Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Јас мислам и Андерсон и Сколс и Гибсон ќе играат , со еден напаѓач (Бербатов) и со офанзивни Валенсија и Нани...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
MANCHESTER UNITED : Kuszczak, O'Shea, Smalling, Vidic, Evra, Gibson, Scholes, Anderson, Valencia, Berbatov, Nani

Subs : Van der Sar, Brown, Owen, Park, Hernandez, Carrick, Fabio Da Silva

Еве и официјално.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
MANCHESTER UNITED : Kuszczak, O'Shea, Smalling, Vidic, Evra, Gibson, Scholes, Anderson, Valencia, Berbatov, Nani

Subs : Van der Sar, Brown, Owen, Park, Hernandez, Carrick, Fabio Da Silva

Еве и официјално.
Одлично очекувам Андо да игра зад Берба таа позиција спортд мене му одговора највише ај нека збрца едно голче како со резервите очекувам со 2-0 да тепаме

A

apidrone

Гостин
Џермејн Бекфорд опцу пред камера пред малце. Очекувам 2 меча казна.
Условна казна ќе добие. Ако потпише за Јунајтед, автоматски добива казна не од 2, туку од 5 меча. Секое извинување ќе се казнува со дополнителна суспензија.

--- надополнето ---

From the experts at Infostrada, here's a big stat for Fulham fans: 0 - No opposition player has scored a first half goal in a domestic match at Old Trafford since Joe Cole on 3rd April 2010. Fortress.

П

Пепси_

Гостин

Бербатов не е многу сигурен боље чичарито да го пуште 1ва ццц

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.970
Поени од реакции
7.101
Ајде да ги згазиме овие :) 3-1 мој тип.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Со среќа ЃАВОЛИ, мора да победиме денеска!

GGMU!!!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.848
Поени од реакции
5.673
супер линкче има тука fox sport HD.. ќе се осеќате ко на Олд Трафорд да сте :) само треба Veetle да си инсталирате... GGMU

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
И денес недосуден пенал, кога судиите судиле против Манчестер, нели секогаш судиите судеа ЗА Манчестер ?

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.610
Поени од реакции
6.397
Има пренос на една бугарска, ја оклучија на инфо каналот (кабел нет - Струмица). Кој ја има може да си гледа :)

--- надополнето ---

Митко :)

Kajgana Shop

На врв Bottom