Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.029
Поени од реакции
10.372
Кој го знае, да почекаме до крај на сезонава па да носиме заклучоци.
Сите мислеа дека Зиркзе е за никаде, ама батето доаѓа до израз! Всушност на овој Јунајтед многу му фали, до Доргу не е дојден денот!
Можда али во моментов слабо покажува, у месец и пол еден точен центар шут дали има.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.867
Поени од реакции
8.783
Можда али во моментов слабо покажува, у месец и пол еден точен центар шут дали има.
Мене друго ме загрижува, има многу сличен став на ЛинделоФФ, што не мириса на арно!

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.968
Штета. Не е Јунајтед Јунајтед ако добрo изиграна утакмица не ја посере со некој глуп потег, кикс, пенал. Место 0-2, 1-1, и Сосиедад во налет. Ништо не изиграа цело полувреме, им направивме добри шанси, ама реализација 0. Со вакви играчи... и тоа на добра нога.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.867
Поени од реакции
8.783
Не би да мудрувам, ама мене некако ми се чини дека ако воопшто мисли Ериксен да игра, тоа не треба да биде како замена. Многу ме потсетува на ситуацијата со Мата. Со него играта има друга филозофија, држи го до 60 минута, после кога веќе формираме некоја смислена игра и да го замени, не е страшно! Вака со уморна екипа, он темпо не може да крене, а токму тоа сега го бараа од него!
Автоматски споено мислење:

Dalot e ekstremno glup igrac i ne mi e jasno zosto go igra.
Он е тука од времето на Адам и Ева, сите го играа!
Јас имам осет дека тоа специјално го прават, за да ме нервираат мене, ама ете имало и други на мени :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.029
Поени од реакции
10.372
Не би да мудрувам, ама мене некако ми се чини дека ако воопшто мисли Ериксен да игра, тоа не треба да биде како замена. Многу ме потсетува на ситуацијата со Мата. Со него играта има друга филозофија, држи го до 60 минута, после кога веќе формираме некоја смислена игра и да го замени, не е страшно! Вака со уморна екипа, он темпо не може да крене, а токму тоа сега го бараа од него!
Нема можност да трча саат, да беше во подобра физичка кондиција стартер ќе беше.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.030
Поени од реакции
67.968
Нема можност да трча саат, да беше во подобра физичка кондиција стартер ќе беше.
Нема ни Касемиро, па игра. Мислам дека нема кој друг како алтернативе, погледни ја клупата. Катастрофа од моменталниов ростер.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.614
Поени од реакции
8.308
Штета. Не е Јунајтед Јунајтед ако добрo изиграна утакмица не ја посере со некој глуп потег, кикс, пенал. Место 0-2, 1-1, и Сосиедад во налет. Ништо не изиграа цело полувреме, им направивме добри шанси, ама реализација 0. Со вакви играчи... и тоа на добра нога.

На ОТ бункерот ќе го играат, можда некое голче на контра ќе збрцаат или пацерски на пенали и чао пријатно.

Kajgana Shop

На врв Bottom