друг пат. Сега играа полуфинале на неважен куп. Утре може да се деси титула да се одлучува и исто вака ќе си промашуваат. Затоа на се треба да си спремен.Да де, баш Фергусон за купов изгорен бешеко од Кристал Палас кога отпаднавме демек ќе ги казнел па никому ништо.
Само што Јунајтед треба да го задржи реномето на класа клуб, а не да се понашаат ко собрани од улица ..... тотално ме разочараа, без разлика за каков тип на утакмица станува збор.Отров, и ние и тие.
Ок ако бил повреден,ама пак боље би шутнал него дрвава.Ако беше за губење барем да не се мачеа,нека им ја дадеа и крај,а не само нервоза ми ствараат.Разбирам да промашиш пенал,ама голот да не можеш да го погодиш,е тука нема оправдание.На Скај го дадоа Чичарито како се грчи од позади играчите.
Јасно тоа ама откај знаеш, може не можел ни да стане како што е послаб, кога го даваа Де Геа во кадар тој позади праеше фаци ко да се пораѓа. Бегај таму тој мозочен удар доби од Видиќ па за ова, боље нека не ризикуваат.Ок ако бил повреден,ама пак боље би шутнал него дрвава.Ако беше за губење барем да не се мачеа,нека им ја дадеа и крај,а не само нервоза ми ствараат.Разбирам да промашиш пенал,ама голот да не можеш да го погодиш,е тука нема оправдание.