Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

B

BooBojan

Гостин
Добро бе па ја рекреативно играм мал фудбал до сега голман ми нема фатено пенал...
Професионалци сте бе мајката......

Стварно не знам зошто додека шутират пенали гледат во топка место во голман...

Член од
29 септември 2013
Мислења
253
Поени од реакции
390
Btw ne samo Moyes, ali vreme e i igracite da pokazat respekt kon klubov i fanovite. Pa ne igraat za Halifax ili Shrewsbury Town majkata.
Profesionalec, zema milioni ne znae penal da sutira.
Ne mi e do Carling Cup trofejot, koj go jebe. No so e dosta veke, dosta e.
Komedija od klubov napravija veke.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
LELELELEL ГЛЕДАВ САМО ПРВО ШТО СЕ ДЕСИЛО КЕ СЕ ОТРУУЈАААААААААААААМ АЛОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
:pos:

Баш за мечот со Челзи, размислував. Кој би шутирал пенал ако имаме зошто искрено ниту еден кадарен изведувач немавме ни сега ни тогаш освен Чичарито. Сигурен бев дека Велбек ќе го промаши како и Џонс зошто никогаш не шутирале пенали.

Мора да се вежбаат пенали, знам дека со Евертон пред некоја година 2008/2009 дали беше во 1/2 финале ФА Куп испаднавме на пенали. Да се надеваме дека од утре ќе добиеме нов пеналџија и дека Јанузај ќе добие 10 дена одмор на Бахамите.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.677
Поени од реакции
59.646
Да му даеме отказ пошо фалат 10 играчи ради повреди? Фергусон требаше одамна да лета поради тоа. Да видиме следната сезона што ќе направи, оваа година имаше големи промени и во самиот кадар на клубот, па почнувајќи од летниот период и се навака имаше големи претумбации.

Не знам како да ви кажам на вас од другите клубови, знам дека ви е чудно ама Манчестер не функционира така, за 140 години имал само 20 менаџери негде. Без разлика што е мачење оваа сезона, мењање тренери не секад значи промена на подобро.
Да, но сепак и играчите што ги има сега на располагање не се за потценување.
Класа погоре од оние на Свонси и Сандерленд.

Еве и еден ваш фан го тврди истото... :)
Со се се сложувам освен со отказот. Чисто ради политиката на Јунајтед во тоа прашање. :) Иначе колку и да се вадиме со повредите, факт е дека до сеа Мојс скоро ништо нема покажано. :)
Тоа што таква ви е политиката е друга работа.
Но не смеевте да дозволите да паднете до ова ниво.
Ретко се случува да ја завршите сезоната со 7 порази, а сега толку ги имате на полусезона...

Не сакам исти работи да повторувам два пати, но морам :)

Не сум фан на Јунајтед, но не сум ни хејтер.
Едноставно навикнат бев да ги гледам како конкурентен тим за врвот, па сега ова што се случува ми е малку чудно.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да, но сепак и играчите што ги има сега на располагање не се за потценување.
Класа погоре од оние на Свонси и Сандерленд.

Еве и еден ваш фан го тврди истото... :)

Тоа што таква ви е политиката е друга работа.
Но не смеевте да дозволите да паднете до ова ниво.
Ретко се случува да ја завршите сезоната со 7 порази, а сега толку ги имате на полусезона...

Не сакам исти работи да повторувам два пати, но морам :)

Не сум фан на Јунајтед, но не сум ни хејтер.
Едноставно навикнат бев да ги гледам како конкурентен тим за врвот, па сега ова што се случува ми е малку чудно.
Не бе па ти каков хејтер :) општо онака ти кажав. Знам дека не беа за потценување и не треба да се вадиме на повредите ама затоа летово требаше да го засилиме тимов за да не дојде од тоа. Убаво кажа видук, еден Баерн што освои се и сешто купи играчи летово а и зимава со Левандовски се засилија. Навикнат си да го гледаш зошто Фергусон беше one of a kind :) не се раѓа таков менаџер секоја година ама треба да му се даде време на Мојс да направи свој тим и ако на долгорочен план испадне дека била правилна одлуката, ќе се потврди дарбата на стариот дека има око за таленти :D Сезонава им даде на сите да покажат што знаат, еве некои како Андерсон не издржаа до мај, да успее квалитетно да ги замени овие што ќе си одат несомнено успехот нема каде да бега.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
:pos:

Баш за мечот со Челзи, размислував. Кој би шутирал пенал ако имаме зошто искрено ниту еден кадарен изведувач немавме ни сега ни тогаш освен Чичарито. Сигурен бев дека Велбек ќе го промаши како и Џонс зошто никогаш не шутирале пенали.

Мора да се вежбаат пенали, знам дека со Евертон пред некоја година 2008/2009 дали беше во 1/2 финале ФА Куп испаднавме на пенали. Да се надеваме дека од утре ќе добиеме нов пеналџија и дека Јанузај ќе добие 10 дена одмор на Бахамите.
абе не ме заебавај...

што ако не шутирале ПЕНАЛ...

СИТЕ СЕ ФУДБАЛЕРИ ,СИТЕ ЗИМААТ ПЛАТА НЕНОРМАЛНА

да незнаеш да пласираш лево или десно? срамота,брука,трагикомедија...

нека си замислат играч го стативата и само да му ја подадат силно... нитшо друго..нема некоја филозофија и сл...

го испоутињаа голот.. срамотилци

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
абе не ме заебавај...

што ако не шутирале ПЕНАЛ...

СИТЕ СЕ ФУДБАЛЕРИ ,СИТЕ ЗИМААТ ПЛАТА НЕНОРМАЛНА

да незнаеш да пласираш лево или десно? срамота,брука,трагикомедија...

нека си замислат играч го стативата и само да му ја подадат силно... нитшо друго..нема некоја филозофија и сл...

го испоутињаа голот.. срамотилци
Знам, не реков дека е оправдано али очигледно треба тренинг на пенали зошто не е ова првпат вака да загубиме. Мечот со Евертон што го посочив иста песна беше.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.967
A бе не знам за вас, ама ич не сум изнервиран, у ПЛ сме во многу незгодна ситуација, и тоа треба да ни биде приоритетот, ризикување повреда во Куп е коцка, во поглед на болницата што ја имаме.

Само во едно полагам надеж, Мата да има импакт врз играчите како Озил кај Арсенал.

Горд сум што можам да гледам како Јанузај се развива во еден од најдобрите играчи кои некогаш го носеле дресот на Јунајтед.

Каде ке му се границите кога ке биде на возраст од 25 години?

Каков Хазард, какви пизде материне, малиов е гениј.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
Знам, не реков дека е оправдано али очигледно треба тренинг на пенали зошто не е ова првпат вака да загубиме. Мечот со Евертон што го посочив иста песна беше.
ЦЦЦ сеа ги гледав пеналите... к*рот ги заболе тие што утнаа... ја да утнев ке идев и ке си ја акав главата од статива...али за Флетчер алал... прав капитен...

Зашто Кагава толку рано излегол?
Керик нешто сериозно повреден или?...
И зашто Чичарито не изведе пенал, он ги дава за Мексико...????

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Aj da bese Neuer na golot da sfatam, ama Manone be :facepalm:. Januzaj se izbrza I ne razmisli, deckoto sutira nadvor od 16nik bez problemi, penalot go izvede maksimalno loso.Zamor, trema, pritisok toa e, mal e treba uste vegeta da jade.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk now Free

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
A бе не знам за вас, ама ич не сум изнервиран, у ПЛ сме во многу незгодна ситуација, и тоа треба да ни биде приоритетот, ризикување повреда во Куп е коцка, во поглед на болницата што ја имаме.

Само во едно полагам надеж, Мата да има импакт врз играчите како Озил кај Арсенал.

Горд сум што можам да гледам како Јанузај се развива во еден од најдобрите играчи кои некогаш го носеле дресот на Јунајтед.

Каде ке му се границите кога ке биде на возраст од 25 години?

Каков Хазард, какви пизде материне, малиов е гениј.
Мата e гение...

само сетете се како има играно против Јунајтед...се ради него Челси не тепаа..2 сезони уназад им е број 1... они го продадоа на нас одлично :D

Kajgana Shop

На врв Bottom