Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да не се знаело пенали да се изведуваат :tapp: Мизерии...

Разбирам јас дефанзивци дека се, ама до толку бе да не знаеш пенал да шутнеш? Нека си повежбаат тоа таму ајт, Флечер болен 3 години не изгубил осет на ногата, овие се избламираа.

Aх, бе Мојс .. па и Чичарито не го стави да мава пенал. :tapp:

Сега да беше Фергусон, утре на тренинг секој по 100 пенали ќе шутираше.

Катастрофално изведени пенали (освен Флечер) ама па и не требаше толку да се затворат во второ полувреме требаше да одат на уште еден гол и да ја заврашат работата на време и немаше да има потреба ни од пенали, ни од екстра време.

Цела вина на Јанузај ја префрлам. 100 шанси имаше и место да подава он шутира ко без душа. А пеналот жива што му ја фати е друго дваесе.
Со помин нека е, ке се вратат појаки заедно со Мата.

Сега да беше Фергусон, утре на тренинг секој по 100 пенали ќе шутираше.
Да де, баш Фергусон за купов изгорен беше :D ко од Кристал Палас кога отпаднавме демек ќе ги казнел па никому ништо.

За Јанузај искрено бев сигурен дека утиња само ради тоа дека ме потсеќа на Роналдо :D

Иначе така ни треба и заслужено одат Сандерленд им ебам тоа пичките глупи цело второ полувреме и продужетците ништо не правевме освен што ја рогавме топката. ПАПАЦИ ! :mad::mad::facepalm::tapp:

Си ебало мајката све,чим го ставаш Рафаел на одлучувачки пенал стварно не знам што да кажам,од лошо у полошо идеме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom