Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Бре слепи судии...

И во противнички 16 да собориме некој... на пеналот ќе гледаат :S

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Ајде бе и Евра нека одмори шо го мачи толку човекот?

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.837
Поени од реакции
21.637
Честито победа ѓаволи , уште 5 натпревари не делат до титулата :)

Glory Glory Manchester United

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Супер натпревар, повеќе од задоволителен резултат! Многу школски изиграно. Посакувам ваков резултат и ваква игра и против Челзи да ги понижиме и на Олд Трафорд!
BTW, голчињата :) : Клик Клак :)

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.608
Поени од реакции
6.394
Одличен натпревар. Си ја завшивме работата во првото полувреме и второто го изигравме рутински.
Одбраната беспрекорна, си ја зврши својата работа. Сколс и Андерсон без грешка, ги држеа конците во раце цела утакмица. Гибсон на моменти ми одеше на нерви со неговите грешки. Нани и Валенсија ѕверови, најдобрите крила во светот ги имаме во тимот :) Нани man of the match дефинитивно. Одлична работа заврши и Бербатов, постигна гол, правеше добри потези, ја зима копачката :) Овен доста добар, се враќаше дури и на нашата половина за да биде проигран, направи и одличен продор по левата страна, сакам да остане и другата сезона (незнам дали го продолжил договорот). Фабио и Керик не изиграа многу но за времето што беа во играта не направија грешка.

Честито победа ѓаволи, одеме за 19 :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Гери Невил станува спортски коментатор на „Скај Спортс“ од наредната сезона
:))?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Нека ни е честито 20 победа оваа сезона во вторник одиме на победа и против Челзи во вторник на ОТ ем и Руни и Рио се одмараа денес Одиме на тројана круна сезонава

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Како шампиони бе, доволно за Фулам !
Честитки за победата.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Не га гледах утакмицата, мила ми е победата, без разлика шо ме заебаа само моите на спортска (3+), мило ми е заради Валенсија, Бербатов, Нани и цел клуб Јунајтед. Ама. морам да ви кажам импресии од друг фудбал. Бех да гледам Турново-Напредок, занимлива утакмица. Најголем впечаток ми остави едно ниско дете со портокалова коса, цврсто градено, кусо, брзо, снаодливо, борбено, со добар шут и добра дијагонала. Игра средина и е копија на нашио Пол. Незнам как се вика тва дете, ама го викат Сколс. :)
Сега видех, има дадено 3 гола од 6 утакмици.

BREAKING NEWS: Wolves player Michael John Knightly yells "Fuck off" on camera at Phil Dowd in a match v Everton today.

Еве уште еден кандидат за 2 меча бан.
Штрајкуват заради Руни :) Емоциите при постигнување гол не смеат да исчезнат! Нормално, тва не важе за Валенсија :)

Bring the Owenmeister to face Murphy :icon_lol: Ферги со мислите више по коњот е :)
Може ли некој да ми га објасне историјата за тај коњ на Ферги? Шо, как го земал? Имам слушано комунистички приказни од стар навивач на Челзи за таа работа. И дека заради тај коњ и историја тај стар фан го мразе Ферги и Јунајтед. Помош?

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Ова што го видовме денеска е катастрофа. Нани и Валенсија со своите дриблинзи ги понижуваат противничките играчи, Бербатов ја гради топката небаре е на рагби утакмица, Андо и Сколси подаваат толку прецизно што МОРА да се на некои дроги или да користат "чит" во играта, комплетната одбрана ги исече сите топки и не им дозволи на противниците барем малку да се израдуваат ... па драги челници од ФА, каде ви се очите? Под итно да ги казните сите играчи на Мачестер Јунајтед со неиграње од 10 сезони заради покажување на надчовечки способности во нивните игри !!!!!

<sarcasm off>

Ја гледав на стрим со англиски коментар и при крај на утакмицата едниот од батињата кажа нешто у стил - Јунајтед кога сакаат да играат и само со втора брзина даваат голови, а претходното коло ги видовме колку се опасни кога ќе уфрлат во петта - ме изнасмеа човеков :) Ептен ми го направија ќефот што си играа така лежерно, човек да си помисли дека е маалска утакмица.

Сега само уште оние "Roman Empire" (имаа вакво знаме денеска на стадион) у вторник да си ги решиме ...... :zlo:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Браво бе Гоше ја погоди точен резултат :icon_lol:. Очекувана победа без замарање, задоволен сум, доволно е толку за да се запишат нови 3 бода за 19чето кое е се поблиску. Ферги има толку широк состав што може да си го лади и да ротира колку му душа сака и релаксирано да го донесе Јунајтед до најтрофејниот клуб во Англија. Следува тежок меч против Челзи, добро е шо одморија ВДС, Рио, Гигс, Керик, Хернандез, Парк... Очекувам победа за да се затнат сите муцки на форумот :). Glory!

Kajgana Shop

На врв Bottom