LELELELEL ГЛЕДАВ САМО ПРВО ШТО СЕ ДЕСИЛО КЕ СЕ ОТРУУЈАААААААААААААМ АЛОООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО
Да, но сепак и играчите што ги има сега на располагање не се за потценување.Да му даеме отказ пошо фалат 10 играчи ради повреди? Фергусон требаше одамна да лета поради тоа. Да видиме следната сезона што ќе направи, оваа година имаше големи промени и во самиот кадар на клубот, па почнувајќи од летниот период и се навака имаше големи претумбации.
Не знам како да ви кажам на вас од другите клубови, знам дека ви е чудно ама Манчестер не функционира така, за 140 години имал само 20 менаџери негде. Без разлика што е мачење оваа сезона, мењање тренери не секад значи промена на подобро.
Тоа што таква ви е политиката е друга работа.Со се се сложувам освен со отказот. Чисто ради политиката на Јунајтед во тоа прашање.Иначе колку и да се вадиме со повредите, факт е дека до сеа Мојс скоро ништо нема покажано.
![]()
Не бе па ти каков хејтерДа, но сепак и играчите што ги има сега на располагање не се за потценување.
Класа погоре од оние на Свонси и Сандерленд.
Еве и еден ваш фан го тврди истото...
Тоа што таква ви е политиката е друга работа.
Но не смеевте да дозволите да паднете до ова ниво.
Ретко се случува да ја завршите сезоната со 7 порази, а сега толку ги имате на полусезона...
Не сакам исти работи да повторувам два пати, но морам
Не сум фан на Јунајтед, но не сум ни хејтер.
Едноставно навикнат бев да ги гледам како конкурентен тим за врвот, па сега ова што се случува ми е малку чудно.
абе не ме заебавај...
Баш за мечот со Челзи, размислував. Кој би шутирал пенал ако имаме зошто искрено ниту еден кадарен изведувач немавме ни сега ни тогаш освен Чичарито. Сигурен бев дека Велбек ќе го промаши како и Џонс зошто никогаш не шутирале пенали.
Мора да се вежбаат пенали, знам дека со Евертон пред некоја година 2008/2009 дали беше во 1/2 финале ФА Куп испаднавме на пенали. Да се надеваме дека од утре ќе добиеме нов пеналџија и дека Јанузај ќе добие 10 дена одмор на Бахамите.
Знам, не реков дека е оправдано али очигледно треба тренинг на пенали зошто не е ова првпат вака да загубиме. Мечот со Евертон што го посочив иста песна беше.абе не ме заебавај...
што ако не шутирале ПЕНАЛ...
СИТЕ СЕ ФУДБАЛЕРИ ,СИТЕ ЗИМААТ ПЛАТА НЕНОРМАЛНА
да незнаеш да пласираш лево или десно? срамота,брука,трагикомедија...
нека си замислат играч го стативата и само да му ја подадат силно... нитшо друго..нема некоја филозофија и сл...
го испоутињаа голот.. срамотилци
ЦЦЦ сеа ги гледав пеналите... к*рот ги заболе тие што утнаа... ја да утнев ке идев и ке си ја акав главата од статива...али за Флетчер алал... прав капитен...Знам, не реков дека е оправдано али очигледно треба тренинг на пенали зошто не е ова првпат вака да загубиме. Мечот со Евертон што го посочив иста песна беше.
Мата e гение...A бе не знам за вас, ама ич не сум изнервиран, у ПЛ сме во многу незгодна ситуација, и тоа треба да ни биде приоритетот, ризикување повреда во Куп е коцка, во поглед на болницата што ја имаме.
Само во едно полагам надеж, Мата да има импакт врз играчите како Озил кај Арсенал.
Горд сум што можам да гледам како Јанузај се развива во еден од најдобрите играчи кои некогаш го носеле дресот на Јунајтед.
Каде ке му се границите кога ке биде на возраст од 25 години?
Каков Хазард, какви пизде материне, малиов е гениј.