Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.206
Поени од реакции
10.565
Кој го знае, да почекаме до крај на сезонава па да носиме заклучоци.
Сите мислеа дека Зиркзе е за никаде, ама батето доаѓа до израз! Всушност на овој Јунајтед многу му фали, до Доргу не е дојден денот!
Можда али во моментов слабо покажува, у месец и пол еден точен центар шут дали има.

Член од
7 декември 2019
Мислења
5.029
Поени од реакции
9.157
Можда али во моментов слабо покажува, у месец и пол еден точен центар шут дали има.
Мене друго ме загрижува, има многу сличен став на ЛинделоФФ, што не мириса на арно!

Член од
14 април 2012
Мислења
33.257
Поени од реакции
68.927
Штета. Не е Јунајтед Јунајтед ако добрo изиграна утакмица не ја посере со некој глуп потег, кикс, пенал. Место 0-2, 1-1, и Сосиедад во налет. Ништо не изиграа цело полувреме, им направивме добри шанси, ама реализација 0. Со вакви играчи... и тоа на добра нога.

Член од
7 декември 2019
Мислења
5.029
Поени од реакции
9.157
Не би да мудрувам, ама мене некако ми се чини дека ако воопшто мисли Ериксен да игра, тоа не треба да биде како замена. Многу ме потсетува на ситуацијата со Мата. Со него играта има друга филозофија, држи го до 60 минута, после кога веќе формираме некоја смислена игра и да го замени, не е страшно! Вака со уморна екипа, он темпо не може да крене, а токму тоа сега го бараа од него!
Автоматски споено мислење:

Dalot e ekstremno glup igrac i ne mi e jasno zosto go igra.
Он е тука од времето на Адам и Ева, сите го играа!
Јас имам осет дека тоа специјално го прават, за да ме нервираат мене, ама ете имало и други на мени :D

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.206
Поени од реакции
10.565
Не би да мудрувам, ама мене некако ми се чини дека ако воопшто мисли Ериксен да игра, тоа не треба да биде како замена. Многу ме потсетува на ситуацијата со Мата. Со него играта има друга филозофија, држи го до 60 минута, после кога веќе формираме некоја смислена игра и да го замени, не е страшно! Вака со уморна екипа, он темпо не може да крене, а токму тоа сега го бараа од него!
Нема можност да трча саат, да беше во подобра физичка кондиција стартер ќе беше.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.257
Поени од реакции
68.927
Нема можност да трча саат, да беше во подобра физичка кондиција стартер ќе беше.
Нема ни Касемиро, па игра. Мислам дека нема кој друг како алтернативе, погледни ја клупата. Катастрофа од моменталниов ростер.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.630
Поени од реакции
8.361
Штета. Не е Јунајтед Јунајтед ако добрo изиграна утакмица не ја посере со некој глуп потег, кикс, пенал. Место 0-2, 1-1, и Сосиедад во налет. Ништо не изиграа цело полувреме, им направивме добри шанси, ама реализација 0. Со вакви играчи... и тоа на добра нога.

На ОТ бункерот ќе го играат, можда некое голче на контра ќе збрцаат или пацерски на пенали и чао пријатно.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.257
Поени од реакции
68.927
Изгледа не може да се договорат околу платата.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
11.206
Поени од реакции
10.565
Барал 180к што и не е некоја голема сума, за разлика од некои бескорисни играчи.
Али пробуваме да воспоставиме баланс со платите, проблем што остана од претходната управа.

Член од
7 декември 2019
Мислења
5.029
Поени од реакции
9.157
Па не знам колку Маину може да диктира услови.
Не му оди формата којзнае како.
Беше чудо кога се појави, а нашиот народ вика, секое чудо за три дена!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.630
Поени од реакции
8.361
Изгледа не може да се договорат околу платата.

Ќе направат шпанско село и токсична околина и имиџ за играчот, од обични преговори за зголемување на плата. 180к секако нема да добие.

Последно уредено:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
12.004
Поени од реакции
11.937
Derbi vo nedela, konecno ubava prilika da se napalat i da izigraat nesto. Posle neka si teraat po staro.

Kajgana Shop

На врв Bottom